סקר נוכחות מאי!!

Musedol

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

נעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם

Musedol

New member
בייבי, אמרתי לך שאני מתה עלייך

זה שהראתי קצת חיבה לנעם לא אומר כלום

נר2

New member
נו טוב...

שם -
2 אלבום החודש-bob dylan the essential שיר החודש של פורקיופיין טרי - fear of a blank planet קליפ מצוין עם מסר חזק שיר החודש של בלקפילד-cloudy now להקת החודש - פורקיופיין טרי סרט החודש - bowling for columbine שודר בהוט סרטים בסוף השבוע האחרון סרט חזק ומומלץ משהו טוב שקרה לי החודש - שום דבר!! משהו רע שקרה לי החודש - שעמום טוטאלי תמונה חובה - אין

LightbuIb sun

New member
../images/Emo195.gif

שם - נעם אלבום החודש- שיר החודש של פורקיופיין טרי: Dont hate me שיר החודש של בלקפילד- לא אוהב להקת החודש - אין לי סרט החודש - לא ראיתי משהו מיוחד משהו טוב שקרה לי החודש - משהו רע שקרה לי החודש - תמונה חובה - אני נראה ממש ילד קטן בתמונה...מוזר:)

תהיי אלוהים נחמדה

שם - נטע. אלבום החודש- Blonde redhead - Misery is a butterfly שיר החודש של PT- לאדעת. שיר החודש של בלקפילד- בלאקפילד. להקת החודש - ברי סחרוף. סרט החודש - Resident evil: apocalypse משהו טוב שקרה לי החודש - שדברים חוזרים להיות כמו פעם. משהו רע שקרה לי החודש - שיש לי אקס אידיוט. :) תמונה חובה - טוב.

Benn Is Kane

New member
מאי...

שם - בן ג'יני אלבום החודש- Fear of a Blank Planet שיר החודש של PT- מהאלבום החדש, Way Out of Here שיר החודש של בלקפילד- רק בגלל שזה הצלצול שלי, Once. להקת החודש - Dream Theater, אחרי שהוציאו את הסינגל מהאלבום החדש, Constant Motion. סרט החודש - כפריק של הקומיקס, ובתקווה שאני אלך לקולנוע לשם שינוי בשביל לראות אותו, ספיידרמן 3. משהו טוב שקרה לי החודש - מכבי חיפה נתנה לי קצת שקט וכמה רגעי אושר. משהו רע שקרה לי החודש - מכבי חיפה קרעה לי את הלב וכמעט קבלתי התקף לב אתמול במשחק. וגם צ'לסי עפה היום. אז נסכם את זה ב"הראשון במאי". תמונה חובה -

handlessman

New member
Constant Motion... ../images/Emo3.gif

שיר טוב... יצא לי גם לשמוע את Forsaken - מישהו שהוריד שלח לי את השיר אבל לא ידעתי שזה מהאלבום החדש, שמעתי, ורק אחרי זה התברר לי שזה מ-Systematic Chaos... וכן, התחלתי לשמוע Dream, בינתיים נחמד...

Apoca1ypse

New member
אוי, כל כך עצוב לי על השיר הזה

The dark eternal night עדיף, אבל עדיין לא דרים, לא פרוג... יותר מטאל-יקה, הקול של לאברי בכלל לא משהו האלבום עדיף שלא ישחררו את האלבום הזה, פשוט נפילה (חשבתי שאני האחרון שיגיד את זה, אבל מה לעשות...)

handlessman

New member
אמרתי שהוא טוב, לא הכי...

את האחרים עוד לא יצא לי לשמוע, מתלבט אם להוריד

למעלה