סקר נוכחות מאי!!

עדן גפן

New member
נוכחת..../images/Emo190.gif|פיס|

שם -עדן סימן-טוב אלבום החודש- אחד מהאנטולוגיה של הביטלס שיר החודש של PT- אין שיר החודש של בלקפילד- Pain להקת החודש - הביטלס סרט החודש - אמממממ הטרול בפארק הקסום חהחה. משהו טוב שקרה לי החודש - שמשון הגיבור:][עזבו.. חח] משהו רע שקרה לי החודש - זה שאני לא בטוח הולכת עכשיו לראות את בן מופיע. תמונה חובה

ביום שישי אני הולכת להופעה של שליחי הבלוז ../images/Emo13.gif

שם - לוטוס אלבום החודש- לייטבולב סן שיר החודש של PT- all of the rest will flow השיר הזה גורם לי תמיד לחייך :) שיר החודש של בלקפילד- perfect world להקת החודש - pain of salvation סרט החודש - אין.. משהו טוב שקרה לי החודש - מתן שלח לי 3 דיסקים מצויינים D: תודה ! משהו רע שקרה לי החודש - קשר עם מישהו חשוב לי נותק תמונה חובה - גמרתי את כדורי הברזל המגעילים אחרי חצי שנה XD --->

handlessman

New member
בקליפ של השיר Fear of a Blank Planet

שאת יכולה להוריד אותו מכאן, רואים ילדים לוקחים מלא כדורים, ויש ביניהם גם כמה ילדות... אז כשהוא ראה את התמונה שלך זה קפץ לו לראש חחח

חחחחחחחחחחחחח

וואי איזה קליפ מדהים ומפחיד ממש מעולה :) וזה יכול להיות פרסומת לרטלין XD חח הדיסק כבר יצא בישראל?

handlessman

New member
תגידי את באמת לא חיה פה?

יש פה מלא שרשורים על מתי יצא הדיסק, ורק היום פתחתי שרשור שהדיסק יצא היום...

handlessman

New member
חבל שאי אפשר להביע את הטון דיבור בכתב...

אמרתי את זה בקטע של צחוק, אפילו אם זה נשמע קצת תקיפה

Musedol

New member
אני במקומך הייתי אומרת תודה על זה

שאי אפשר להביע את טון הדיבור בכתב. ואם תרד עד לסוף דעתי, תבין. בלי לקפוץ בראש, זה לא בריא. מקבלים מזה מיגרנה.

מאי הקטנה

שם - הדר אלבום החודש- החדש של מוש שיר החודש של PT- Hollow שיר החודש של בלקפילד- Thank U להקת החודש - Guns&Roses סרט החודש - עיר האלוהים משהו טוב שקרה לי החודש - לא זוכרת משהו רע שקרה לי החודש - לא זוכרת תמונה חובה -

עונה בפעם הראשונה

שם :תומר אלבום החודש: Radiohead - Kid A שיר החודש Stop Crying Your Heart Out של אואזיס שיר החודש של בלאקפילד : מממ אין לי להקת החודש: סינגפור סרט החודש ממ אין ממש חח אבל "אבודות והוזות" סרט נחמד

LightbuIb sun

New member
וואי היה לי קטע מצחיק עם סינגפור

הייתי בבוםבמלה, ופתאום איזה בחור בא והביא לי כזה פלייר של הופעה של סינגפור, ומדבקה שכתוב עליה "סינגפור". אז אמרתי לזה שחילק לי את זה "וואלה, שמעתי שהם ממש טובים....הם מופיעים פה עוד איזה שעה ומשהו.." אז הוא אומר לי "כן..אני יודע" ופתאום אני רואה את התמונה שלו על הפלייר- ושהוא הסולן שלהם. חח

MasterD_iL

New member
יאללה יאללה דוב קואלה

שם - דן אלבום החודש- עוד לא סגור על זה, אבל קרוב לFatboy Slim - You've Come A Long Way Baby שיר החודש של Porcupine Tree - Waiting phase one שיר החודש של בלקפילד- BlackField - The Hole In Me להקת החודש - אחרי ההופעה אתמול, בשבילי משינה סרט החודש - אלאדין 2 חח משהו טוב שקרה לי החודש - זכיתי במיליון....מטיקלים של מוזמביק. משהו רע שקרה לי החודש - הלך המחשב...אבל חזר, משעמם לו בחנות מחשבים. תמונה חובה - לא זוכר אם שמתי אותה כבר...

שמיקי

New member
מאייי

שם - שמיק אלבום החודש- לא אלבום, שיר.. amazing-aerosmith שיר החודש של PT-וואלה לא שמעתי לאחרונה פורקיופיין שיר החודש של בלקפילד-כנ"ל להקת החודש - אירוסמית' סרט החודש - לאקי נאמבר משהו טוב שקרה לי החודש - לא בטוחה בזה כבר משהו רע שקרה לי החודש - מלא מתכונות,בגרויות תמונה חובה -

למעלה