סקר נוכחות מאי!!

אין כמו מאי...

שם - חגי. אלבום החודש- Nine Black Alps- Everything Is שיר החודש של PT- Trains שיר החודש של בלקפילד- Epidemic להקת החודש - Nine Black Alps סרט החודש - לא נראה לי שיש... משהו טוב שקרה לי החודש - הוצאתי רישיון
משהו רע שקרה לי החודש - כמה דברים... תמונה חובה - הנה לכם->

../images/Emo4.gif

שם - ניקו אלבום החודש- Lightbulb Sun שיר החודש של פורקיופיין - She's Moved on שיר החודש של בלקפילד- Summer כי זה הצלצול של חברה שלי (לשעבר, אני צריך להתרגל להוסיף את זה) כשהיא מתקשרת (כבר לא) להקת החודש - פורקיופיין טרי סרט החודש - פני צלקת משהו טוב שקרה לי החודש - אני מניח שזה שהיה לי יום הולדת. משהו רע שקרה לי החודש - שאיבדתי את החברה הכי טובה שלי, ויום אחרי זה גם את העבודה שלי. תמונה חובה -

LightbuIb sun

New member
רציני אין לי מושג

בטיילת של אילת מלא דוכני קעקועי חינה שקופצים על כל אחד
בקיצור..אמיתי או לא?

ברור שיהיה.

אמנם אני לא מכיר אותך, אבל הכאב הזה הוא באמת בא והולך. ותאמין לי, הוא ילך. ויהיה טוב שוב. קטן עליך.

Apoca1ypse

New member
x.X

שם - מתן אלבום החודש- Anathema - A fine Day to exit שיר החודש של PT- WAAAAAAAAAY OUT OF HERE שיר החודש של בלקפילד- lullaby להקת החודש - Anathema סרט החודש - מליון דולר בייבי משהו טוב שקרה לי החודש - :| משהו רע שקרה לי החודש - תמונה חובה - נופ

Musedol

New member
../images/Emo13.gif

שם - דור אלבום החודש- Dream Theater- Scenes from a memory שיר החודש של PT- ממ Trains שיר החודש של בלקפילד- לא אוהבת אותם להקת החודש - לא להקה, זמרת- רג'ינה ספקטור סרט החודש - זוג משמיים משהו טוב שקרה לי החודש - ליאור משהו רע שקרה לי החודש - לימודים תמונה חובה -

Musedol

New member
אתה יפה יותר שאתה שותק../images/Emo3.gif סתאם!!

סתאםם!!!!!1

למעלה