סקר קצר:עישון-מרתיע או לא?

באז באז

New member
לקחת "השלכות לאופי שלכם"

ולהציג את זה כאילו אמרתי שיש לכם אופי אחיד, זה להוציא את מה שניסיתי להגיד מההקשר בצורה שאפילו צהובינים היו מתביישים לעשות. איך בדיוק אתה מצפה שאני אתייחס אליך ברצינות עכשיו?

די, נו...

תקרא שוב את מה שכתבת... הכל שם, שחור על גבי פורום... יאללה, באזי, אנחנו לא מבינים אחד תשני, בוא נעזוב את זה ככה...

משרד הבריאות קובע...

הכל נכון, ובכל זאת, הנקודה שלה היתה בעיקר סביב העובדה שגם מבלי לעשן אנשים לוקים בסרטן וכו'...

חבל שבלימודי ביולוגיה לא מלמדים

כמה רעלנים יש בסיגריות אולי היה יכול לחסוך קצת בחיי אדם אם אנשים היו יודעים כמה רעל דוחפים לגוף

1שינקין

New member
להלן רשימת פסולים נוספים

נכים, בעלי עבר פלילי, גרושים, עובדי ניקיון, נמנעי שימוש בדיאודורנט, כהים, מזרחים בהירים-בקיצור בקצב הזה, כולם פסולים.

באז באז

New member
../images/Emo127.gif

תודה שחסכת לי כתיבה. מה שכן, יש גם משהו באופי של מעשנות (לא בצורה גורפת), אני לא יודע להסביר את זה. אבל אני יודע שבנות שאני חושב שהן חמודות בדרך כלל לא מעשנות. זה כמובן עובד הפוך. זה גם הולך ביחד עם קעוקעים ופירסינג. בהקצנה אומנם, אבל זה מצביע לי תמיד על WHIT TRASH או משהו בסגנון. באז באז יש כאן דוסית שהיא לא דוסית? (ולא גרה בי"ם)

magenta73

New member
אני גם מעשנת

גם עם קעקוע וגם עם פירסינג. מג'נטה - וייט טראש.

באז באז

New member
אם אני אוסיף את שאר המידע

שיש לי. בהחלט אפשר לצייר אותך ככזאת. מעניין איך את במציאות...

magenta73

New member
(טוב, זה מתבקש...)

אני לא וייט טראש... אני רק מצויירת ככה...

באז באז

New member
אבל ברצינות רגע

תקראי את ההיסטורית חיים שלך, מה שעברת. תגידי לי שאם לא היית יודעת שזו את היית חושבת ככה. אגב, רק כדי להדגיש, אמרתי את זה בהקצנה, רק כדי לתת מושג על מה זה מצביע לי, זה לא שאני באמת חושב שכל אחת שמעשנת ויש לה קעוקעים היא כזו... אגב נוסף (תודה לביוסי), לא קרה לכם שפגשתם מישהו ואמרתם עליו שלא מתאים לו לעשן? זה קרה לכולם, עכשיו מה זה הלא מתאים הזה. יש איזשהו אופי שמתאים למעשנים בדרך כלל. על זה אני מדבר.

magenta73

New member
אז באמת ברצינות רגע

א. מהי ההיסטורית החיים שלי ואיך היא קשורה לוויט-טראש? אתה בכלל יודע מה זה המושג וויט-טראש שאתה זורק אותו ככה? ואיזה אופי יש למעשנים בדיוק? מה הקשר בין מעשן אחד למשניהו, חוץ מהתמכרות לניקוטין? (ואולי קיבעון בשלב האורלי?...)

באז באז

New member
מה שלמדתי מאחורי הקלעים נשאר שם

במיוחד שאת טיפין טיפין שנרמז שם, אני זוכר במעומעם בלבד. אני יודע מה זה המושג הרסמי. למה שאני התכוונתי, זה סוג האנשים שמופיעים אצל ג'רי ספירנגר (או איך שלא קוראים לו, שוב תודה לביוסי). אם תמצאי לי דרך יותר טובה לכלול את האנשים תחת כינוי אחד, אני אשמח. אם לא קרה לך שאמרת את זה על מישהו, לא תביני. אני אגב, בטוח שזה קרה לך בשלב זה או אחר.ואני יכול להסביר לך מה יש לחבר'ה שהם לא מעשנים ואין להם פירסינגס או קעקועים. יש להם עמוד שדרה, הם לא נסחפים אחרי אופנות של החברה, הם אינדיבידואליסטים, הם מסתכלים לעתיד, הם דואגים לעצמם. אפשר לעשות עוד הרבה השלכות כאלה, פחות נכון או יותר נכון תיכף נתווכח. מה שכן, אם אין להם את כל התכונות, יש להם חלק לפחות.

למעלה