סקר קצר:עישון-מרתיע או לא?

מצד שני...

אנדר כבר אמר שצריך להוציא להורג אנשים שמעשנים... אז אולי עוד יש לך תקווה... ואולי לא...

באז באז

New member
אם התקווה שלי תלויה באנדר

אז אולי אני צריך לרשום משהו בנוסח "מצד שני..."

נו, בדיוק...

למרות שכמוך, גם אני לא מכיר את חברתנו מג'נטה מעבר לפורום ולטור המזדמן ב-Ynet יחסים אני יודע, כן יודע, שבינה לבין האורחים של ג'רי ספרינגר יש כמה דרגות. אני חוזר ואומר, מעשנים ואני זה לא קטע טוב, אבל בין זה שמג'נטה מעשנת (ומפורסנגת ומקועקעת, על הגב אם זכרוני משרת אותי נאמנה... והוא משרת... תאמינו לי אלפתי אותו טוב) למה שאתה אומר... (ולא, אני גם לא מנסה להתחבב פה על אף אחד, או אחת. את מה שיש לי לומר אתם כבר יודעים שאני אומר בלי כחל ושרק, ובלי לחשוב יותר מדי לאיזה אוזניים זה ינעם ולאילו אוזניים פחות. "וויט טראש" הוא פשוט ביטוי מאד, מאד מאד, טעון ורצוי שמי שזורק אותו לאוויר ידע לעמוד מאחריו).

באז באז

New member
מי שצריך תזכורת

אז הנה השלישית, אני בכוונה הקצנתי כדי לנסות להסביר. אני לא אומר שהיא כזו, אני אומר שעל הנייר, היא בטח יותר קרובה לשם ממני (וגם אתה לא יודע מספיק). ככה גם מי שמעשן, אמנם צעד פיצי לכיוון, אבל זה הכיוון. בואו אני אתן לכם עוד הכוונה. עישון + קעקועים + פריסנג לא שווה התארחות אצל ג'רי ספרינגר. התארחות אצל ג'רי ספינגר = (ברוב שעד כמה שאני זוכר, מובהק, ככה שאי אפשר להתבלבל) עישון + קעקועים + פירסנג.

אני דווקא קורא את ההודעות שלך...

אחת-אחת, לרוב אנחנו הרי מסכימים בדעתנו (לרוב אמרתי) וכן, קראתי שאתה מקצין בכוונה. באשר ללוגיקה, תאמין לי אם אני אומר לך שאני יודע איך עושים טרנספוזיציה של טיעונים? אממא? הדיון פה נסוב לא סביב ארוח עלום אצל מיודענו ג'רי אלא על מג'נטה שלה אתה קראת, חד וחלק, סוג של, ואני מצטט, whit trash... :) זה לא הקצנה, זה... אני אפילו לא יודע מה המילה שאני מחפש. ולעניין הידיעות שלי, אמרתי ואני אומר שוב: לגמרי! אני לא מכיר את מג'נטה בגרוש (אם כי, אם היא קוראת את זה, העובדה שאני יודע מה השם המלא שלה, בעידן שבו גניבת זהות באינטרנט הוא פשע גובר והולך... תבינו לבד), אבל אלא אם כן יש בינכם איזה משהו שהיריבות פה בפורום היא רק סיפור כיסוי שלו אני מכיר אותה יחסית לא מעט. אל תשכח, כמו ש-"באז באז" הוא כינוי יחסית(!) חדש עבורך גם אני לא תמיד הייתי "לא משתמש מסניף". אבל כל הויכוח הזה טיפשי, מג'נטה יכולה, אם היא תחליט, להגן על עצמה לבד, לי אין חשק להעביר פה שיעורים לא בלוגיקה ולא בלשון עברית, ולמעשה אני הולך לארוז לעצמי תיק לעבודה עכשיו ושם, למשך עשר השעות הקרובות (שעה לכל כיוון ושמונה שעות משמרת) אין אינטרנט. שאבאס שויילם לכולכם ואני אראה אתכם מחר בבוקר.

magenta73

New member
אתה יכול לפרט קצת יותר

על גניבת זהות באינטרנט? מה זותומרת? וחוץ מזה, אין שום צורך להגן עלי, תודה לך, זה כ"כ הזוי שזה לא מזיז לי.

אבל זה לא יעבוד...

אם אתם לא בני דודים...

זאת אומרת...

שיותר ויותר אנשים מתעוררים יום אחד צח ומגלים שהם אשמים, או לפחות מואשמים, בכל מיני פשעים ממינים וגוונים שונים. וכל כך למה? מפני שאותם אנשים שלא ידעו שהאינטרנט הוא מקום מסוכן, למרות שהוא סה"כ וירטואלי, שחררו פרטים עודתם כאילו אין מחר ונוכלים שמשחרים לטרף השתמשו בפרטים האלו. לדוגמה: אני יודע מה השם המלא שלך ואת העובדה שאת תושבת הכרך הגדול. בלא יותר מדי מאמץ וקצת קשרים במקומות הנכונים (השקעה ראשונית שתחזיר את עצמה עשרות מונים אח"כ) אני יכול לגלות עלייך גם את מספר תעודת הזהות שלך. בקלות אפילו. מרגע שיש לי את השם המלא והת.ז. שלך... השמיים הם הגבול. בעידן ה-e-Commerce הרי אין אפשרות לוודא שמי שאני מתיימר להיות מעבר לצג הוא מי שאני באמת וההונאות שאפשר להרים. שאלוהים ישמור. (מילות חיפוש רלוונטיות, אם יתחשק לך פעם לראות עד כמה הבור עמוק, אם יורשה לי לצטט את "המטריקס" יהיו identity theft ו-phising ומשם כבר תלכי בדרך הלינקים הכחולים, אם יורשה לי לעשות פרפרזה על "הקוסם מארץ עוץ"). ולעניין הלהגן עלייך... לא ניסיתי. אני אמנם אוהב לחשוב על עצמי כעל אבירי ונסיכי כמו בסיפורי האחים גרים אבל אני לא עד כדי כך טיפש. לא רחוק מזה אבל לא ממש שם. אני פשוט אוהב ויכוח טוב על לוגיקה ו/או שימושי השפה. כל אחד והשריטות שלו, הא...

באז באז

New member
כלומר

לא משנה כמה אני אנסה להסביר שאני מתכוון שזה רק מצביע לכיוון, אתה תמצא איך אפשר להפוך את זה שאמרתי שהיא זה. אז, אתה זה! איפה אופניק, הוא בטח תותח במשחק הזה.

ufffnick

New member
סתם שתדע...

אני אלוף הארץ במשקל כבד בקטגוריה "בלתי מוגבל" במשחק "זה". מקום שני באירופה ושני באליפות העולם האחרונה. למה רק שני תשאל... התשובה בגוף הפורום. אקח את דבריך כמחמאה... לילה טוב. סתם דרך אגב, נראה לי שאני היחיד שהבין מה ניסית לומר...

../images/Emo6.gif

וואי, אצלינו ביסודי היו גם נוגעים בך כשהיו אומרים שאתה זה. ז"א אתה לא היית זה אלא אם כן נגעו בך ...חיחיחי.... למרות שאם חושבים על זה,אולי זאת סתם היתה דרך של הבנים לגעת בבנות
בכל אופן ,תודו שזה אחד המשחקים ההזויים ביותר עלי אדמות:)) ז"א אין לזה שום פואנטה!!!

באז באז

New member
לא לא

גם במקור הם נוגעים כשהם אומרים את זה. אולי שיחקתם את זה הרבה בגלל זה... אבל העיקר זה זה. באז באז אין משחק, אני עדיין זה.

../images/Emo178.gif

פייי, נרגעתי... לפחות לא היינו חבורה של סוטים ביסודי או משהו... (חוץ מזה ששוב אני מדגישה שאיכשהוא זכור לי שהבנים היו תמיד נוגעים בבנות ולא להפך!!!) אגב, לדעתי המקור הוא מרחוב סומסום , זכור לי משהו עם "אתה זה" שם, לא? אולי כרובי? RING ANY BELL???

יש לי קעקוע, יש לי פירסינגים

ברוב המקומות שרואים ועושים אוווווווווווץ! ארוך כזה (אני לא מעשנת) ואני החננה הכי גדולה עלי אדמות, ומודת במקום עם ריכוז החננות הגדול במדינה- הטכניון SO WHAT?.... אני לא מבינה איפה ההוכחה ואגב לדעתי הקעקוע שלי הופך אותי לאינדיוידואליסטית אף יותר ולא להפך, כפי שטענת...

ufffnick

New member
אם את סטודנטית בטכניון וחננה...

בטח תביני את האמירה הבאה: הטענה שלו שהיחס בין פירסינג+עישון+קעקועים ל-white trash הוא לא אמ"מ. כלומר - ווייט טראש => פירסינג+קעקועים+עישון. אך לא בכיוון ההפוך. אם כי ההקש ההמיידי לפירסינג+קעקועים+עישון הוא אל הווייט טראש למרות שלעיתים ההקש פשוט שגוי. מקווה שהבהרתי את דברי באז-באז כהלכה. באז2X שלא תגיד שאני תמיד אומר שאתה זה. למרות שאתה באמת זה.

באז באז

New member
אני משתדל לא להיכנס למשחק הזה

כשאני יודע שאני אפסיד (איך שהפחדות פסיכולוגיות עובדות עלי). אז אני אשאר זה. תודה רבה על ההבהרה.

למעלה