סקר קצר:עישון-מרתיע או לא?

שירס36

New member
לומדים מה זה white trash בטכניון?

כי בתקופה שלי לא. תגיד, זה שלא הבנתי אומר שלא למדתי בטכניון או שאני לא חננה או שזה לא אמ"מ?

ufffnick

New member
אה... זה פשוט לא אמ"מ

ממש אותו רעיון. עם הבדל דק, רק שבשעה כזו אין לי כוח להיכנס ללוגיקה ותורת הקבוצות.

ufffnick

New member
עזבי אותי באמ'שלך ../images/Emo8.gif

עסוק עם דברים אחרים. כמו טנזורי לוי-צ'וויטה, הסכמי סכימה של איינשטיין, מקדמי קבלש-גורדן, משפט איגנר-אקהרט ו... כל חריגה מהחומר המיועד לבחינה יגרע לי תאים מהזיכרון ויחריף את טמטמת הבחינות.

belli80

New member
אה, אופניק?

בפעם הבאה: מילון! או שגם שאר הקהל יתחיל להשתמש במילים מפחידות!! רברסטרנסקריפטאז, ציטומגאלו-וירוס,ריבוז-6-פוספאט-דה-הידרוגנאז.. שאמשיך?.. בוקר טוב, אחרי לילה מזופת במיוחד..

ufffnick

New member
אה. אין בעיה:

טנזור לוי צ'ויטה - די פשוט למעשה, הוא מסומן כ- אפסילון, עם שלושה אינדקסים. 1,2 ו-3. הערך ההתחלתי שלו הוא 1 עבור אינקסים בסדר הבא 123. כל שיחלוף מקומות בין האינדקסים כופלים ב 1-. למה זה טוב? לכתיבה מקוצרת של מכפלות ששינוי מיקום האינדקסים מכפיל את ערך הקבוע או פונקציה ב-1 או 1-. הסכמי סכימה של איינשטיין זה גם די פשוט - זו סוג כתיבה שבו סכום (של טור של פונקציות) הופך לשתי "פונקיות" שכופלות אחת את השנייה כאשר את הטור כולו מחליפים אינדקסים. מקדמי קלבש גורדן - אלה הם קבועים שפרוסים בתוך מטריצה, כאשר כל אחד מהם מסמל את ההיסתברות לקיום מצב קוונטי. משפט איגנר אקהרט - אמממ... עדיין עובד על מה זה עושה. בגדול דרך מקוצרת לחישוב השלכה של וקטור על מרחב כלשהו (כמו צל של עמוד על כביש). עכשיו תורך. לתרגם ת'סינית ברוורס שלך.

מג'נטהההה... אני מבקש למחוק!

הם מקללים!!!!!!!

belli80

New member
נרגעתי

עכשיו אני בטוחה שאתה מוכן לבחינה..
ולגביי - עזוב אותך, עברו שלוש שנים מאז שסיימתי את התואר. זה לא שאני לא זוכרת, זה לא יעניין. וגם כי הציטומגאלו-וירוס שלי עושה בי שמות.. או שזו סתם אינפלואנזה. מצד שני, אם זה משהו אקזוטי, כמו פלאזמודיום פאלציפארום, אז כבר יש לנו על מה לדבר.. בוקר טוב.

ufffnick

New member
נראה לי שבנימה אופטימית זו...

אשתמש באחד מציטוטיו המוכרים והמפורסמים של דמות פרי יצירתם של מספר גאוני הדור בתחום התרבות. "screw you guy's i'm going home...." הלא הוא קרטמן מסאות'פארק. יאללה ביי.

belli80

New member
מה אופטימית, מה??

תראו אותו. הרגע תהיתי בקול רם אם אני גוססת ממלאריה, והוא אופטימי!! אופניק, אתה מרגיז אותי..

bioc1

New member
הי הי...אל תכניס אותי לעניין

עוד יחשבו שאני תומכת בדעותיך...

למעלה