סקר... שהוא חצי
אבל לא ממש =]

אני הייתי באה D:

אני לא מכירה את הלהקה הזאת אבל יכול להיות נחמד להכיר D: (וכן אני מודעת לעובדה שאני נדחפת ולא קשורה
)

box 5

New member
הייתי הולכת איתך...!

פעם באה אני אזכור לשאול גם אותך :) והיום הייתי בחטיבה לבקר את נתי (שרק אחרכך גיליתי שזה היום החופשי שלו) ואז ראיתי את החבר הזה שלך... חחח ונזכרתי בך

Blade Of Fire

New member
הם לא מדהימים

אבל הדיסק שווה קנייה ב10$ (בדיוטי פרי) וזה תמיד טוב לתמוך בלהקה ישראלית (גפ אם הם בקושי רואים משו מהמחיקר של הדיסק, מכירות עדיין מעלות מוטיבצהי ומאיצות דיסק הבא) (ואם מדברים על הדיסק הבא-איפה אורפנד איפה?!?!?!)

Blade Of Fire

New member
חוצמזה-מי קונה היום דיסקים?

זה פורמט שנעלם מהעולם מרגע לרגע... הפעם האחרונה ששמעתי בדיסקמן שלי זה היה בטירונות וזה רק כי לא רציתי להביא לשם את האייפוד כדי שלא ייגנב\יינזק.

box 5

New member
מתחילת השנה אני שומעת רק בדיסקמן

זה פשוט הרבה יותר כיף לשמוע דיסקים שלמים ככה... לחרוש על כל דבר בנפרד =] חוצמזה... שאי אפשר להשוות אפילו את הכיף שבלפתוח דיסק חדש... לה**יד זה סתם.. לא כיף בכלל

Blade Of Fire

New member
אבל זה מיותר

גם אני אקנה דיסק-אני אעשה לו ריפ למחשב, אעלה אותו לאייפוד ובזה זה נגמר.. ותאמיני לי באייפור יש לי מספיק מקום לכל המוזיקה שלי ונשאר עוד משו כמו 9 ג'יגה פנויים (אייפוד וידאו, 30 ג'יגה...)

LadySilkworm

New member
כנ"ל.

יש לי אייריבר כבר שנה וכמה חודשים עם 20 ג'יגה, ועוד נשארו עדיין 7 ג'יגה וזה בלי לגבות דברים.

box 5

New member
גם אני הייתי ככה עם הMP שלי

אבל וואלה פתאום יותר נחמד לי לחרוש על דיסקים ולא על שירים ספציפיים... בכאילו.. כל פעם על דיסק אחר

*מנסה להיזכר* ~סנילית~

Mother Earth הכפול של ווית'ין טמפטיישן. יחד איתו קניתי גם את הEnd of Innocence, הDVD הדוקומנטרי של נייטוויש ^^ (ונשארתי עם עשרים אגורות בארנק, אחרי שחברה נתנה לי שלושה שקלים XP) זה היה ב10.10 D: למה דווקא ME? שאלה טובה.
רציתי דיסק של ווית'ין והיו שם במטאל שופ כל מיני דברים שלהם. אחרי התלבטות ארוכה מאוד, בחרתי את זה.

המממ

מה הדיסק האחרון שקניתם? האחרון הוא Helloween-keeper of the seven keys part 2 -אלא אם אתם מהאלה שלא קונים =]-חחח אני מהאלה שקונים בכל הזדמנות שהם יכולים! ואממ למה דווקא אותו? כי ממש רציתי

למעלה