סקר... שהוא חצי
אבל לא ממש =]

Amir Noy

New member
כדי ()

לדעת על מה את מדברת? + לראות הופעה שלהם? =[ אבל לא צריך..:(

Liquid Dreams

New member
זה לא משנה.. אין סאונד..

כבר אמרתי את זה. ובכלל.. גם אם היה סאונד, הוא בטח היה גרוע, כי כל המצלמה הזאת גרועה[לא שלי בכלל, שלימתה, אבל עזוב את זה]..אבל בכל מקרה, בהופעות עכשיו היא שרה ממש מעולה, בלי הקול הכבד והגראולרי שלה[טוב, לדעתי בABH זה נשמע כאילו היא מנסה לעשות גראולים], הקול שלה נקי ודומה למה שבאלבום, אבל יותר טובP: ובכלל, זה לא משנה, איימי זה תמיד טובP:

Liquid Dreams

New member
ברור. אוונסנס פופ.

אתם ממש מגזימים כשאתם אומרים שהם פופיים.. אוונסנס זה לא פופ. בריטני ספירס זה פופ. זה לא אלבום של שמיעה ראשונה בכלל, אי אפשר לאהוב אותו בפעם הראשונה, שנייה, אפילו חמישית ששומעים אותו. אני בהתחלה שנאתי את האלבום, מודה, אבל אחרי כמה שמיעות זה הפך ל-האלבום שאני שומעת בזמן האחרון, וכל השירים בו כל כך מתאימים ללייב, ואני בדיוק הבנאדם הנכון להגיד את זה.[כן, נו, טוב. הייתי בהופעה שלהם.]

Amir Noy

New member
לא מסכים

בדרך כלל שלהקות משנות סגנון, זה מראה על התבגרות של הלהקה,על ההתפתחות שלה, באוונסנס אין כאן שום התפתחות, זו התמסחרות תרתי משמע, הלהקה התמסחרה,איבדה את המוזיקה, האלבום האחרון אינו מזוהה תחת השם אוונסנס, אלא תחת השם האלבום של אוונסנס שהיה ושינה את דרכם, אוונסנס הם כבר לא מה שהיו, הם השתנו יותר מידי, ולנו,קהל המעריצים,קשה לראות את זה כך.

Itay Simons

New member
אמממ

אחרון שקניתי לעצמי- Blind Guardian- A Twist In the Myth ולא לעצמי (זה הבאמת אחרון)- Once, מתנה לבן דוד שלי
הוא אהב ^^

Itay Simons

New member
אה ו-

את של בליינד קניתי כי כבר שמעתי אותו לפני זה והוא ענק
וואנס- כי פעם השמעתי לבן דוד שלי שירים מתוכו והוא אהב ממש, וכי גם אני אוהב^^

the gathering - nighttime birds

לא לזלזל. הם ממש טובים!! ואם מתחשבים בלא משהו שאני קניתי, זה הסיילנר פורס של וית'ין. למה דווקא the gathering? ממש הזוי. הייתי בחנות מאוד אהובה עלי של דיסקים אצלנו בקריות, והחלטתי שחלאס לבוא לבקר ולשמוע אפיקה כבקשה מיוחדת כל הזמן. אני רוצה לקנות דיסק! אז שאלתי את המוכרת על להקות טובות בסגנון של מה שאני שומעת [הזוי שאני נמצאת שם כל כך הרבה שהיא אפילו יודעת מה אני שומעת] והיא המליצה לי עליהם. שמעתי שני שירים ראשונים. קראתי את המילים. התאהבתי. קניתי. חפרתי. זהו =]

LadySilkworm

New member
לי אמרו שהאלבום הכי חדש שלהם לא משו

ואותו יש לי במחשב. אבל חוצמזה לא שמעתי אותם עדיין.

danduuu

New member
מי קנה לך את דה סיילנט פורס אה אהה?

אוי מותק אני מתגעגעת אלייך

Blade Of Fire

New member
שאני קניתי?

וואו... אהמ.. Distorted-Memorial אני חושב שזה היה.. לפני לפחות 4 חודשים... למה דווקא אותו? להקה ישראלית, קול מדהים לסולנית, אמרתי ניתן צ'אנס...

FeLL67

New member
הם בהחלט נחמדים :]

ואני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה קניתי דיסק=[ אין כסף אין :'(

box 5

New member
לא התלהבתי מהם משו...

עודף גראולים... ואממ בוא נגיד שהקול של הסולנית מדהים, והם בהחלט יכולים לנצל את זה יותר...

box 5

New member
הייתי אמורה ללכת לזאת שהייתה בצוללת

לפני כמה שבועות... אבל בגלל שחברים שלי שומעים חרא מוזיקה לא היה לי עם מי ללכת :( אוווף זה מעצבן אותי עד עכשיו לחשוב על זה!

למעלה