סקר... שהוא חצי
אבל לא ממש =]

Liquid Dreams

New member
אוקיי, זה ממש לא נכון.

אני שונאת את זה שאני צריכה "להגן" על אוונסנס.. כי כל אחד בדעתו.. אבל זה ממש, אבל ממש לא נכון. אוונסנס של פעם=100% מוזיקה מעולה. אוונסנס של היום=90% מוזיקה מעולה, 1% שירים לא כל כך ו-9% איימי[לא, לא כוסית.].

LadySilkworm

New member
את לא צריכה "להגן" על אוונסנס

אני לא מסכימה איתך במה שרשמת, אבל זה לא עניין של נכון או לא נכון, זה עניין של טעם אישי.

אוונסנס של פעם...

עוד היו שווים משהו..היו להם שירים נחמדים..אוונסנס של היום(עם כל הכבוד ובלי רצון לפגוע בך) שווים לתחת
..זה 0% מוזיקה מעולה ולא 90%...
את לא צריכה להגן עליהם,כי זה עניין של טעם... אני חושבת שאוונסנס רק הלכו והדרדרו עם הזמן...האלבום החדש שלהם פשוט ביזיון

Amir Noy

New member
מסכים לגמרי

אוונסנס איבדו את החלק הכי חשוב במוזיקה - את הנשמה ואת הכתיבה העצמה.. [ושלא נדבר על המוזיקה...האלבום החדש..זה לא מוזיקה,זה פשוט לא מוזיקה] עם כל הכבוד שיש לי לאוונסנס.. ויש לי המון.. יותר מלכל להקה אחרת, אוונסנס היו המטאל הראשון ששמעתי, הדיסק החדש..היה פשוט אכזבה גדולה בשבילי, לא האמנתי שזה מה שיצא בסוף, החומר הישן,,פשוט מצויין.. תמיד כיף לשמוע אותו..היום הרצתי את הדיסק פולאן במערכת החדשה שלי, נהנתי מכל דקה, מהאפילה שיש בשירים,מהשילוב של המוזיקה הגות'ית הדרסטית בהאנטד והקול של איימי לי.. פשוט סקס אפיל למילתו...אוונסנס עם כל הכבוד, תם זמנם,השירים שהם השאירו לנו מספקים מאוד, כל מה שנותר זה להגיד תודה על המוזיקה שהם נתנו לנו באלבום הראשון, וההופעה הגדולה בפאריס שאחרי זה נכנסה לדיסק, שזוהי היתה הופעה ענקית תת מילה.. התרשמות אדירה, פשוט חוויה... אוונסנס סגרו את התקופה שלהם,הם עברו שינוי שלא היה כל כך רצוי אם לא איום, זה סוגר את התקופה שלהם.

LadySilkworm

New member
אוונסנס הם לא מטאל.

ובטח, מאז שבן מודי עזב ולאיימי לי עלה השתן הראש.. מה ציפית שהם יהיו? איימי לי נראית כמו איזה ברבי בקליפ החדש שלהם, שלא לדבר על השיר עצמו [תתקשר אליי כשאתה פיקח..בריטני ספירס משהו]. והכי מעצבן זה שמשווים בינם לבין נייטוויש. אני מתחרפנת מזה. אבל טוב, אני לא אוהבת את אוונסנס, מה אני מדברת בכלל?

lacrimosa girl

New member
*פיכח.

אגב, האלבום לא רע. ויש בו כמה שירים מעולים. [lacrymosa...פנטזיות ילדות. ^^] אבל אכן אין על הדמואים של אוונסנס. אוריג'ין

LadySilkworm

New member
כן, פיכח, נכון.

לא חושבת שהבעתי שום דעה בקשר לאלבום. לא שמעתי אותו פ: ואגב שקראתי שיש שיר לקרימוסה יש חשבתי על הלהקה

lacrimosa girl

New member
הגבתי בכלליות לשרשור

ובתור אחת שהתאהבה ברקוויאם בגיל 7 בערך, אני אהיה האחרונה לפסול את האלבום הזה, רק בגלל לאקרימוסה

Liquid Dreams

New member
דאמט, בכלל הסתכלת מה רשמת?

ההופעה בפריז שהם שמו בדיוידי זה תת רמה לעומת ההופעות שלהם היום! בכל צילום חרטיסטי באינטרנט אתה יכול לראות את זה. מדברת מישהי שמבינה על מה היא מדברת.

Amir Noy

New member
אמ...

אמ...אמ.. 1.ההופעה בפאריז הילה מצויינת 2.תת רמה? יש מצב..אבל הופעה טובה.. ראיתי פול הופעות באינטרנט,יש לי הופעות גם על המחשב, היו הופעות יותר טובות,יהיו אני בספק, "מדברת מישהי שמבינה על מה היא מדברת." - טוב..הופעות של הדיסק החדש? או של החומר הישן? P:

Liquid Dreams

New member
בהופעה הם הכניסו חומרים משניהם

שרו יותר מחצי פולן. וזו הופעה הרבה, הרבה, הרבה יותר טובה.

Liquid Dreams

New member
אין לי מה לשלוח לך.

כל הסרטונים שצילמתי התבררו כחסרי סאונד לחלוטין. ובכלל, אתה לא אוהבת אותם, למה שתרצה בכלל.

למעלה