סקר!!

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo201.gif לצערנו.. אבריל היא כבר לא אבריל

נקווה שמצב לא ידרדר...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה גועל נפש

היא הייתה אלילה שלי. כולן נהרסות סעמק.. גם היא, גם בריטני רציתי לבכות כשראיתי את הקליפ. גועל נפש. לאנשים אין אופי כבר

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח אריאל קפרא תקחי באיזי ../images/Emo6.gif

אז היא וונאבי בריטני ספירס עכשיו כי הסמים טיגנו לה את המוח, אין מה לעשות, תצחקי על זה<: חחחחחחחחחחחחחח מניסיון אישי עדיף לצחוק מאשר להתעצבן

Yu vi

New member
היה אותו מקודם בהיטס...../images/Emo85.gif

זה ממש עצוב מה שנהיה ממנה...הקליפ ממש מאכזב... פעם ממש אהבתי אותה אבל היום... היא נהייתה וואנבי כזאת :/ עצוב.

m i c k e y 15

New member
נהרסה לגמרי!

היא הייתה פעם כזאת מגניבה וזה עכשיו היא סתם כמו בריטני כזאת ואמ כריסטינה עם המחוך הזה! XD היא כ"כ...נשית!
XDDDDD [היא אישה דה!] XD

m i c k e y 15

New member
ד"א אהבתי גם תקטע של

you are so good to me...baby baby זה הקטע היחידי שאני אוהבת בשיר ולכן אני עפה לשמוע אותו XD

The Psycho Girl

New member
אמא הפסקתי באמצע

מה עבר עליה !? אני אף פעם לא באמת אהבתי אותה אבל פאק מה עבר עליך ילדה ? מה השלב הבאה תתפשטי בקליפים שלך ? תוציאי ליין בגדים ? בושם ? = מה הקטע שהיא כל שנייה שמה על עצמה בושם מה את מקנא בהילארי דף בריטני ולוהן שכל כך אהבת לרדת עליהם !?

Bleed for Me

New member
OMJ!!!

(JUDD(
חחחחח איזה קליפ נורא,וגם השיר דיי גרוע..לא ציפיתי ממנה בכלל,היא ממש התדרדרה,ידעתי מתי להפסיק לאהוב אותה.. היו לה שני אלבומים מעולים ותדמית של ילדת פאנק שהיא בדיוק ההפך מהתמימות והמתיקות המעוררת בחילה של בריטני ועכשיו כל מה שיש לי לומר לה הוא שבא לי להביא לה עמוד חשפנות ולשלוח אותה לחלוק קליפ עם בריטני..בתור אחת שפעם אמרה "אני בחיים לא אצבע את שיערי לבלונד" הפכה צבועה ומתוקה להחריד,חזרי מיד להיות מלכת פאנק שמנשקת ג'וקים!!!!

McFly rullz

New member
אני יודעת שאפחד לא יקרא.אבל שיהיה../images/Emo26.gif

מה הפייב שלך?דאגי לי פוינטר דה הוט!
דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך:10 אבל אני לא מכירה אותו אישית אישית אז 8 מהו השיר האהוב עליך?אני חייבת לענות על זה?
לא..כנראאה שלא
כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 דאגי-10 הארי-9 טום-9 דני-9
מאיפה שמעת על מקפליי:ראיתי JML כי הורדתי סרטים של לינדזי,ואז שמעתי אותם ודי התלהבתי מהשירים אז נכנסתי לאתר הרשמי של הסרט והיה ת'שירים שלהם אז כתבתי אותם באימיול והתאהבתי בשירים,חיפשתי מידע והשאר כולם יודעים...קיצר-כתוד ללינדזי!
האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי?נמ...אני חושבת שכן...לכולם יש חיסרונות...לא? איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!?בדיוק!!!!!אני ממש לא מבינה איך לא אוהבים אותם!!!!XDD את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי?חברות שלי לייק דא?
דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי 10!

../images/Emo54.gifשלא תגידו שנטשתי..../images/Emo11.gif

אהמאהמטלאהמאהמ. XDD בכל מקרה. כן. הסקר.
שאלה מס'1: מה הפייב שלך? דאגי לי פוינטר.
שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: אממ... לוידעת. |מושכתבכתפיים| לכו תמדדו אהבה.
שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך? TCFC.
שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 וואט?! איך אפשר?! אני לויכולה למדוד את זה! ><'' אין לי אפילו סדר מסוים אחרי דאגי! כולם באים בבת אחת! ><
שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי: הוו. את הגרסה הארוכה או המקוצרת? XD נכנסתי לאתר של JML בטעות וראיתי שהם מופיעים, ושמעתי ברקע שירים, והורדתי את TG ו-5CIHH, ומאז הכל הסטוריה. ^^
שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? כמובן. כמו שלכל בנאדם יש חיסרון - גם להם יש.
שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? מישי שלא אוהבת בויזבנד. ומי שחושבת שהם גייז. בע.
שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? כן! אחותי! ><
שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! "בדירוג של אחד עד עשר, אתה, אחת-עשרה..." [יאגו, אלאדין]. קאפיש? ^^ איים בק אין ד'ה גיים, יו פיפל! חזרתי למכללה! ^^ וטל? חפשי אותי בעתיד...

McFly rullz

New member
נוגססססססססס../images/Emo9.gif

חחח זה לא טוב שחזרת למכללה!
אני לא אוכל להיפגש איתך>< שאת בבית-צלצי

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif זה כל כך עלוב ../images/Emo11.gif

ואני חשבתי שיהיה להיטים של מקפליי
לא של ברוס ספרינגטון

אלולוש

New member
עונהההה

תתפלאו אבל אני עדיין פה...פשוט לא מגיבה הרבה... שאלה מס'1: מה הפייב שלך?דנייייייייייייייייייייי בויייייייייי!!! שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך:100000000000000000000000000000000000000 שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך?וואי זה קשה.יש הרבה....וולק אין דה סאן,אייב גוט יו,דה הארט נבר ליי....{אין לי כח לכתוב באנגלית...} שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 דני-10 דאגי-9 הארי וטומי-8 וחצי שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי:ג'סט מיי לאק שראיתי עם שירזון שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי?הם נוצרים... שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? גמני שואלת את עצמי את השאלה הזאת!אנשים מטורפים!!!! שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי?חס וחליל דנקר!!לאאאאאא שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי!10000000000000000000000000000000000000000000

למעלה