סקר!!

shakedy69

New member
../images/Emo207.gif JML

מישהי אמרה שהיום יש את זה ביס..אז איפה?מתי?איך??הסתכלתי וזה לא מופיע לי או שאני סתם סתומה וזה לא היום בכלל =/

shakedy69

New member
../images/Emo207.gif JML

מישהי אמרה שהיום יש את זה ביס..אז איפה?מתי?איך??הסתכלתי וזה לא מופיע לי או שאני סתם סתומה וזה לא היום בכלל =/

m i c k e y 15

New member
נראה לי שיש שבוע הבא..כי היום ישששששש

"בקול גדול"
סרט מושי מושלם XDD

sweet shir

New member
עונה. <:

שאלה מס'1: מה הפייב שלך? אין, אוהבת את כולם. שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: 8-9 ככה. שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך? אין אחד. ^^ מROTTF - אוביוסלי, SB, NA ו-ROTTF. מוונדרלנד - SFA, TCFC, IGY, TBOPK. מMOTO - טרנסי, SG, BW. ו........ נו ווריז וSIASS. <: שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10. X_________X; שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי: ננמפ, זכרתי שפעם חברה שלי אמרה לי שהם כוסונים... ואז היה את הפוסטרמאניה של חנוכה 2005 וראיתי שהם באמת כוסונים טחחח ואז שכחתי מהם. ואז בחופש הגדול של אותה השנה (כבר 2006 טחח) ראיתי כפתורים שלהם בבלוג כפתורים אחד ונזכרתי בזה שהם כוסונים אז הורדתי שירים. XD שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? כן... ><" שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? מישהו שלא אוהב את המוזיקה שלהם, חושב שהם חשים, וכו'..
שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? כן. די הרבה למען האמת. חחחחחחח שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! 8-9. ^_^

L D N

New member
אנדר מיי אמברלה אלה אלה

שאלה מס'1: מה הפייב שלך? דאגיייייייייייי שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: נמנמ 10 שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך? כרגע THNL שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 נמנמ לא יודעת... כולם 9 ויש כמה כמו אוביסלי ונוט אלונ ו-THNL שהם 10 שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי: שמעתי על סאן אוף דורק
ואז שמעתי על באסטד
[דרך פורום באסטדורק] ואז או מהפורום של באסטדורק או מראש 1 שמעתי על מקפליי שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? ברור. שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? הממ.. זה כמו שאיך מישהו בעולם לא אוהב את ט!ק*! ה!ט5 ש*!X! איזה כוסון ביללללללל ואיזה יפה הסולנית!!!!! [ציניות אם לא הבנתם, הם כאלה איכ] שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? נופ שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! בערך 8. אבל בטח לפני ההופעה זה יהיה משהו בסגנון 4275245872573273739979733333300299

Mcfly for ever

New member
אני

שאלה מס'1: מה הפייב שלך? דני ג'ונס
שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: 10 שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך? the heart never lies שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 10- the heart never lies 9.5 - Friday Night 9 - That girl 8 - Transylvania יש עוד אבל אין לי כוח שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי: זה ישמע מטומטם אבל חלמתי שאני מעריצה אותם ואז כשהתעוררתי מהחלום בדקתי מי אלה מקפליי והתחלתי להעריץ אותם שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? לא שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? אין לי מושג |הגדש|שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? לצערי כן.. שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! 10

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo207.gifOMFG

כן, הדיליי מטורף. אבל זאת הייתה הפאקינג הופעה הכי טובה שראיתי בחיים שלי!! 10 שעות על הרגלים, וטוקיו הוטל 1. היה כלכך מדהים. אי אפשר לתאר במילים. אז כן, ישלי שבר קטן ביד מההופעה הזאת, אבל זה היה כלכך שווה את זה. הלהקה הזאת מדהימה, השירים, איך שהם מנגנים, והקהל ויואיואיואיויאיואיוא כלכך נהניתי. היו הרבה בהמות
אפילו שברו שם דלת ואני כמעט נפלתי עליה, אבל היה כלכך כיף. פשוט מדהים. קישקשתי מלא מקפליי על הברזלים בזמן שחיכינו בתורXDD כי אני נאמנה. באלי עוד פעם. היה כלכך כיף

just orr

New member
דיליי דיליי דיליי. ><

מה הפייב שלך? דני
דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: לאדעת... 9? ><
מהו השיר האהוב עליך? די לא יכולה לבחור...
כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 כנ"ל
מאיפה שמעת על מקפליי: סאמר [שיר] המותק השמיעה לנו אותם
האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? חחח לכל אחד יש ^^
איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? תשאלי את החברים שלי.
סתםסתם, אבל בסדר.. כל אחד והטעם שלו
את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? חחח כן.. והרבה ^^"
דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! אממ.. 9 וחצי? ^__^

DoLi it is Me

New member
../images/Emo207.gif אתם ראיתם את הקליפ החדש של אברילל??

סליחה שאני מנצלשת אבל אני פשוט מאוכזבת כ"כ אהבתי אותה ואני רוצה להאמין שאני עדיין אוהבת אותה זהו היא פשוט הרסה את עצמה פה, אני כ"כ רוצה שהיא תבוא ותגיד שזה הכל היה בצחוק וכל מה שהיה בקליפ זאת פשוט בדיחה זולה.
אני ממש בוכה עכשיו כבר איזה 10 דקות ופשוט כאילו הלב שלי נישבר ואני כ"כ לא מגזימה!! זה כ"כ קשה לראות את הזמרת האהובה עליך נהרסת ככה והורסת את התדמית שלה כ"כ באלי לבוא אליה ולהגיד לה "אבריל!!!ואיק אפ!!ואט אפנד טו יו ???" טוב אני פשוט יפסיק לי לחפור פה ובגלל שאני גרועה בלינקים אני מביאה ככה ת'לינק לקליפ: http://www.youtube.com/watch?v=xKv4jQKyltE

YuvalJones

New member
גאד זה מגעיל! מה נהיה ממנה.

פעם היא הייתה נראית חמודה כזאת ואמיתית ועכשיו היא הרסה לעצמה את התדמית לגמרי!

Lex 1

New member
יואו ידעתי שזה יהיה הסינגל הבא!

אני כזאת אורי גלר!
><" פאקצי כמו 'Girlfriend', שיהיה לה בכייף. היא יצאה כזאת בריטני. האלבום הראשון שלה היה מעולה. חבל שהיא נהרסה.

sweet shir

New member
יצא ד'ה בסט דאמנ ת'ינג כבר? חחח אני חולה על

השיר הזה.
טחח מחשה אותה סקייטרית לחשה אותה חושנית XDDDDDD

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif 2 האלבומים הקודמים היו גאוניים!!!!

כאילו היא העלילה הכי גדולה שלי!! היא הזמרת שאני הכי הכי אוהבת!! ותראו מה קרה לה!!! היא פשוט נראית כמו וונאבי פוסיקט דול!! WTF??!! האלבום החדש הוא טוב.. הוא עדיין אבריל והוא עדיין רוקי כזה.. ישלי אותו.. אבל היא השתנתה ברמות על!! כאילו מה?! פעם היא היתה רצה ורוכבת על סקייטבורדים בקניון,שרה על מכונית מה לא?! פשוט אבריל. עכשיו היא מן משו לא מוגדר כזה.. מן וונאבי משו, השאלה זה מה. היא איכזבה אותי מאוד, בGF עוד התגברתי.. אבל פה כבר לא. וזה שיר כזה טוב למה להרוס אותוו?? אני עדיין אוהבת אותה ועדיין חולה על האלבומים והשירים שלה, פשוט לא אוהבת תתדמית שלה >< והיא עוד יורדת על בריטני..

למעלה