סקר!!

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

תודי שהרבה זמן לא שמעת מהמשפט הג'ינייס הזה!!!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אכן משפט גאוני.

אבל יש לנו עוד כמה. האם את זוכרת את ה-שיר: רילקס! רילקס! רילקס! (זה טוב במצבי דני/דאגי סקסיים במיוחד
) וגם.. נמנמנמנמ על הר הספגטי על הר הספגטי טונות של שומן! *וגם גבינהההההה*!! אוי חחח זה היה מצחיק ביותר XDD ויש את השיר של קובבה שכולן היו עדות למילותיו ה...מגוונות? >< חחח ומה עוד מה עוד? אוי איזה הודעה נוסטלגית.. אה יש גם את: אל תהיי ז*נה! אל תהיי כלבה! וגם את: הוא כזה מאאאאאאאאאמי (אם את זוכרת איך מבטאים את זה..XD) וכמובן את: שששששששששששששששששששששולט **זכויות לראם** אי אי אי הנוסטלגיה מכיתה ו'...

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif אעאעאעעא אני גאון!!! מפעל משפטים מהלך!!

רוני רוני.... פונפונוני...!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif איך שכחתי את רוני פונפונוני?

אבל זה זכויות לאורטל בכלל! את לא המפעל המייצר היחיד! הרילקס זה אני.. הר הספגטי וקובבה זה אני את ונועה! שששששששולט זה ראם! אווווווי הוא כזה מאאאאאאמי זה נועה! אל תהיי ז*נה אל תהיי כלבה זה.... את
וגם I know I know its me its me זה.... את
אבל את לא היחידה שמייצרת משפטים

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif טחחחחח אבל אצלי הם נשמעים יותר טוב../images/Emo11.gif

XDDDDDDD

McSon of Busted

New member
אוקייייייייייייי

שאלה מס'1: מה הפייב שלך? דני שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: נו מה, אם הוא האהוב עליי, אז 10, דהה. שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך? TCFC מאז ומתמיד. שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 שירים? ננההההההההה שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי: חברה שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? בטח כמו לכל בנאדם נורמלי שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? כל אחד אוהב מה שהוא אוהב
שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? כן שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! המון. וואט דה פאדג'?

תשובה..

1: דאגי 2: 10 3: Friday Night 4: לא הבנתי את השאלה.. 5: ראיתי את הסרט Just My Luck 6: כן.. שהם לא באים להופיע בארץ..=[ 7: זו שאלה שכבר שנים מנסים למצוא לה תשובה 8: לא 9: 10

Dirty wings2

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שאלה מס'1: מה הפייב שלך? דאגי
שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: מה 10?! 1000000000000000000000000000000000000000000
שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך? אין לי מושג,יש כ"כ הרבה שאני אוהבת|לב שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 Walk in the sun-10 The heart never lies-10 Yov'e got a friend-9.5 All about you-10 יש עוד המון והם לא עולים לי לראש כרגע
שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי: מהסרט Just my luck שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? כע,שהם סוטים במיוחד
לא סתם כפרעליהם|לב
שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? חעחע זה עניין של טעם,אבל עובדה שיש המון שאוהבים אותם
שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? כן
שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 טוב הגזמתי

שוליטה

New member
אני עונה =)

שאלה מס'1: מה הפייב שלך? שאלה מסובכת next שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: אם היה לי אז זה היה 9 ו99 אחוזים שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך? Hypnotised ו-TCFC שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 היום ככה: דני- 10 טום-9 וחצי ודאגי והארי- 9 שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי: חברה שלי. שמצטערת עכשיו שהיא הכירה לי אותם... XD שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? בתור להקה לא. בתור בניאדם כן כי אף אחד לא מושלם שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? אין לי מוסג.. אולי בשביל לעצבן אותי שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? לא. חברות שלי אומרות שהם חתיכים אפילו שהם לא אוהבות אותם והם אף פעם לא שמעו את השירים שלהם... הם מסרבות לכך.. אבל רק בשביל לעצבן אותי... שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! 89

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo168.gifעונה../images/Emo168.gif

שאלה מס'1: מה הפייב שלך?
דאגי
שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: 10 ואפילו יותר,אני משוגעת עליו
שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך? בחירה נורא נורא קשה אבל Transylvania שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 Transylvania-10 No Worries-9 שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי: אני וחברה שלי באנו אל חברה שלנו,שהיא מנויה לראש 1,זה היה לפני שנתיים,ויצא שער של מקפליי על ראש 1 ומזה התאהבנו בהם,ואני ישר התסכלתי על דאגי,אז משם
שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? אממ..אני חושבת שאין להם חסרונות,כי בעצם הם להקה מדהימה,אחלה חב'רה מדהימים גם באופי וגם ביופי
שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? אממ...כל אחד והדעות והאהבות שלו
שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי?כן...אני מריכה ילדה שאוהבת את דאגי אבל שונאת את המוסיקה שלהם! שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! 1000000,אני חולה עליהם,להקה מושלמת
זה היה דורש

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo207.gifבנות,תצביעו בתמונה הכי יפה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

סורי שניצלשתי פה...פשוט אפ'חד לא ראה ת'הודעות שלי..ואפ'חד לא הצביע.... קדימה,המשחק בעמוד 2,אל תתעצלו

butbut

New member
הצבעתי וניסיתי להקפיץ פעמיים..אבל זה לא הצליח

לעלות לכאן..><

m o r 1 0 2

New member
נכון,גמאני ניסיתי להקפיץ,זה לא מצליח../images/Emo10.gif|גיטרה

ותודה בוט

just orr

New member
אממ... ><

לא הבנתי מה הקטע של "להקפיץ" ומה זה בדיוק עושה.. חח ^^" אם מישהי תוכל להסביר לי זה יהיה נחמד
אה ו.. הצבעתי.

אני עונה!!!

שאלה מס'1: מה הפייב שלך? הארי!!!! ברור הוא כ"כ חמוד, חתיך ופשוט מושלם!!! שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: 10!!!!!! שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך? the heart never lies, bubble wrap שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 זה קשה!! אין לי שיר שאני לא אוהבת שלהם אז אני לא יענה על השאלה הזאת...P: שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי: חברה שלי הכירה לי אותם שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם מושלמים!!!! רק שיבואו לארץ כבר!! שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? אין לי מושג איך, הם פשוט כאלה חמודים!
שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? כן, החברה שלי שהכירה לי אותם...רק בגלל שאני אוהבת אותם אז היא התחילה לשנוא אותם... שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי 10!!!!!!!!!

למעלה