סקר...

ענבר 2002

New member
סקר...

דנו בזה בעבר אבל לא רשמית אז הנה זה בא: האם ליזי אולסן יותר יפה,חמודה מהתאומות???? תגיבו ותשלחו מחשבו דעות וכול מה שעולה על דעתכם בנושא ..... אני חושבת שליזי לא יותר יפה מהתאומות והתאומות לא יותר יפות מליזי כי לפי דעתי מקא נראות ממש כמו ליזי וליזי נראת כמו אחותם התאומה השלישית כי היא נראת ממש כמוהן אין ממש הבדל!!!

אני לא חושבת

שליזי יותר יפה מהתאומות... אני לא יודעת מה, אבל יש משהו בפרצוף שלה שמפריע לי אצלה... אולי זה החיוך שלה שנראה לי קצת גדול מידי או מוזר מידי אבל אני לא יודעת מה...

Alexis14

New member
הן לא כזה דומות....

אבל לדעתי ליזי יפה בקטע של חמודה, לא בקטע של יפה- מדהימה. בוא נגיד, היא לא מכוערת. והתאומות יותר יפות ממנה, זה בטוח. אבל זה יופי שונה. היא הרבה יותר צעירה. אבל אני חווווווווולה עליה! ליזי רולז! כמו שעכשיו יש לי אובססיה לשם אלקסיס- פעם הייתה לי אובססיה לשם ליזי (טוב, בגלל ליז מהסדרה הזאת על התיכון עם התאומות... אוף שכחתי איך קוראים לה!)... התמונה הזאת היא באמת התאומה השלישית... בהתחלה גם התבלבלתי ביניהן.......

taltoli

New member
לדעתי

לדעתי התאומות הרבה יותר יפות מליזי שלדעתי ממש מכוערת היא נראית כממו חרגול

gntk

New member
בואו נגיד ככה

לתאומות הייתי נותן
ו-
ולליזי
ו-
אין על התאומות. ליזי חמודה לאללה, נכון, אבל עובדה שהכשרון נחת אצל מרי-קייט ואשלי (ודרך אגב גם היא מאוד כשרונית והיא עושה עכשיו אודישנים) אבל ליזי חמודה (המיני-מי של התאומות זה אחרי הכל כבוד.....) קיצר אחלה משפחה ואלקסיס השם של הסדרה הוא "סוויט ואלי"

GCN

New member
בתמונה הזאת היא ממש מכוערת...שימי

תמונה אחרת.

brit14ney

New member
עוד מוקדם../images/Emo59.gif

לדעת בינתיים ליזי "חמודה" אבל צריך לחכות עד שהיא תגדל כי אני חושבת שהיא הולכת להיות יותר יפה מהתאומות

אני לא חושבת כי..

דבר ראשון כולם אומרים שלתאומות יש יופי מלאכותי..וזה אולי נכון אבל אני ראיתי תמונה שלהן לא מאופרות והן ממש לא נוראיות אפילו מאוד יפות! בטח שהן לא יפות כמו עם איפור ותסרוקת וכל זה, אבל אני חושבת שהן יותר יפות מליזי..וגם זה שונה כי ליזי היא לא בגיל שלהן אני לא יודעת אולי הן היו כמוה כשהן היו בגיל שלה.....

boly

New member
אולי ליזי תהיה יותר

יפה כי תלוי איך היא תתבגר כי התאומות בנות 16 והן ממש לא מותחות הן נראות ילדותיות כאלה...

ChEnmka

New member
ליזי מאוד יפה!!!

אני חושבת שליזי ממש ממש יפה היא גם מתוקה.. והיא מאוד דומה לאחיות שלה..... יש רק בעיה אחת.. האחיות שלה דומות לטרנטנ מאוד וטנרנט קופיף באבובוע!!!! אבל חמוד... אבל בכל זאת מרי קייט ואשלי מדהימות.!!!

T h e G i r l

New member
ראיתם פעם

תמונה חדשה של טרנט?? ראיתי אותו בקרוז לקריביים.... יש לו ליפה שנראית יותר גדולה במציאות מבתמונות...

היא ממש מכוערת בתמונה הזו ששמת ו...

לדעתי התאומות פי אלף על ליזי וליזי נראית כמו חרגול ולדעתי גם טרנט חתיך וזו מחמאה אם הן דומות לו

ליזי../images/Emo70.gif ...

בלע..
אני לא כ"כ אוהבת את איך שהתאומות נראות.. יענו אני לא חושבת שהן כ"כ מדהימות.. הן בסדר.. ולא אני לא מקנאה .. אין לי במה.. זהו

מה את צוחקת או מה??????????????????

התאומות מהממות פצצות כוסיות שחבל"ז אין לך במה לקנאות? יש הרבה במה לקנאות תראי איזה מהממת אני הייתי מתה להיות יפה כמוהן הן מדהימות זו מרי-קייט בתמונה...

RinRan

New member
האמת../images/Emo35.gif גם לי אין במה לקנאות...

אני לא רוצה לפגוע באף אחד ובמיוחד לא באושרתוש, אבל גם לי אין ממש בצה לקנאות כי אני חושבת שאני יותר יפה מהתאומות, וד"א- מרי קייט מאופרת בתמונה ההיא... ו-כן, זה נחשב...

קארין אם את חושבת שאת יותר יפה...

מהן תשימי תמונה שלך ונראה כבר אם אני אחשוב שאת יותר יפה אני אגיד

למעלה