סקר...

T N T girl

New member
אומות=תאומות

ואם אתם רואים שקמתי בשעה כזאת אז .. לא ! ממש לא !!! היו טלפונים על הבוקר ...

motib4

New member
לדעתי...

התאומות יותר יפות. אבל ליזי גם יפה- מאוד. ענבר- אני מסכים איתך. הן דומות.

T N T girl

New member
אמממ איכס ~~~!!!~~~

אני שונאת את ליזי ! היא ממש מכוערת והחיוך שלה נורא מעצבן אותי !!! אין כמו התאומות ... הן הכי יפות !

RinRan

New member
לאושרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא צריכה להצטלם עם אמא שלי אבל אולי, רק אולי צריך שמישהו יצלם אותי... יש לנו מצלמה דיגיטלית ואמא שלי יכולה להעלות את התמונות ממנה רק בעבודה שלה... הבנתוש
אז היא צריכה לצלם אותי ואז ללכת לעבודה, להעלות את התמונות ולשלוח לי לאי מייל כדי שהתמונות יהיו כאן בבית ולא בעבודה שלה.....

אני חושבת....../images/Emo41.gif

שאי אפשר להשוות ביופי של אנשים כי לכל אחד יש יופי מיוחד משלו

RinRan

New member
ברור שאפשר... נו... שי... זה פשוט

...ברור שאת כועסת עלי
ואל תגידי שלא כי אני רואה את זה- קודם המתנות ועכשיו זה... מה יש לך
מה אכפת לך שאני מחליפה מתנות
כאילו, אם באמת אכפת לך ממני אז את לא רוצה שיהיה לי משהו שאני בכלל לא רוצה, נכון

זה ממש לא קשור למתנות../images/Emo70.gif

אמרתי את זה כתגובה למה שכולם אמרו ולא למה ש את אמרת.... זו דעתי
לפי דעתי בכללל אי אפשר להשוות אם יש פער גילאים! אפילו של 3 שנים!

RinRan

New member
oh really?

נועה את בכלל לא ראית אותי אז איך את יכולה לדעת

RinRan

New member
אה...... ליזי- נו כן ברור שהתאומות

יותר יפות ממנה......... ו-תודה

ChEnmka

New member
לכל האובססים תקראו את זה!!!!

לפני כמה זמן איזה מישהו פירסם פה כתבה ממש מש ממש נכונה על זה שלא צריך להגזים עם ההערצה והן לא מושלמות!!! נראה לי לא , לא נראה לי אני ממש בטוחה שלא הפנמתם ת´כתבה הזו... תקישבו אנשים אתם ממש מגזימים... מרי קייט יפות וחמודות והכל, אלב אני בטוחה שיש פה הרבה אנשים שיותר יפים מהם,חוץ מזה אם אתם תתחילו להגיד שהם יותר יפות וטובות מהכל, אתם תקבלו דימוי עצמי נמוך ומסריח, אז כדי שתתחילו להשתפר ותזכרו שהם בסך הכל בני אדם... ולמי שכתב ת´כתבה על ההערצה העיוורת נרהא לי שכדי שישים אותה שוב!!!!!

את טועה בגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

התאומות כן מושלמות!!! הן כן הכי יפות בעולם ואת ממש טועה בקשר לדימוי העצמי כי יש לי דימוי עצמי בסדר גמור אני חושבת שאני יפה וחמודה אבל אני חושבת שהתאומות מושלמות תהרגו אותי אבל ככה בלי לחשוב ואף אחד לא יגיד לי לחשוב אחרת אתם כל הזמן תנסו להסביר לי למה הן לא מושלמות אבל אני אף פעם לא אסכים איתכם כי אני חושבת שהן כן הן הכי יפות שיש בעולם אין כזה דבר אנשים יותר יפים מהתאומות אולי יש כזה דבר אנשים יפים אבל התאומות הכי יפות ביקום נקודה סימן קריאה ברזללל חוץ מיזה לדעתי לתאומות יש כישרון משחק והסרטים שלהן מצוינים ואני אוהבת את הסדרות שלהן והן מצחיקות ומתוקות וחמודות וחכמות ומגניבות והכל ומי שלא מסכים איתי שלא יסכים אבל שלא ינסה לשכנע אותי ההפך כי אני לא אשתכנע... מרי-קייט ואשלי אולסן ה-מ-ו-ש-ל-מ-ו-ת!!! וה-ש-ו-ל-ט-ו-ת!!!

T N T girl

New member
ChEnmka

אני חושבת שאת ממש צודקת !!!!!!!!!! אבל תראי ... אני ממש לא חושבת שהן מושלמות ( תראי מה כתבתי לאושרת אולסן ) אבל אני חושבת שהן יותר יפות ממה שתיארת ...

מרי kate

New member
לפי דעתי...

ליזי היתה היתר דומה למקא כשהן היו קטנות. עכשיו היא לא משהו דומה להן. חוץ מזה לפי דעתי מקא יותר יפות מליזי, אבל אולי כשהיא תהייה בגיל שלהן אז היא תהייה יותר דומה להן

למעלה