סקר...

RinRan

New member
לchenmka ולאושרת...

לחן (הבנתי שככה קוראים לך מהכינוי... ככה קוראים לך נכון
)- את מאד מאד מאד צודקת
ולאושרת- אני תומכת במרי kate
אין כזה דבר אדם מושלם
אבל אם את רוצה לעשות לעצמך דימוי נמוך ומסריח (כמו שחן אמרה...) אז בסדר- שיהיו מושלמות... מה אכפת לי
הרי זה לא ה"דימוי נמוך ומסריח" שלי... (אוי זה נשמע מצחיק...
למרות שזה ממש נכון
) חן- צל"ש

RinRan

New member
אוי ../images/Emo93.gif התבלבלתי לגמרי.....

אוקיי- נכון כתבתי שאני תומכת במרי kate
אז זהו... שכנראה שהתבלבלתי עם הודעה אחרת שקראתי שכתבו לאושרת במודגש כזה שאין כזה דבר אדם מושלם... אז אני תומכת במי שכתב את זה והייתי בטוחה שכתבו את זה בשרשור הזה... מוזר...

לקארין

לי יש דימוי בסדר גמור בקשר לעצמי זה שאני חושבת שהן מושלמות לא אומר שהדימוי שלי נמוך ומסריח כמו שאת אומרת אני חושבת שאני נראית טוב ויש לי אופי טוב בלי להשוויץ או משהו זה שאני חושבת שהתאומות מושלמות לא אומר כלום אני מרגישה טוב לגבי עצמי ואין לי דימוי עצמי נמוך ומסריח כמו שאת חושבת וזה בכלל לא נכון!

RinRan

New member
לאושרת

דבר ראשון- אני לא אמרתי- חן אמרה... ודבר שני- אם אין לך כזה דימוי אז יופי
תמשיכי לחשוב שהן מושלמות... למרות שלדעתי (ונראה לי שגם לדעת כולם...) הן לא...

ח ז י

New member
אני חושב

אני חושב שזה תלוי איך מגדירים מושלם אבל בסך הכל אני מסכים עם זה שאין אדם מושלם גם לא התאומות אולסן

RinRan

New member
וד"א- אושרתוש../images/Emo70.gif

עוד משהו ששכחתי לכתוב לך
בניגוד לאנשים אחרים פה בפורום..., אני מאמינה לך שאת אומרת שאת יפה
וזה היה מופנה במיוחד לאלקסיס14 המגעילה, לשי שלמרות שאת בצד שלי את לא כ"כ נראית ככה ולכל מי שצחק עלי כשכתבתי שאני חושבת שאני יותר יותר מהתאומות לדעתי.......

ChEnmka

New member
אם ככה את חושבת אז יופי... לאושרת..

אושרת וגם לכולם.. תחשבומה שאתם רוצים ויופי.. כאילו סך הכל אמרתי את דעתי... ואני כן חושבת שהם יפות וחמודות והכל.. אבל הן בטח לא מושלמות... ואני מכירה אנשים יותר יפים... וכן השם שלי זה חן....

ChEnmka

New member
ולקארין...../images/Emo91.gif

רק שתדעי לך ששאנשים פה בפורום לא מכירים אותך ואין להם שום זכות להעביר עלייך כבן אדם ביקורת.... כשהם יכירו אותך אז מותר להם לדבר....... אז מה את מקישבה להם בכלל??!!

קארינוש

אני בטוחה שאת מהממת אני חושבת שאני נראית בסדר אבל אני בטוחה שאת פי אלף יותר יפה לא הבנתי למה אלקסיס מגעילה מה היא עשתה?

RinRan

New member
לחנוש ולאושרתוש המתוקות../images/Emo70.gif

חנוש- אני יודעת... אבל חשוב לי גם מה אנשים חושבים עלי, מה לעשות... אושתוש מתוקה- תודה רבה
ואני בטוחה שגם את מהממת
ובקשר לאלקסיס- זה משהו שהיה באיי סי קיו בקשר לזה שכתבתי שלדעתי אני יותר יפה מהתאומות... אם את רוצה אני יכולה להעתיק לך את הקטע של השיחה...

לא אמרתי שאת לא יפה....../images/Emo70.gif

לפי דעתי את
, אבל לפי דעתי אי אפשר להשוות בין יופי של אנשים, ובמיוחד אנשים לא באותו הגיל!

RinRan

New member
אז זהו ש....

כבר מזמן שיניתי את דעתי ורציתי לכתוב את זה כאן אבל לא ידעתי איך לנסח... (אני מתכוונת למה שכתבתי עליך ועל אלקסיס) ו-
מתוקה

RinRan

New member
../images/Emo9.gif»--(¯`v´¯)--»לאב יה טו../images/Emo70.gif פרנדז

פוראבר אנד אבר

למעלה