סקר...

RinRan

New member
לדעתי...

...אין להן פנים כאלה מהממות- יש להן פנים די ילדותיות לדעתי... הן גם נורא נמוכות וממש לא מפותחות לגילן ככה שבקטע הזה- בכלל אין לי במה לקנאות...

RinRan

New member
אושרת- בקשר לתמונה...

יש לי תמונות לא עדכניות ואני רוצה להצטלם בזמן הקרוב... אז כשיהיה לי ולאמא שלי זמן אז נצלם ואז אמא שלי תעלה את התמונות למחשב והיא תשלח לי לאי מייל ואני אשים כאן בפורום אוקיי
(תהליך מסובך, אני יודעת...)

טוב הן בנות 16 לא בנות 20 ו...

בתור ילדות בנות 16 הן מהממות שחבל"ז לי לא אכפת להיות נמוכה ולא מפותחת לגילי שכל הבנים הסוטים יבואו ויזילו ריר אם זה מה שבנות אחרות אוהבות אז סבבה להן ויש להן פנים הכי מהממות שאפשר הן הכי מהממות בעולם אי אפשר עליהן הן ממש מדהימות

כי אמרת שאימא שלך תשלח לך לאימל...

אז לא הבנתי למה היא צריכה לשלוח לך היא לא יכולה לעלות את זה למחשב ולמה את צריכה להצטלם ביחד איתה?

brit14ney

New member
אני לא../images/Emo42.gif

מבינה מה הביג דיל לפי דעתי הן מפותחות בסדר לגילם ולמרות שהם לא כל כך גבוהות הם בגובה הנורמלי הן לא צריכות להיות כל כך גבוהות וכל כך מפותחות הן לא דוגמניות

PURPLE CHICKEN

New member
אמממ זה די מסובך...

תראו- התאומות באמת ממש יפות לדעתי!!!
בלי קשר לאיפור או לא- הן יפות בכל מקרה!
אני לא יכולה להגיד שאני יותר יפה מהן כי אנחנו שונות ואין ממש מקום להשוואה!!
אבל... אני מי שאני ואני מרוצה מעצמי!
בואו נגיד שאמנם הייתי רוצה לשנות בעצמי כמה פרטים אבל סה"כ אני מרוצה ממה שאני ולא הייתי רוצה להראות כמו מישהו אחר!
תאהבו את עצמכם אנשים! כי אם תאהבו את עצמכם (לא יותר מדי כמובן!
חחח..
), גם אנשים אחרים יאהבו אתכם!
וחוץ מזה- ככה נולדתם! תקבלו את זה ואל תנסו לשנות את זה! כי אתם הכי טובים בעולם גם ככה...

זו דעתך.

כוסיות.. הן לא.. הן בנות 16.. והן נראות בנות 4 (טוב אני מגזימה
) ואין לי במה לקנאות.. אני לא חושבת שהן כ"כ יפות.. טוב שלא עשיתם (הפורום חייחי) אותן אלוהים .. הן נחמדות.. לא להתעלף .. זה מה שאני חושבת.. וקארין (אני חושבת קוראים לה ככה
).. לא צריכה להוכיח לאף אחד שהיא יותר יפה מהן ..
.. זהווווו

T N T girl

New member
אושרת !!! אני חושבת שהן ממש ממש

יפות !!! אבל אני בכלל בכלל בכלל לא מקנאה בהן ... אני מסתדרת עם עצמי ... חחח
קיצר רציתי להגיד לך שאת חושבת שהן מושלמות ונראה לי שהיית עושה הכל בשביל להיות כמוהן ... אני ממש לא באה להעליב אותך ולפגוע ! ממש לא
אני רק חושבת שאת מעריצה אותן בטירוף שאין לו גבולות כ"כ ... את לא מכירה אותן !!! את כל הזמן אומרת דברים מהסוג ... אני אתן לך דוגמא : שאמרת שהן צנועות וזה .... את בכלל לא מכירה אותן !!! ואני לא זוכרת שאמרו שהן צנועות ... .וגם אם כן !!! הן לא מושלמות אושרת ! כי אף אחד לא מושלם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל אחד יש יתרונות וחסרונות ... יש כאלה שהיתרונות רבים ויש כאלה שפחות ! אבל תאמיני לי שגם להן יש חסרונות !!! ( אני לא מכירה אותן אבל יודעת שלכל אדם יש חסרונות
) תחשבי על מה שאמרתי לך ...

תגובה

לא הייתי עושה הכל כדי להראות כמוהן ממש לא כאילו אני חושבת שהיה לי מזל גדול אם הייתי פצצה כמוהן אבל אני בסדר עם עצמי בקשר לזה אבל דעתי שהן הכי יפות שיש רעות שהייתה בפגישה איתן אמרה שהן בכלל לא היו סנוביות והיו ממש מתוקות ואת יכולה לשאול אותה אם את לא מאמינה לכולם יש חסרונות חוץ מלתאומות כי להן אין שום ח-י-ס-ר-ו-ן!!! נקודה סימן קריאה ברזלללים אין מה לחשוב על זה כי זה לא נכון התאומות מ-ו-ש-ל-מ-ו-ת!!!

T N T girl

New member
אושרת תכניסי לעצמך טוף טוף לראש !

א --- ף א --- ח --- ד ל --- א מ --- ו --- ש --- ל --- - ם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T N T girl

New member
גם האומות לא !!! נו אנשים ... תעזרו

לי !!! נכון אף אחד לא מושלם ?! ברור !!! אושרת חושבת שהן כן ... אז סבבה לך אושרת רק שתדעי שאת טועה בגדול לא בגלל הדיעה שלך אלא בגלל שקיימת עובדה - אף אחד לא מושלם !!!

למעלה