סקר

KAROLove

New member
תלוי מי אתה שואל

רוב המפונים בימים האלה האימינו שאדמה ולא חשוב גם אם היא גנובה ...וגם המדינה כולה האמינה ככה פעם...אבל הממשלה קלטה ששלווה ושלום יותר שווים מאדמה..ובטח לא דאגו לשלווה ושליום של הפלסטינאים אלא שלהם..ואכן ההתנגדות של העם הפלסטיני לכיבוש ניצחה והבריחה את הכובשים..אני לא מצדיקה אאבל אלה עובדות...יש עוד שטחים שצריך להחזיר לפלסטינאם ויש חוליות של מחבלים קיצוניים שצריך לחסל ואחר כך יהיה שלום..אנשאללה

Rotema3

New member
פחח שלווה ושלום.דיבורים דיבורים.

מה שיביא הגרוש הוא ההפך משלום! גם עם בפלסטנאים וגם בתוך העם! זה יביא רק לתוהו ובוהו! תהליך מיותר וחסר טעם! אגב, ההתנגדות של העם הפלסטיני היא לא מה ש"הבריח" את הכובשים. הם חלשים מידי. וגם זאת עובדה. כשאת אומרת מחבלים למי את מתכוונת?

KAROLove

New member
ברור

ואם יש כאלה ערבים בתוך המדינה אז גם אותם...וגם אם יש כאלה אתיופים..או רוסים...או תאילנדים...

Rotema3

New member
מה קשור בתוך המדינה????

וכל המחבלים שבאים מהשטחים??? מה עובר עלייך?

Rotema3

New member
מסכנים.

טיפלו בכולם. טיפול בהם שווה שחיטה שלהם. משהו בסגנון מה שאחלת לפני כן למתנחלים הקצוניים. לא טיפלו בכולם. אולי בבית חולים התכוונת. יש הרבה שרק מחכים לצאת החוצה. ועוד יצאו.

KAROLove

New member
ואכן

הם חלשים מדי..אין להם טאנקים ומסוקים במליארדים...יש להם אבן וקסאם עלוב..וזה מה שהבריח את הכובש...

Rotema3

New member
טעות בידייך.

יש מניעים אחרים, גם אם לא ברורים גם אם לא מוצדקים. אם זה היה ככה היינו 'בורחים' מהרבה מקומות. לעולם לא נברח מהארץ שלנו! לעולם לעולם לעולם! ארץ ישראל היא מדינת היהודים לעד.

מאי229

New member
אולי את לא תברחי

אנשים כמוך גורמים לי לרצות לרדת מהארץ. לא בא לי לחיות במדינה שנשלטת על ידי חרדים קיצוניים, ורבנים שקובעים חוקים משונים. יהדות כבר אין, זה הכל שחיטות!

KAROLove

New member
ארץ ישראל

מדינת כל אזרחיה..לא רק יהודים..אני ערביה ויש עוד יותר ממליון כמוני גרים פה..

Rotema3

New member
ארץ ישראל מדינת יהודית נקודה!.

ככה זה יישאר לעד. לנצח נצח נצח נצח נצחים. לעולם לא תהיה כאן מדינת כל אזרחיה. אין שום סיכוי. ולמאי המתוקה, אני שמחה שזה מה שאני מעוררת בך. אני חרדית קצונית? וואלה? בטוחה. אגב שחיטות=שחיתות.

מאי229

New member
אם את שמחה שיש יהודים שרוצים

לרדת מהארץ, אז יופי, הצלחת =] אגב, זה היה בכוונה!

Rotema3

New member
בואי אני אגיד לך משהו חביבתי.

מי שצריך לרדת מהארץ אחרי כל ההתעללות של המדינה המושחתת הזאת הם המתנחלים וכל פעילי הימין, ולהשאיר אותך ושכמותך להתמודד עם הערבים. או אז נראה כמה השמאל נאור חזק חכם, וכמה יצליח להביא לשלום.ובכלל כמה זמן יצליח לשרוד כשהוא בתוך הערבים והם בתוכו. הוא לא ישרוד. לא אכפת לי אם אנשים כמוך יעזבו את הארץ כי אני לא חושבת שאת עוזרת לה במשהו.

KAROLove

New member
להיזכרך

האיש היחיד שהתקרב לעשות שלום ובתקופה שלו הכל היה שקט היה איש שמאל שאותם קיצוניים ימינים שאת מדברת עליהם רצחו אותו ...רבין שיהיה זכרו ברוך...

למעלה