סקר

מאי229

New member
וואלה את צודקת!

אני באמת לא עוזרת בגרוש למדינה... סליחה שאני לא הולכת עם מאות בני הנוער להעביר את הלילה בנסיונות להיכנס לגוש קטיף ולמנוע את ההתנתקות. במקום זה אני עוד מעט יוצאת עם כמה חברים לשבת בפארק ברעננה הצפונבונית, וכל זאת בחוסר התחשבות נוראי אל מול המעשה הנורא שקורה ברגעים אלה. טוב אני חייבת לזוז למקלחת, עוד לא החלטתי מה אני לובשת היום.

Rotema3

New member
וואלה יודעת מה?

בואי אלי הביתה, גם אני עוד מעט יוצאת נבחר משהו יחד. זאת לדעתך היתה הכוונה שלי?. טוב, אולי רק אחת מהם. בגדול כדי שתביני-השמאל לא מועיל למדינה בכלום. כלום. כלום. לא הוא. לא את. ערב מהנה.

One Echoe

New member
רק חבל ...

חבל שאת בנאדם של סטראוטיפים. לא כל השמאל הוא אותו דבר. וגם לא הימין. מאחורי כל הסטיגמות האלה מסתתרים בני אדם שפשוט מאמינים באידואולוגיה דומה. אז לבוא ולהגיד השמאל לא מועיל למדינה בכלום זו פשוט בורות וזה נובע מחוסר ידע.

KAROLove

New member
רוטימא מותק

את מזכירה לי את האנשים שלא מאמינים שהאדם צעד על הירח....אני והמשפחה שלי והחברים שלי והכפרים שלנו והערים שלנו הם לא חחים פה? אין לי תעודת זהות כחולה? אין לי טאבה באדמה שסבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא שלי קנה?!

Rotema3

New member
ואיך זה קשור?

את אזרחית במדינת ישראל שהיא מדינה יהודית. עצם היותך אזרחית מוכיח כי את מודה ומכירה במדינת ישראל כמדינה יהודית. שאגב תשאר כך לעד.

Rotema3

New member
את בכלל יודעת מה זאת מדינת כל אזרחי

לא נראה לי. מדינת ישראל {מדינת היהודי}, רחוקה מלהיות מדינת כל אזרחיה! מדינת כל אזרחיה פירושה-שאין זו מדינה יהודית, והרוב הדמוגרפי היהודי לא חשוב. ושוב. ושוב ושוב!!!- זאת מדינה יהודית. אז איך זה ייתכן?. לא יתכן.

מחזקת את דבריך, רותם.

הגדירי לי בבקשה מהי מדינת "כל אזרחיה". האם יישות כזאת היא בכלל בגדר מדינה? מה מבדיל, לדוגמא, בין הולנד לבין ספרד, מלבד השפה? האם הם מדינות "כל אזרחיהם"?

אש התום

New member
על מה את מתבססת?

מאיפה הבטחון הזה שה"גירוש" יביא ל"ההפך משלום"? את נביאת זעם?

Rotema3

New member
אתה לא רואה עובדות בשטח?

למה שעוד יום יומיים זה יישתנה? למה כשהערבים יודעים כבר שהכל סגור וייתה הם ממשיכים בטרור המחורבן שלהם? לא שמת לב איך הארץ מתהפכת בתוך עצמה על עצמה? איפה השלום?

אש התום

New member
את משחררת ססמאות שחוקות כ"כ...

להזכירך בימים האחרונים הטרוריסטים יצאו דווקא מ"שורותינו". התקריות בעזה ירדו מעשרות ביום ל1-2 ביום... בוקר טוב. סוף סוף חלה התקדמות רצינית באותו ת-ה-ל-י-ך ואנו מבצעים פעולה הכרחית וקוטעים את הנמק הזה, סוף סוף מישהו שם התעורר. אף אחד לא הבטיח שההפרדות הזו תביא שלום, זהו עוד שלב הכרחי בת-ה-ל-י-ך. ואם רה"מ שרון, אבי ההתישבויות בשטחים הכבושים, הבין זאת ממרום מושבו, כנראה שיש צורך קיומי בכך, ויפה שעה אחת קודם. הבעיה, לצערי, היא שהתקשורת מתעלמת כמעט לגמרי בחיוניותה של ההנתקות ובהסברת הרציונאל שבה, לכן, אולי, חוסר ההבנה של רבים מהמתנגדים בהכרחיותו של הצעד הזה.

נותר לצחוק ..חה חה חה

גנובה?! חולות שהופרחו משממה לפריחה ממדבר ציה ליישובים פורחים מרוויחים ומצליחים וזה נקרא לגנוב?! חוצמזה רמת אביב היא על אדמת שיח מוניס כמדומני זאת לא גניבה ארץ ישראל הייתה כתובת לעשרות אם לא מאות עמים שונים כולם התיישבו בה וגרו בה היא נכבשה כל פעם מחדש !!קרי- כיבוש זה דבר לגיטימי!! [ואני עדין לא מתייחס לזה שהם לקחו צפרדע ועשו ממנו נסיך]

מאי229

New member
דבר ראשון אני בת

אפשר לחשוב כמה אנשים זה.. ושאין מספיק אדמה בנגב שבכלל לא מיושב. אם הם כאלה אמיצים שמגינים על כולנו, אז בבקשה, הם לא חייבים להתפנות, שישארו לגור שם, אבל שלא יצפו שצה"ל ישאר שם להגן עליהם!

למעלה