סקר

KAROLove

New member
עוד משהו

דיברת על מניעים אחרים חוץ מההתנגדות הפלסטינאית שהביאו להתנתקות...אני יכולה לדעת מה הם? או יש מלא אנשים שתמכו בצעד הזה..למה? רוב האנשים שאני מכירה זה אנשים שדאגו לחיילים שלהם ..או חשבו שזה מיותר לשבת בארץ שלא שייכת לישראל..את יכולה להזכיר לי סיבות אחרות?

ככה אתם מדברים..

לא אני :) .. זה משיחות עם אנשים במסרים.. ואני לא "גאון 2005" זה מישהו אחר

מאי229

New member
כן....

אלוהים ממש דופק תשכל אה? איפה אני משיגה את הסם הזה?

אש התום

New member
קל להשיג אותו. פשוט ממציאים.

כמה פשוט, הא?
אני בהשראת חבר מאמין בזברות סגולות מכונפות. נ.ב. תודה, יואב, שגילית לי את הזברה מושית. בלעדיה חיי לא היו חיים.

אש התום

New member
../images/Emo98.gif ../images/Emo120.gif

אני אוהב רק חלק אחד מהחתימה שלך: "משקאות חריפים". את שייגעצ לא.

Rotema3

New member
למה אתם חייבים לדחוף את האמונה

באלוהים לכל מקום? למה זה קשור? למה לרדת לשם ולפגוע באמונה דרך חיים וחיים של אדם? למה? אני גם לא מאמינה. אבל אין קשר. לעולם אין לפגוע באמונתו של אדם!.

KAROLove

New member
צודקת

כל אדם יכול להאמין במה שבא לו כל הוא עוד לא פוגע באחרים....רוטימא לא ענית לי מה לגבי המניעים של ההתנתקות..??? אני באמת רוצה לדעת אם היו סיבות אחרות חוץ מאאלה שהזכרתי קודם שהבילו לצעד הזה..אני אודה לך אם תעני...זה באמת חשוב

אש התום

New member
איפה ראית פה פגיעה?

שכל אחד יאמין במה שבא לו. בכיף. בזה שאני חושב שאלוהים הוא המצאה מגוחכת לא פגעתי באף אחד שאין לו אינטרס להפגע.

KAROLove

New member
חחחחח אתה חמוד

זה מה שאמרתי..שהאמונה באלוהים לא פוגעת באחרים וכל אחד יכול להאמין במה שבא לו..כל עוד האמונה שלו לא פוגעת באחרים..יענו מותר להאמין וחופשי במה שבא לך..

Rotema3

New member
אינטרס?

תחשוב מה שבא ך אתה לא חייב לרשום את זה בצורה כ"כ מלגלגלת. יש אנשים שמקדישים את כל החיים שלהם לאור האמונה בו. תמתן את עצמך.

אש התום

New member
בתור "לא מאמינה" את לוקחת את זה קשה

ה"לגלוג" זו אינטרפרטציה שלך. אל לך לסנגר על המאמינים, אם מי מהם נפגע זאת בעיה שלו, הוא לא חייב לקרוא את מה שאני כותב.

בבית הכנסת המקומי...

יש שם מלא אנשים מפחידים לבושי שחור עם שערות על הפנים שיסבירו לך...

Cornflakes

New member
נו, באמת.

לימין חשובים מאוד חיי אדם, ולכן הוא לא מהמר עליהם בניגוד להערכות גורמי הביטחון וההיגיון הפשוט. הניסיון של השמאל להראות כאילו המאבק על ההתנתקות הוא מאבק בין העדפת חיי אדם להעדפת אדמה, הוא עלוב, ויוצר מצב שאי אפשר אפילו לענות לטענותיו ברצינות.

למעלה