סקר

אש התום

New member
המצב, על פניו, הוא בדיוק כזה.

אני לא מדבר על הכללות בסגנון של ימנים מעדיפים אדמה וכיו"ב. אבל דה-פקטו בסוגייה הזו זה מגיע לידי האבסורד הזה.

One Echoe

New member
איזה סקר מפגר.

אם את מציגה את הסקר הזה, לפחות תתני לו הקשר הולם. חיי אדם חשובים יותר מכל. כמובם שלפעמים, אם מצילים פיסת אדמה(לא כי היא קדושה, רק בגלל עצם הקיום שלה), זה מציל הרבה חיי אדם בעתיד.

TOMASS The Best

New member
התשובה החד משמעית לסקר:

מה יותר חשוב פיסת אדמה או חיי אדם, כנראה אין לזה תשובה חד משמעית, אבל מה שבטוח שהרבה בני אדם הקריבו את חייהם בשביל פיסות אדמה...

bLAck hALo

New member
הרבה בני אדם הקריבו ומקריבים

את חייהם בגלל הטיפשות של האנושות.

boy love08

New member
שתיהם ביחד.

במקרה הזה שתיהם חשובים כי הולך להיות שם בסיס טרור שאני אישית יסבול ממנו.

boy love08

New member
שתיהם ביחד.

במקרה הזה שתיהם חשובים כי הולך להיות שם בסיס טרור שאני אישית יסבול ממנו.

noamjen

New member
אתם לא מבינים את הטפשות הזאת?

זה חול, ואבנים, וקצת סיד. Home is where the heart is אתה בוחר איפה לעשות את הבית שלך. אתה יכול להגיד שהבית שלך הוא המקום בו אף אחד לא נתן את חייו למענייך בלי שבחר זאת, אתה יכול להגיד שהבית הוא איפה שאתה חיי עם האהובים עלייך בלי לשלוט ולהשפיל אדם אחר. זה כלום! זה בטח לא שווה חיי אדם!

supper nanny1

New member
שניהם

אני לא מאמינה שהחזרת או פינוי היישובים ימנעו פיגועים. הפלסטינים נולדו בשביל לשלול ליהודים את חייהם.

אממממממממ

קודם כל זו לא פיסת אדמה זאת האדמה הקדושה והארץ הקדושה ששייכת לעם ישראל הקדוש!! אברהם יצחק ויעקב אבותינו קיבלו אותה בירושה מהקב"ה דברים (יא,לא) "וירשתם אותה וישבתם בה". וזה שהם יושבים שם הם בעצם מגינים על היהודים ועכשיו כשפינו את כולם משם(בתקוה כמובן עדיין שיקרה נס) הקאסמים לא יפסקו הם פשוט רק יגיעו רחוק יותר לא רחוק היום שתשמעו קאסמים בעפולה... והתשובה כמובן שחשובה יותר האדמה הקדושה שלנו.

למעלה