בהחלט.
אולמרט חד משמעית מזיק בעיני... ראה פרשת החשבוניות הפיקיטיביות בליכוד. הוא הצליח לחמוק מהרשעה בבית המשפט, כשטען ש"חתם בלנקו" על הצהרה למבקר המדינה לגבי מקור הכספים (הוא היה הגזבר!). הוא עו"ד. אני לא מאמין שעו"ד חותם בלנקו. עו"ד קורא, נזהר ואז מצליח בטיעונים טכניים מתוכננים לחמוק ... השופט האמין לו. נו שוין. אם הוא חתם בלנקו אז הוא בטח מסוכן כראש ממשלה. אם ידע וחתם ואחר כך טען "בלנקו" הוא בהחלט לא ראוי לתפקיד שמשמעות היא קודם כל אחריות. ביבי בהחלט לא מסוכן. את הפשלות הקטנות (כמו משאל) הוא כבר עשה ולכן הפעם יהיה זהיר ובלתי מזיק. פרץ אינו מסוכן כי הוא מכיר ביכולתו המוגבלת. שלא כמו ברק או ביבי, הוא לא חושב שהוא האדם הכי חכם שנולד במדינת ישראל. הוא יעזר במספיק יועצים ואנשים סביבו בכדי להבטיח דמוקרטיה ולא שלטון יחיד, ומעצם הענין לא יכול להזיק (ראה: ריגן). אנשים מזלזלים בפרץ. גם אני זלזלתי בו. עבר לי לפני שנתיים כששמעתי אותו בהרצאה מקצועית לגבי שוק ההון. הוא הראה ידע מקצועי, יכולת לנהל הרצאה רצינית של שעה, הקשבה לקהל וכו'. התרשמתי מהאיש (וזה נדיר אצלי) כאשר לא עלה על דעתי שהוא עשוי להתמודד לר"מ. האנגלית שלו היתה פאשלה רצינית (לדעתי טמנו לו פח), זה לא יחזור.