סרבנות...

• פותח הנושא RCCCP
  • פורסם בתאריך

RCCCP

New member
סרבנות...

אני חייל בשירות סדיר, להגיד את האמת לא ממש אכפת לי אם תהיה התנתקות או לא, אני רק יודע דבר אחד, בתור חייל אני מחוייב (!!!) לבצע את הפקודות גם אם הן לא נראות לי (כל עוד הן חוקיות), הפינוי הוא פקודה חוקית מכל היבט, לכן לדעתי כל אותם האנשים שקוראים לחיילים לסרב צריכים להתבייש בעצמם, איזה מין צבא הם מצפים שיהיה פה כל עוד כל חייל יעשה את מה שהוא חושב שנכון ?!

טוב.... חובשי כיפות..

בס"ד זה לא החוק היחיד שהם לא מסכימים איתו במדינת ישראל הדמוקרטית... :) הם עושים מה שאלוהים חושב שלנכון להנחות אותם לעשות.. ולא מה שחוקי המדינה.. :) .. לא נורא... מרגיע לדעת שהחילונים אומנם מפסידנים מבחינת זה שהם פועלים לפי חוקים.. אבל מצד שני.. לא פאנטים ונשלטים ע"י כוח נסתר שנותן להם פקודות :)

silverhawk

New member
הכללה חסרת ביסוס לחלוטין

אולי תתפלא לשמוע, אך רובם המוחלט של חובשי הכיפות הם אכן אזרחים שומרי חוק. כן כן, מפתיע, אה?

אני לא ../images/Emo8.gif

כבר דיברנו על זה פעם לא אחי? (תשמע אני לא יכול לדבר אליך כמו לאחרים חחח. תהרוג אותי אני לא יכול..)
מצטער על הנחמדות הריגעית חח..

"אל תשנא חילוני לשווא"

חבל שלא כתבו לכם את זה שם.. על האבן הזאת.. מהספר..

InfinityX

New member
למה שיכתבו?

א. אתם לא פחות יהודים מאיתנו. ב. חילונים זו המצאה של 200 השנים האחרונות. לא היו חילונים בעת מתן תורה.

אז....

א. אני פחות יהודי ממך, ואני די גאה בזה. כי היום יהודי זה להיות פאנט ושונאים אותנו בעולם על זה. ב. ברור.. כי דת זה דבר פרימיטיבי. וככל שעובר הזמן והטכנולוגיה מתפתחת יותר אנשים הופכים לחילוניים מאמינים בחיים ולא באלוהים. (אחלה סלוגן)
.. הבעייה שהדתיים משריצים יותר (מושאים באותו השורש.. מי שהבין..).. אז היחסים לא משתנים..

InfinityX

New member
אז....

א. אתה לא פחות יהודי ממני, אין לך מד שבודק עד כמה אתה יהודי ואתה יכול לשנות אותו כל בוקר לפי בחירה אישית. זה שאתה גאה בזה שאתה חושב שאתה פחות יהודי ממני, זה עצוב מאוד. בכל הגלות היו רוצחים יהודים רק בגלל שהם יהודים, וגם כשהם ניסו להתבולל, ללכת לאוניברסיטאות של גויים, להמיר את דתם: עדיין רצחו אותם. שונאים אותנו בעולם בגלל שאנחנו יהודים. על כל טעות שלנו יגידו שאנחנו אפסים, ועל כל פיגוע של ערבים (בישראל, כמובן) יגידו שהם לוחמי חופש. למה? כי אנחנו יהודים, והם ערבים. נקודה. ב. הדת זה לא דבר פרימיטיבי, ותאמין לי שלא צריך לדעת לבנות מכונה מודרנית כדי להחשב ל"משכיל". הוגי הדעות בימי הביניים, הפילוסופים, המדענים וכו' לא היו מספיק משכילים כדי להפוך יהודים לחילונים? וזה ממש לא משנה, דיברנו על חילונות ומתי היא הופיעה, מה אתה מסביר לי למה ואיך..

אז....

(בקצרה כי אני אוכל) א. אני פחות יהודי ממך.. ובגלל היהודים הדתיים, גם היהודים החילונים סבלו בהיסטוריה. (הדתיים שתלטנים יותר ומנסים לקבוע לכלל.. כמו כאן אצלנו במדינה.. למה שונאים דתיים לדעתך?) ב. דת היא פרימיטיבית. חילונית הופיעה ותמשיך להופיעה ככל שעובר הזמן ואנשים מתפכחים..

InfinityX

New member
ממש לא נכון

א. אתה לא פחות יהודי ממני ולא משנה כמה תאמין במה שאתה אומר או כמה תגיד את זה. ובגלל היהודים החילוניים היהודים הדתיים סבלו בהיסטוריה. הראשונים ש"זכו" לחטוף ב"סופות בנגב" היו ה"משכילים", החילונים שרצו להתבולל עם הגויים. הגויים ראו את האיום הזה, שהיהודונים יתבוללו בהם, וישר ביצעו פוגרום במשכילים, ואז עברו לשאר היהודים (הדתיים, אלא מה). ב. כבר הגבתי לזה.

אז...

א. יהודונים תקרא להורים שלך. אני לא מגיב לשפה ניאו-נאצית כזאת. ב. כבר הכבתי לתגובה שהגבת לתגובה שלי ממקודם שהגבתי כבר. :) אז זהו.

אוייי!!!!!!! זה אתה ../images/Emo8.gif

חח סליחה אחי.. לא שמתי לב לכינוי אני כבר עונה באופן אוטומטי..
חח.. סליחה סליחה סליחה... (מנשק לך את הכובע!) :) תמחוק את מה שאמרתי לפני שנייה :)

InfinityX

New member
מצטער שלא הובנתי...

אמרתי "יהודונים" כאילו בשפתם. רציתי להבהיר שהם שונאים את היהודים כי הם יהודים, לא בגלל הדת שלהם. היהדות היא הדת הכי פחות מסיונרית, היא לא הפריעה לאף אחד לכל מהלך ההיסטוריה של העם היהודי, ובכל זאת שנאו את היהודים. גם כשהחילונים הופיעו לא הפסיקו לשנוא אותם, רק בגלל שהם "כמו הגויים".

ממ כן כן..

מסכים איתך. עדיין היהדות וחוקיה הפולשניים מפריעים לי בתור חילוני..

למעלה