סרבנות...

• פותח הנושא RCCCP
  • פורסם בתאריך

מיטלוש8

New member
חחחח

לנסות משו ביחד= להכניס אותך אלינו לצוות, יהיה עוד אחד ציני, יוסיף הרבה.. בעצם לא יודעת, הציניות מתחילה לעלות לי על העצבים. הצוות= הדרכתי בבני עקיבא וגם הם, וזה הבוגרים- יענו האנשים שגמרו להדריך ופשוט נשארנו חבר'ה בגילאים 17-23 בערך. שיהיה בהצלחה עם החברה

תודה מיטל ../images/Emo8.gif

אנחנו גרים ביחד כבר שנתיים.. הכי כיף בעולם שיש.. אבל.. גם ככה לא יקבלו חילוני אצליכם, לא? :) (אין לי כיפה אני מזכיר)

מיטלוש8

New member
בקשה ../images/Emo13.gif

זה לא שלא יקבלו זה כל אחד ומה שהוא רוצה אם למישו מהמשפחה יהיה חבר/ה חילוני/ה ברור שיקבלו אותו. אני פשוט לא אחפש חבר חילוני מלבכתחילה. זה סתם מסובך. בן דוד שלי יצא עם חילונייה, אבל הם נפרדו בגלל החוסר הסכמות ביניהם.. מה לעשות, אנחנו שונים..

InfinityX

New member
הוא לא התכוון לבני עקיבא?

ובאמת לא יקבלו חילוני לצוות ההדרכה בבני עקיבא. בני עקיבא זו תנועה דתית שמחנכת לערכים דתיים (ע"פ מורשתם של הרב משה צבי נריה והראי"ה קוק בעיקר), וחילוני לא ממש יכול (ומן הסתם גם לא רוצה) לחנך לערכים האלה (זה גם עלול להיות מסובך מההיבט של החניכים). סתם ככה בחברה הדתית? תמיד יש מקום. יש גם כמה חילונים בין האורחים בגוש קטיף. לי אישית יצא לפגוש 3, מתוכם עם שניים דיברתי. אחד מהם הוא נער והוא נמצא בגוש קטיף כבר כמה חודשים, ויש לו לא מעט חברים.

מיטלוש8

New member
כנראה..

ולגבי גוש קטיף- לא רק בין האורחים. יש גם הרבה חילוניים שגרים שם. ושמעתי שאילו היחידים שמוכנים להתפנות מרצון... לא? בכל אופן לילה טוב, הגיע זמני, מחר אני בייביסיטר על נגה (מהחתימה...) ב8 בבוקר...בעע

InfinityX

New member
יש יישובים חילוניים שלמים...

אלי סיני, דוגית, רפיח ים, ניסנית, פאת שדה וזהו נראה לי.. גם משפחות דתיות יתפנו מרצון, האלה היא מתי. ההתנגדות מצד תושבי הגוש עצמם לא צפויה להיות חזקה מדי, אם תהיה בכלל. אבל גם ההשארות שם עד הרגע האחרון זה כח שאסור לזלזל בו.

מיטלוש8

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif

אני עדיין מקווה שמשו יבטל את הפינוי, איזשהו נס, או אפילו משו יותר קטן, אבל משו...

InfinityX

New member
כולנו מקווים :)

אני גם מאמין שיקרה, לא יודע למה. ואל תהיי עצובה. אם זה בכל זאת יקרה חו"ח, נקבל את זה באהבה ובהבנה שזה רצון ה', וכנראה שאנחנו צריכים להסתכל על עצמנו ולעשות חשבון נפש. אני בטוח שיש לנו הרבה נפילות בדור הזה. מרוב התעסקות ביישוב הארץ ובעצמנו, הזנחנו את העם וזו הייתה טעות.

InfinityX

New member
למה, עכשיו לא טוב? ../images/Emo13.gif

היה טוב, עכשיו טוב, ויהיה רק טוב.

ממ כן...

חוסר הסכמות.. כמובן. הרי מותר ואסור דברים שונים בשתי הקהילות... (אמרתי "קהילות" ולא "עמים" פששש. חל שיפור במצבי)

181818181818

New member
כמעט

אם הם דתיים אז זה אומר שקודם כל הם יקשיבו לאלוקים לפני חוקים שנלקחו מספר החוקים הבריטיים

לא ברור לי משהו

מדוע בחלק מההודעות אתה רושם למעלה בס"ד ובחלק לא? נראה לי, מתוכן תגובותך, שאינך דתי. אז מדוע אתה עושה זאת? אני מקווה שלא כדי לצחוק ולזלזל במנהגיהם של הדתיים.

כמובן שלא...

אני גם דתי וגם חילוני.. מכיר את שני הצדדים מקרוב (מאוד). וכמובן שלא לזלזל במנהיגיהם של הכתומים. אני לא נוהג לזלזל בבני-אדם (שלא כמו.....)
שיהיה טוב ב"ה... לילה טוב.

InfinityX

New member
ממש מכיר מקרוב ../images/Emo4.gif

אם היית מכיר את שני הצדדים מקרוב, אני בטוח שהיית מדבר אחרת...

דווקא כי

אני מכיר את הצדדים מקרוב.. וחייתי בשתי הקהילות.. גיליתי מי ה"טובים" ומי ה"רעים" בסיפור הזה... לצערי.. אלוהים מתהפך עכשיו שם למטה :).. במחשבות.. למה למה...

InfinityX

New member
אתה מנסה לעבוד על עצמך?

אל תשכח שאני מכיר את ה"צד" שלי, ואני יודע טוב מאוד מה הוא חושב ועושה ומאמין. אז תעבוד על עצמך בלי לשתף אותי, כי אני יודע טוב מאוד מה קורה פה..

NimrodOZz

New member
הכללה אינפנטילת.

אבל זו לא הפעם הראשונה שאתה כותב הבלים. התרגלתי. עוז.

למעלה