סרבנות...

• פותח הנושא RCCCP
  • פורסם בתאריך

InfinityX

New member
אני תוהה איך..

ספר לי מה מפריע לך..

זה משהו..

באמת אישי.. :) אישי מאוד..
מצטער.. פשוט לא חושב שיש אפשרות כזאת שיש מצב שהוא מתעלל ככה בחפים מפשע :) אבל בגלל שלא נעים לי להיכנס לזה.. אז לא נורא
נחליק

InfinityX

New member
תחליק

תזהר לא לשבור כלום..
ואני באמת לא מצליח לחשוב על דבר שהדת יכולה לגרום לך ברמה האישית. אם היא באמת פוגעת, היא פוגעת בכל (או בחלק) החילונים.

אמממ... :) זה בסדר...

קורים הרבה דברים בעולם שאנחנו לא מאמיניםש יכולים לקרות :).. זה בסדר.. הנה.. אנחנו חיים הכל בסדר.. החלקרח
חחח. של נעליים במידה 43? :)

נדבר בשפה שלכם...

"... זה לא יהיה זה לא יקרה זה יביא אסון עלינו זה לא יהיה זה לא יקרה זה לא מה שהעם רוצה ..."

מיטלוש8

New member
חחח עדיין לא הבנתי

מה אתה רוצה להביע בשיר הזה... זה בע"ה לא יהיה (או שכן), זה יביא אסון=טרור, זה לא מה שהעם רוצה- אי אפשר לדעת, אני מאמינה שהמצב הוא חצי חצי. מה רצית לומר בזה?

זה האדון אלבז שר...

(זמר שלכם לא שלי) חחח
סתם אני אגיד לך ת'אמת לא אכפת לי שהרצועה תישאר בידיים שלכם. קחו לנו גם את ירושליים.. זה באמת לא משנה. סתם נחמד לי לכתוב כאן בפורום
ולקבל תגובות (מוזרות אני חייב לציין חחח..) במסרים

הממ

אני חושבת שכדאי לציין אותך לשבח בתור אחד שמאוד משתדל ל-לא לגרום למלחמת אחים.. קבל ח"ח.. כן.. ציניות.. אם אני לא מציינת, אף אחד לא מבין - מה לעשות? וחוץ מזה שאני כתום בינוני, לא כהה.

פה בדיוק העניין..

זה לא מלחמת "אחים" .. אני לא אגיד מלחמת מה זה... כי יעיפו אותי לכל הרוחות והשדים והנשמות הבוכיות.... האוווו.... האוווו....
חג שמח

טוב..

טוב.. אז אתה יכול לקבל ח"ח על זה שמנסה לא ליצור מלחמת אנשים. אנערף.. הרעיון נשאר אותו רעיון. וחוץ מזה - שכמה אתה יודע על נשמות בוכיות? כי גם אני יודעת, ואז נוכל לשוחח על זה.. לילה טוב!

יודע לצערי...

(מאותה סיבה שהפסקתי להאמין שקיים אלוהים) וזה רציני לשם שינוי..

מיטלוש8

New member
חבל

אתה הוא זה שיוצר את הקרע שאין שום סיבה שיקרה. אנחנו משתדלים למנוע אותו ואתה בא וגורם שהוא יקרה.

הוא קיים...

ברגע שמעבור את ה"רף" האחרון.. יפתרו הבעיות... ונחיה באושר ועושר.. עם מלא סוכריות טופי חינם...

מיטלוש8

New member
העיקר שאתה אופטימי...

מקווה שאתה ציני בכל הדברים שאמרת לאחרונה (זה אתה שאמרת פה שרוב הדברים שלך נאמרים בציניות?...) בכל אופן, אם לא, שיהיה לך אחלה של לילה ואחלה של שבוע ופה הסתיימה שיחתנו, לעכשיו לפחות!

כן כן..

זה אני.. עם הציניות העצמית הלא מובנת שלי..
לילה טוב... הגיע הפיצה אז בכל מקרה אני זז... לל"ט מחיפה המושלגת...|אישלג| חחח...

מיטלוש8

New member
אוי אתה בהחלט מוזר...

מתאים לכל הצוות הדרכה של הסניף שלנו (יותר נכון, הבוגרים) הם מוזרים וציניים ביחד. וואו, ננסה משו ביחד....
בתיאבון!

הדרכה של מי ולמה? :)

(תודה על ה"בתאבון".. הנה.. זה פה..)
לנסות משו ביחד די מסובך... אני מאוהב בחברה שלי ..
חח. סתם אני צוחק.. (כאילו.. אני מאוהב.. בזה לא צחקתי חחח. שלא יהיו אי הבנות) חח טוב הפיצה צורחת לי פה "יאללה מה אתה עושה יא מפגר!" חח. אני הולך לפנק אותה. תודה תודה
לל"ט

למעלה