סרבנות...

• פותח הנושא RCCCP
  • פורסם בתאריך
האם ההודעה לא פגעה בך אישית??

פשוט לי זה נראה כמו תקיפה ישירה של מישהו בפורום. אבל כנראה שההודעות נמחקות רק כאשר הפגיעה הישירה היא במישהו שמתנגד להתנתקות.

E טי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

השב"כ מוחק פה את ההודעות, ולכן מוחקים רק למי שמתנגד לדמוקטיה

ההפך - מוחקים רק למי שלא מתנגד

מוחקים הודעות רק כשהפגיעה הישירה היא כנגד אנשים המתנגדים לתוכנית ההתנתקות - משמע שמי שכתב את התגובה תומך בתכנית ההתנתקות ובדמוקרטיה ולו מוחקים את התגובות

kobik15

New member
ומי קבע מהו מוסר האדם?

אתה? הרבנים שלך? לא ברור לי. כנראה שהמוסריות שלי ושלך זה משהו אחר לגמרי, כי 8,000 איש שגורמים רק נזק למיליוני יהודים וערבים זה הרבה יותר לא מוסרי מאשר העברת דירה של כמה פנעאטיים משיחיים.

kflr100

New member
אחי אתה ממש לא צודק

אחי אתה ממש לא צודק הם אומרים את זה מתוך כאב

kflr100

New member
אחי אתה ממש לא צודק

אחי אתה ממש לא צודק הם אומרים את זה מתוך כאב

dodib1

New member
אני לא בא להסיט

תעשה מה שבא לך אני לא חייל ואני לא יודע מה הייתי עושה עד כמה שאני מתנגד חריף! אבל ששמעתי על הסרבנים של חיל האוויר התעצבנתי אני לא יודע אם אפשר להשוות אבל רק שתדע שאריאל שרון בעצמו התיחס לזה ותשובתו הייתה מפתיעה הורדתי מאתר של גוש קטיף את הקובץ ששומעים בו את שרון מגיב על הסרבנות אז צירפתי קישור אתה מוזמן להיכנס אליו

סרבנות

אחי, אולי אתה צודק שאם כל אחד יעשה מה בא לו יהיה בלאגן במדינה אבל תפקידו של הצבא הוא להגן על המדינה לא לפנות אותה. זה התפקיד של המשטרה... בטירונות על מה משביעים אותך על להגן על המדינה מכל אוייב.. מבפנים ומבחוץ.. לכן אני חושב שרצוי לסרב פקודה...

ABHMK

New member
../images/Emo4.gifלילה לבן..

אני מסתכל על התגובות שלך ונגעל.. פשוט ככה... איך אתה לא מתבייש??? אני אדם דתי ואני אפילו בעד ההיתנתקות... אתה לא מכיר אותנו.. אתה חושב שדתיים לא מתלבשים כמוך אה? שומעים רק מוזיקה חסידית? זמר שלכם שטחים שלכם... כיפה על הראש זה מה שמבדיל ביני לבינך....!!!!!!!!! איכס.. תפסיק לדבר בלי לדעת!!! אני מאוד מקווה שזה לא הדעות שלך.. ואם זה כן.. אז זה מאוד מאוד עצוב!!!

למעלה