סרוגייט - שאלות

רותה 1

New member
כולם התעוררו ולא יודעים סרוגיט מהו

סרוגייט הוא בן/בת זוג חלופי המטפל באדם הזקוק לטיפול מיני ואין לו/לה בת/בן זוג על מנת ליישם את הטיפול המיני לשמו הגיע. אנא קראי את תשובתי מאתמול - סרוגייט גבר או אשה כמקצוע טיפולי.בימים הקרובים תהיה לכם אפשרות לקרוא כתבה על הנושא ואנו נכין לכם קישור אליה לנוחותכם. אבל...מניסיון ככל שיודעים על הנושא כך הסקרנות מתעוררת ואנו כאן על מנת לענות על כל השאלות ותתי השאלות אשר תשאלנה. בינתיים אתם יכולים לגלוש באתר: dr-aloni.co.il ולקרוא על טיפול בשילוב סרוגייט.חג שמח !

תגובה ל "דעה מסרוגייט נוספת"

שלומלום לך, כמה דברים לי אלייך, יכול להיות שיהיה לך קשה עם תגובתי זו אבל אני מצהיר מראש שאין בכוונתי לתקוף אותך חלילה אלא להראות לך משהו. ראשית כשאת עונה על שאלה כל כך אישית, אנא עני על עצמך בלבד ואל תכלילי את הקולגות האחרים שלך בתשובתך, זה שכתבת בתשובתך הנוספת שאת מרשה לעצמך להוסיף גם את שמה של הסרוגייט השניה שענתה לתשובתך זה לקחת אותה כמובן מאליו, ביקשת את רשותה?. אני מתאר לעצמי שלא היית רוצה שיקחו אותך כמובן מאליו. שנית הסיבה שהסרוגייט לא "יוצאת מהארון" (ביטוי לא מוצלח לדעתי) היא על מנת לשמור על המטופל ולא בגלל "אנשים שלא מבינים את המשמעות של העבודה המדהימה הזאת", כדברייך. כללי האתיקה באים על מנת להגן על המטופלים וליצור להם מרחב מוגן לחלוטין בו הם יוכלו לעבור את הטיפול מבלי לחשוש שהם יחשפו. שלישית, ההשוואה בין עיסוק הסרוגייט לזנות הגיונית לחלוטין ובמידה לא מבוטלת גם לגיטימית. בשני העיסוקים יש אלמנטיים זהים או דומים מאוד. זה בסדר גמור שתתיחסי לפער שבין זנות לעיסוקך כסרוגייט כפי שאת רואה אותו. עדיין השאלה לגיטימית. עכשיו לחלק הקשה בתגובתי אלייך. אני לא אומר שסרוגייט זה זנות ואני לא אומר את ההפך, מה שאני אומר זה את המשפט הבא: "לשאלה האם סרוגייט היא זונה או לא אין תשובה חד משמעית, ולמה? כי מי היא זו שיכולה לומר האם האנושיות שהיא נתנה בטיפול מסוים היא כי היא רצתה לתת אותה או רק כי היא קיבלה תמורה חומרית בגינה? נכון, רק הסרוגייט עצמה." זה שאת מראש פוסלת את השאלה לא מאפשר לך לבדוק עם עצמך מה הם רגשותייך לגביי העניין כי הרי החלטת מראש שזה לא זנות. אינני מכיר אותך אישית אבל אני מתאר לעצמי שעם מטופלים שונים את מרגישה באופן שונה וגם עם אותו מטופל את אולי מרגישה רגשות מאוד שונים בפגישות שונות. אני רוצה לומר לך את המשפט הבא: זנות זה לא דבר טוב וזה לא דבר רע. זנות זה מצב בו אדם מסוים נותן מהאנושיות שלו תמורת חומריות. זה הכל לא יותר, לא פחות. בעיניי זה לגיטימי שאדם מסוים יאמר לעצמו שהוא מוכן להעניק לאחר חלק מסוים מאנושיותו בתמורה לחומריות כל שהיא. אין רע בכך, אבל אז אותו אדם פועל מתוך שלמות פנימית. על מנת להגיע לשלמות זו יש צורך לשאול את השאלה :האם האנושיות שאני נותן עכשיו היא כי יש תמורה בצידה או כי כך אני רוצה". ואני מדגיש שאני לאאומר שסרוגייט זו זנות, אבל אני גם לא אומר את ההפך. היחידה שיכולה לענות היא הסרוגייט עצמה. שלומלום.

איך זה נראה מהצד של

אני עברתי טיפול סרוגייט במרפאה של דר´ רונית אלוני, ועוד לפני ש"סרוגייט אישה" ביקשה תגובות ממטופלים בהווה או לשעבר חשבתי לכתוב. קצת חששתי להיכנס לזה, כי האמת היא שהפורום הזה זרק אותי למערבולת רגשית סוערת במיוחד: מעבר לפגישות שהיו לי במהלך הטיפול עם הסרוגייט (שהסתיים לפני כשנה וחצי), אני לא יודעת עליו פרטים אישיים, ולא אמורה לנסות ליצור איתו קשר. ועד עכשיו גם לא היה לי איך. אבל עכשיו יש, מאחר וזיהיתי את הסרוגייט "שלי" בתור "סרוגייט גבר" (או לפחות אחד מהם, על פי ההערה של שלומלום), ומסתבר שהגעגוע עדיין גדול, והצורך להיות איתו בקשר עדיין קיים. למרות זאת, התאפקתי ולא יצרתי איתו קשר, נפגשתי עם מרים ברנר (הקודקוד השלישי במשולש הטיפולי), וכרגע הסערה די נרגעה, אז בחרתי להגיב. ההשוואה בין זנות לסרוגייט מאוד לא מוצדקת (ואתייחס כאן לזנות במובן הקלאסי, של המקצוע העתיק בעולם): לא הלכתי מעולם לזונה (וגם לא אלך...), אבל, להבנתי, אצל זונה הקשר מתמצה באקט המיני – זיון, מציצה, מה שלא יהיה. לזונה אין שום מחוייבות כלפי הלקוח שלה, אפילו לא אחריות שיגמור (אני חושבת...). נראה לי שזונה רק רוצה שהלקוח ישלם ויעוף לה מהעיניים. בטיפול שעברתי היה גם סקס, אבל לא רק, ואפילו לא בעיקר. כמו שכבר כתבו כאן, הטיפול התחיל מהדברים הכי בסיסיים: בליינד דייט בבית קפה, שיחות, החזקת ידיים, מגע בכל הגוף, בהדרגתיות, עם בגדים ובהמשך בלי. בשלב הזה למגע לא היה כלל אופי מיני (תאמינו או לא, אבל שני אנשים מבוגרים, בתחתונים בלבד, יכולים לגעת אחד לשני בגוף בצורה לא מינית). כל הדברים האלה היו חדשים לי. רק אחרי חודשיים בערך המגע החל לקבל אופי מיני, ולקח עוד יותר מחודש עד שהגענו ליחסי מין "ממש" (חדירה). במהלך הטיפול נוצר בינינו קשר חברי אמיתי, למרות כל המגבלות. סיפרנו אחד לשניה על דברים שמחים ועצובים קשרו לנו במהלך השבוע, ציינו ימי הולדת וחגים, אפילו דיברנו על פוליטיקה... התהליך שעברתי שינה אותי המון: התבגרתי, למדתי לקבל את עצמי (גוף ונפש), למדתי לקבל את המיניות שלי והנשיות שלי (ולהנות מזה!!), אבל אי אפשר לייחס את זה רק לעובדה שהיה סקס. החום הרגשי שקיבלתי מהסרוגייט, החיבה, ההבנה, הקבלה, הלמידה שלי את עצמי, דרכו ובעזרתו, הם שגרמו לשינוי. הסקס היה ה"קינוח", והוא היה הכרחי מבחינת הבעיות שהביאו אותי לטיפול, אבל הוא בפירוש לא היה הגורם לשינוי. אני חייבת להודות, שלפעמים חלפה לה מחשבה במאחורה של הראש, שהוא בתפקיד, שהוא מקבל כסף (ואלו עובדות, אין מה לעשות), שאולי יש לו דברים יותר מעניינים לעשות, אנשים אחרים להיות איתם... אבל המחשבה הזו לא הייתה כתוצאה מההתנהגות שלו: בפגישות שלנו הוא תמיד היה מרוכז בי, בצרכים שלי, בקשיים ובחרדות שלי, ובניסיון כנה לעזור לי, לתת, להקשיב, להרגיש... האיכפתיות שלו הייתה אמיתית לחלוטין. האדם שהיה הסרוגייט "שלי" הוא אדם נפלא, עם לב גדול ויכולת נתינה בלתי נגמרת. אדם שלא אשכח כל חיי. ההחלטה שלי ללכת לטיפול הזה הייתה ההחלטה הכי אמיצה והכי חשובה בחיים שלי. כיום אני עדיין מתמודדת עם קשיים ובעיות שאני נתקלת בהם בעולם האמיתי, מחוץ לחממה של הטיפול, אבל הכלים שקיבלתי ביטלו את החרדה ואת חוסר היכולת להתמודד, שהיו קודם. ועל זה אני מודה לכל מי שהיה מעורב בטיפול שלי, אבל בייחוד לך, סרוגייט יקר שלי, בלעדייך זה לא היה אפשרי

ארון הבגדים והארון הריגשי

שלומלום לך שוב, הבנתי עכשיו את כוונתך לגביי "היציאה מהארון". הדילמה אותה את מעלה איך ואם בכלל לשתף את הסביבה הקרובה אלייך בעיסוקך אכן קשה. אין לי מה לומר לך בקשר לזה מעבר לעובדה שזה בהחלט אפשרי אבל יכול להיות לא פשוט. לגביי עיסוק הסרוגייט באירופה הוא אכן לגיטימי שם אבל גם הזנות שם לגיטימית. ההשוואה בין שתי הדברים אכן קיימת וכפי שאמרתי יש בה הגיון (במיוחד למי שלא ער לכל הניואנסים של הנושא). לשניה לא חשבתי שתאמרי שמות של מטופלייך פשוט הבנתי לא נכון את מה שכתבת לגביי עניין האלמוניות, מצטער על שטעיתי בנקודה זו. ולגביי שיקוף הרגשות הוא ממש לא פלצני בעיניי, אני תמהה שנראה לך כך. את מוזמנת לקרוא שנית את תגובתי "http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=385&msgid=3426106" וירווח לך. בהרבה הערכה, שלומלום

מהו סרוגייט?

שלומלום לכם, אז מהו סרוגייט: סרוגייט הוא קודם כל בנאדם, גבר או אישה. שיש לו עיסוק שיכול להיות חלקי מבחינת עבודתו או עיקרי ובו הוא משמש כבן זוג חליפי למטופל שעובר טיפול מיני. בתור בן זוג חליפי, הסרוגייט לתקופת הטיפול מתפקד כבן זוג לכל דבר וכך המטופל יכול ללמוד איך ליצור זוגיות בכל האספקטיים הרלוונטיים. הטיפול כולל את כל מרכיבי הזוגיות החל מאיך לחזר, איך לתקשר, איך להתנהג בבילוי (הסרוגייט והמטופל הולכים יחד לסרט או הצגה או טיול על חוף הים וכו) וגם איך לתפקד מבחינה מינית. בקיצור סרוגייט הוא בן זוג. לא רק שהוא בן זוג אלא הוא בן זוג כזה שנמצא שם עבור המטופל ועבור למידתו ומתוך זה הקבלה שלו את המטופל היא בלתי מסוייגת. אני יכול לכתוב עוד הרבה אבל מי שעשתה זאת טוב ממני היא אחת הסרוגייטיות שבמרפאה שכתבה http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=385&art_id=5 על עיסוקה ועל עצמה והוא אומר הכל. מבחינת המקצוע עצמו רותה1 והיחידה מנהלת המרפאה, נתנה http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=385&msgid=3444380 שמתייחסת לצד היותר טכני של העיסוק, ולמהות הטיפול מצד המטופל שווה לקרוא. ואני כתבתי http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=385&msgid=3426106 על סרוגייט ממבט מהצד, שלושת התגובות המודגשות נותנות תמונה מאוד נרחבת על העיסוק המרתק הזה. שלומלום

בטיפול עם סרוגייט גבר...

אני נמצאת עכשיו בעיצומו של טיפול עם סרוגייט גבר התלבטתי אם לענות, אבל החשיבות של הנושא עולה על הביישנות הפרטית שלי. הטיפול עצמו, על התהליך, נאמר כבר רבות... כך שאין צורך להוסיף אני רוצה לדבר על הרגשות שלי כמטופלת בקשר עם סרוגייט גבר. אני מתייחסת אליו כאל בן הזוג שלי כרגע, משתפת אותו בחרדות שלי מתיעצת איתו, ומדברת איתו בגלוי לב כמו שמעולם לא העזתי לדבר עם גבר, אני שואלת אותו הרבה שאלות על התחושות והמחשבות שלו כגבר בקשר ליחסים עם נשים, דרכו אני לומדת איך מתקשרים,מה התחושה של להפגש ולהתקרב לגבר בלי להיות מוצפת בחרדות, בעצם אני "מתאמנת עליו". כן כמובן זה בתנאי חממה של קבלה ללא תנאי, של נתינה ושל ידיעה שאני רצויה בכל מצב, אבל בתנאים כאלה אני מקווה שאני אוכל ללמוד איך יוצרים קשר זוגי ולצאת מחוזקת לעולם עם בטחון בנשיות ובמיניות שלי. הקשר שלנו גורם לי להיות יותר פתוחה, להעיז לשתף, לבטוח בגבר, לנסות לבדוק את המיניות שלי, הנשיות. יש בקשר רגשות חמים, לאט לאט אני מרגישה תחילה של תקווה שאולי יש לי סיכוי... חשפתי כאן את רגשותי, חשוב לי מאוד שאנשים ידעו כמה טיפול כזה יכול להיות משמעותי ולשנות חיים של אנשים שזקוקים לטיפול כזה.

מרגש לקרוא תודה ששיתפת אותנו ../images/Emo24.gif

שלומלום לך, מכתבך נגע ללבי מאוד. תודה ששיתפת אותנו. אכן העיסוק כסרוגייט זו עבודה מופלאה. נפלא לקרוא על איך זה נראה מהצד של המטופל. חיבוק ענק ואיחולים לחיים מאושרים, שלומלום

סרוגייט - שאלות

יש לי כמה שאלות ואשמח אם תענו לי מה מלמדים בקורס? איך ללטף? איך ליצור קשר? איך מדברים עם אדם פגוע מינית? מה קורה אם לסרוגייט אין חשק ביום הטיפול? האם הם נהנים ממין עם המטופל/ת? ממש? איך נפרדים? מאוד מעניין אותי... אשמח מאוד אם אוכל לקבל תשובות מהאנשים שעובדים כסרוגייט תודה אישה אחת

dgrwkl1

New member
סליחה על ההכללה....אבל...

זה נכון שרק המכוערות (טוב לא ממש מכוערות.ממוצעות :) :)...),צריכות את טיפול הסארוגייט??? נראה לי שזה די הגיוני. קשה לי להאמין שנערה יפה (ואנחנו יודעים שהכל מתחיל בשנות הטיפשעשרה המאוחרות) לא תגיע לאיזשהו מצב אינטימי עם איזשהו בחור במשך חייה.(נגיד עד הצבא). ולכן,נגזר מכך שרק בחורות שלא הלך להן (בלשון המעטה) בשנות הבגרות שלהן המקודמות (אם זה מבחינת בנים או להיפך) פיתחו מעין רתיעה ,סלידה,פחד מיחסי מין ובכלל מקירבה עם בחורים. בפירוט שקראתי כתבה מישהי שהטיפול לא התמקד רק בחדירה.אלא בדברים אחרים. כמו לשבת,לדבר,להתבונן ,לפרוק,ולשתף.ומתוך זה היא נפתחה והגיעה למצב שהיא יכולה לחוות חדירה. השאלה שמאוד תמוהה היא: למה לאותה בחורה (שכבר עברה את התיכון,צבא) לא הייתה הזדמנות להגיע למצב כזה עם איזשהו בחור? נער?....חסרים בנים בעולם הזה? (ואני בכוונה אומר "בנים" ולא "גברים".כי מדובר בגיל צעיר יותר . למה היא הגיעה לאן שהיא הגיעה? ונחזור לשאלה המקורית שלי: יכול להיות שרק למכוערות (כאלה שהבנים לא ממש שמים לב אליהן) אם זה בגלל שהן שמנות,מכוערות,ולא מושכות בכלל....יש את הבעיה הזו ולכן הן קהל היעד של ה.."סארוגייטים"???? מצטער אם אני פוגע בכמה בחורות כאן. אבל לא נראה לי שיש סיכוי שסנדי בר (סתם שם שעלה לי בראש) הייתה צריכה למצוא את עצמה במצב שכזה. אני מוכן להמר שחיי הח´ברה שלה לא סבלו מחוסר מחזרים.ואיתם היא יכלה ללכת צעד אחד צעד.:) :) :) אני לא אומר שישר בגיל 15 גם אם יש למישהי חבר,נכנסים למיטה,מתחרמנים והופ חדירה. זה אמור לקחת יותר זמן ואפילו כמה חודשים.(אצל הביישניות). אבל לפחות אצלן זה חלק מתהליך טבעי שצריך לעבור כל אחד ואחת. ואילו אצל מטופלי הסארוגייט,נראה לי ששלב זה פשוט לא היה קיים. אני אהיה ישיר ואומר שוב: מדובר בסוג מסויים של בחורות.(אולי אפילו לפי השתייכות חיצונית). מה אתם אומרים?

תודה גם ממני

תודה שלומלום גם אני חושבת שלא צריך להתייחס ברצינות לכל הערה שנכתבת כאן. כל אחד והתסביכים שלו... לילה טוב

כמה שאתה שיטחי, פשוט מזעזע

שלומלום לך, התלבטתי אם למחוק את תגובתך והחלטתי להשאיר אותה. הבנתי שאין מה להיפגע מאדם כל כך רדוד שכמוך. מה הקשר בכלל למראה חיצוני ולענייננו. מה מישהי יפה לא יכולה לחוות חוויות קשות בחייה או להיולד להורים בעייתיים וכו´. כך את סנדי בר לדוגמא, נניח שהיא עם כל יופייה המהמם הייתה עוברת חוויות קשות שהיו מונעות ממנה את היכולת ליצור קשר או להנות ממיניות או יוצרות אצלה תגובות פיזיות קשות שלא היו מאפשרות לה בכלל להגיע למיניות כמו וגיניזמוס, האם אז לא היית מציע לה ללכת לטיפול, כי היא יפה? האדם הוא לא הגוף שלו דבר שאתה עדיין כנראה לא מבין יש גם נשמה, אולי פעם תמצא אותה גם אצלך. שלומלום.

dgrwkl1

New member
שלומלום.....נו באמת!!

אני שיטחי???? אוקיי...ואתה איש לא מציאותי.שמעדיף לטאטא דברים מתחת לשטיח! מה בסה"כ אמרתי או שאלתי??? ודרך אגב,וגיניזמוס......היא בד"כ בעיה נפשית ולא רפואית! לא נולדים עם זה. כל בחורה יכולה לחוות אורגזמה. ישנן בחורות שלא יכולות ואז צריך טיפול פסיכולוגי (סארוגייט) שלא בהכרח מושתת על משהו שהן נולדו איתו. זה משהו שבגלל משהו מסויים הוא נגרם. ואחת ההשארות העלתי היא ההשערה שאני אחזור עליה...כדי שלא תתעצבן. וחוץ מזה,מה אתה מקצין את זה כ"כ?? לא דיברתי על בחורות שחוו קשיים בילדות שלהן. לא דיברתי על בחורות שחוו התעללות מינית בנערותן. לא דיברתי על בחורות שחוו מקרים מהסוג שאתה מנסה למשוך אליו את הדיון!! דיברתי על בחורות רגילות!!! ויש לי שאלה אליך: למה תמיד שמגיעים לנושא המראה (שקשור ישירות למין,מה לעשות..לפחות בגילאים שלי) אתה תמיד נכנס לפארנויה,ולהתגוננות?? יש משהו שאתה מסתיר?? מה קורה לך?? לעזאזל. ולא התכוונתי לפגוע באף בחורה עם ההשערה שלי. אבל לפי איך שאתה מתעצבן נראה לי שיש דברים בגו. ואפרופו ,סנדי בר,אני עדיין טוען את מה שטענתי. אתה מקצין דברים בצורה שלא תיאמן. ההבדל ביני לבינך שאתה תמיד מפרשן דברים..מעין פילוסוף. ואני מתייחס לשורה התחתונה.לתוצאה.מבלי לפרט את הדרך. ולכן אולי קשה לי איתי.

כמה תיקונים לדבריך....

שלומלום לך, כמה תיקונים לדבריך שאני כותב בעיקר עבור שאר הגולשים אבל אולי גם אתה תלמד מהם משהו. נתחיל עם וגיניזמוס. וגיניזמוס זו בעיה פיזית שבדרך כלל הסיבות אליה הם נפשיות. ההגדרה שעשית "שבעיה רפואית" נולדים איתה פשוט לא נכונה. בעייה רפואית יכולה להיווצר במהלך החיים. ברמה העקרונית מי שבאים לטיפול הם אנשים שיש להם קשיים בתפקוד המיני והשערתך לגביי מראה חיצוני וקשיים במיניות שגויה. יש גם נשים שהיו יכולות להיות דוגמניות ויש להם קשיים במיניות עקב סיבות רבות וכך גם גברים. שלומלום

dgrwkl1

New member
אויש...עכשיו עברת לגברים??

"יש גם נשים שיכלו להיות דוגמניות ויש להם קשיים במיניות עקב סיבות רבות...וכך גם גברים".... אז קודם כל..טוב שהדגש שלך הוא על "יכלו להיות"...העובדה היא שאין חיה כזו. ואתה לא הבנת אותי. אני לא מדבר על קושי בזיקפה.(אם נגיד ניקח לדוגמא את הגברים). אני לא מדבר על בעיות מהסוג הזה שאת זה אולי חווה מידי פעם כל גבר,נער,בחור. אני מדבר על בעיות אחרות, שכפי שתיארו לנו כאן,שבעיקבותיהם באים בחורים לסארוגיט!!! מה...כל אלה שמגיעים לסארוגייט,מגיעים כי אין להם זיקפה??? ממש לא!!! מגיעים כי הם מעולם לא היו עם בחורה. הם מפוחדים. הם מפחדים. הם חסרי ביטחון. הם לא היו מעולם במצב אינטימי עם בחורה. למרות שיכולה להיות להם זיקפה מכאן ועד הודעה חדשה.(אפילו זיקפה יותר טובה מאשר יש לי ולך ביחד...) .. אז על מה אנחנו מדברים בכלל?? אז אני...להבדיל ממך...טוען בתוקף..שנער יפיוף,שהלך לו עם בחורות בתיכון,היה מבוקש,היה עם ביטחון,היו לו מחזרות וכו´ וכו´...לא יגיע ולא צריך סארוגייט. אני טוען כך. יפיופים לא תמצא אצל סארוגייט.הבנת? כי את ההתפתחות המינית שלהם...הם עברו בשלבים.כפי שצריך. להם היתה את ההזדמנות ואת האפשרות. מה שלמכוערים כנראה לא היה. וכדור השלג הזה לא נעצר...והיום הם כבר בני 30 שחייבים ללכת לסארוגייט. זה הכל!! מה קשה להבין? אולי זה אכזרי ואולי זה הכללה.אבל מה לעשות.עובדה.

הצורך בטיפול סרוגייט

יש לך בלבול בנושאים כמו - הקשר בין יופי, חרדות, חוסר ביטחון והיכולת ליצור קשר, כמו כן בין סרוגייט ומטפל, בין יכולת ליצור קשר ובעיה בתפקוד. כדאי לקרוא את מה שצוות הקליניקה כותבים בפורום, כמו כן לקרוא "סקס עכשיו" ולצפות בקלטות "מדריך לאוהבים", זה יכול לעשות לך קצת סדר בדברים בברכה מרים ברנר

תודה רבה שלומלום

החיבוק היה נחוץ ! ובבקשה.. אל תתיחס למרובה האותיות הוא לא שווה את זה

חיבוק ענק גם לך ../images/Emo24.gif

שלומלום לך, תודה על השיתוף, אני מעריך את האומץ שלך בלשתף אותנו על מה שעובר עלייך בעיצומו של הטיפול, היה מרגש לקרוא. בהצלחה לך בהמשך הדרך,
שלומלום

אשמח להשיב על שאלותייך...

ועל שאלותיהם של משתתפי הפורום האחרים, מחר - אני פשוט הולך
כרגע, טוב ??

רותה 1

New member
החיים של סרוגייט

יש במרפאה שלנו הרבה חומר על הנושא. יש גם כתבות בהן ראיינו סרוגייטס על חייהם - רגשותיהם וכל מה שקשור לעניין. הכתבה האהובה עלי ביותר הנה כתבה שהתפרסמה בירחון "ליידי גלובס". אם תרצי לקבל אותה אוכל לשלוח לך בדואר - אנא שלחי אלינו את כתובת הדואר הרגיל שלך. אם תרצי לשוחח בטלפון על הנושא תוכלי לטלפן למרפאה ולשוחח איתי או עם רוחמה ונסביר לך ואם תרצי גם נזמין אותך לבקר ולספר לך. כתובת הדואל שלנו: [email protected] בברכה, רותה 1.

תודה לרותה 1 ואם אפשר

אשמח אם תוכלו לענות לי אני חושבת שהנושא מעניין עוד אנשים בפורום ובכל מקרה מאוד מעניין אותי תודה מראש אישה

למעלה