כל אחד ישן על הכרית שלו
שלומלום לך, אינני יודע מי את הסרוגייט הספציפית שענית עכשיו. אבל קראתי את תגובתך וברשותך כמה דברים לי אלייך. גם אני חוויתי שאת עונה "מבחוץ" ולא ממקום אותנטי. לא אמרת דבר על מה את מרגישה, על איך את באופן אישי רואה את עיסוקך. גם הגדרתך "זנות כפי שאני מבינה, זה כאשר אדם משלם כסף לאדם אחר כדי שיעשה בדיוק מה שהמשלם רוצה בתמורה לכסף" בעייתית בעיניי. מה היה הצורך שלך לעשות כזה צמצום להגדרה מעבר לעובדה שבעיניי היא גם לא נכונה. האם המטופל שלך לא מקבל מה שהוא רוצה עבור כספו? בוודאי שהוא מקבל!. המטופל משלם כדי לעבור טיפול בעודו יודע את הכללים והחוקים וזה בדיוק מה שהוא מקבל. הגדרתך לא נכונה בעיניי גם מהכיוון השני, האם לדוגמא עוזרת בית בעודה מקבלת שכר מסוים לשעה ומתבקשת לעשות דברים ספצייים היא זונה בעינייך? אני מתאר לעצמי שלא. היה לי סבא חכם ז"ל. יש משפט שהוא אמר לי שמלווה אותי הרבה שנים. כשהייתי בן 10 חבר שלי עבד עליי ואני ידעתי זאת בוודאות אבל הוא לא הודה בכך, סיפרתי זאת לסבי והוא אמר לי אז את המשפט הבא: "כל אחד ישן על הכרית שלו". ואת כשאת ישנה על הכרית שלך מה את אומרת? אני מעביר לכאן חלק מתגובתי http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=385&msgid=3439180: "לשאלתך האם סרוגייט היא זונה או לא אין תשובה חד משמעית, ולמה? כי מי היא זו שיכולה לומר האם האנושיות שהיא נתנה בטיפול מסוים היא כי היא רצתה לתת אותה או רק כי היא קיבלה תמורה חומרית בגינה? נכון, רק הסרוגייט עצמה." ואת כתבת "תלוי מהי נקודת ההשקפה של כל אחד ואחת על החיים......" מה זה משנה מה האחרים חושבים, מה שחשוב זה מה את אומרת לעצמך כשאת ישנה על הכרית שלך. שלומלום