סתם הרהור...

מיטללל

New member
לא כל כך יודעת

קודם כל אני לא חושבת שלהכיר בנות במסגרת כמו בית ספר/אונברסיטה, זה לא כמו להכיר בנות "בבחוץ". נדמה לי שיותר קל להתחיל עם בת "מוצלחת" (שמוציאה רק מאיות, מתנדבת בשלוש ארגונים שונים, עובדת בשתי עבודות) בבית ספר, כאשר יש ביניכם קשר, מבלים שעות ביחד, מדברים, צוחקים, ואפילו נעזרים בהן:) מאשר להתחיל עם אחת כזו,"מוצלחת", בחוץ. זה פחות מאיים. חוץ מזה, כמן שאמרת, ברור שיש ויש. יש כאלו-"מוצלחת" שחלקן מאיימות ומאיימות וחלקן נעימות וחייכניות..... יש ויש.

מיטללל

New member
טוב

אני מצטערת שמחקתי 92 אחוז מהשרשור אני אומנם כמעט לעולם לא מוחקת הודעות ןאני בהחלט לא גננת (בנקודת זמן זו
) אבל זה היה מוגזם - שרשור שכולו
ויכוח אחד ענק והעלבויות הדדיות... קראתי את הודעת המנהל, כדי לצטט לכם כמה דברים של:"אל תעשו":) גיליתי לתדהמתי שאין בו ממש חוקים, כנראה כי תמיד היה פה כזה נחמד, והיה לי מובן מאליו שלא נחצה את הגבולות. אז זה אומנם לא פורום של קוצי מוצי, לא חובה שיהיה פה עודף אהבה ואפילו לא אובר סימפטיה וכן-מותר להגיד את האמת בפרצוף, גם היא לא כזו נעימה.
אבל
אסור להתגנח במישהו 30 הודעות אבל אסור להעליב אחד ת'שני אסור לקלל אחד ת'שני רצוי, במקרים מסוימים, להסכים שלא להסכים.... אנחנו בפורום בשביל הכיף לא בשביל להתעצבן, לא בשביל לריב... זה באמת לא שווה את זה. בנוגע אליי, באמת - אין לי כוח למחוק עשרות הודעות. אפעם לא עשיתי את זה ואני גם לא מתכוונת להתחיל. ה|כדור| אצלכם. אני מתכוונת להפסיק למחוק (בימים הקרובים, ניתן לזה סיכוי) אם אתם רוצים שיהיה פה מגעיל החלטה שלכם.

Piren

New member
איכפת לך

להסביר למה את ההודעות שלנו את מוחקת אפילו שהם עומדים בתנאים שנתת, מלבד העובדה שהם מראים את האמת לגבי אחד מהחברים שלך? או שגם את ההודעה הזו את תמחקי?

Piren

New member
יא אללה איתך

יש מצב שאתה לא תנסה להוכיח שאתה חכם יותר מאחרים? בטח שיודע, ואפילו השארתי 2 הודעות לאחר המחיקה. הודעות אלו, נמחקו על ידי מיטל. יש לך עוד משהו להגיד wiseguy?

שמע

תדבר ככה לחברים שלך, כי אתה באמת לא מזיז לי... אני רק יכול לתאר לעצמי מה רשמת בהודעות ההם...

Piren

New member
מכיוון שמנהלת הפורום

אומרת דברים אך לא פועלת לפיהם, וגם לא סיימה את הדיון שלי איתה בפרטי וישר מחקה את ההודעה (בעע איתך) ואין לה בעייה להשאיר הודעות של אנשים מסויימים כשהם מעליבים ומתנהגים עליונים מול אחרים (למשל 3 הודעות אחורה באשכול הזה), אך בהודעות שבהן הם בעצמם נתפסים במערומיהם, היא מכניסה את הכוחות ניהול שלה ומשתיקה פיות, כל מה שאני יכול לעשות זה להגיד לכם את זה (וזה, לא ימחק, יש אישור מיטל): אדריכל - יצאת גבר גבר. אני מניח שלברוח ולבכות למנהלת הפורום שתמחק את ההודעה כי נעלבת זו טקטיקה יעילה , אך אני לא הייתי בוחר בה, נו, אבל זה בגלל שאני מסוג האנשים שאתה לא תקבל בתור חברים (כאלו למשל, שיגידו לך בפנים כאשר אתה יוצא מעפן). מה שאני כן יודע, זה שקראת את מה שהיה לנו להגיד לגביך (וחבל שהאחרים לא הספיקו להגיב... וסתם שתדע, ישנם אנשים שרצו להביע תמיכה והסכמה.. רק חבל שמיטל לא נתנה להם את ההזדמנות ומחקה את ההודעה ההיא. מסתבר שלא רק "הפסיכים" וה"מטומטמים" של הפורום קלטו אותך), ומהצורת תגובה שלך, ברור שאתה יודע שזה נכון, אבל קשה לך להודות בכך. כמו שאמרתי למיטל, חבל שבתור חברה שלך, היא לא מבינה שהיא היתה צריכה להשאיר את זה, ולהוסיף ממה שיש לה להגיד (למרות שהיא חושבת שלא צריך לכתוב ביקורת על אנשים, גם אם היא נכונה), ככה אולי אתה באמת תקשיב, ולא תנפנף את השאר בטענה "אתם לא ראויים להיות חברים שלי". ההפסד, הוא כולו שלך, ושל שאר אנשי הפורום, שילמדו על בשרם את מה שאנחנו כבר יודעים.. הרי לאט לאט כולם ידעו, רק חבל שלא נותנים לך להשתנות, או לפחות, להזהיר את האחרים מפני הפגמים שלך, שלא יבזבזו שעות בכאלו ויכוחים, וישר ידעו, שעם הבן אדם הזה, גם עם כל הצדק שבעולם, אי אפשר לזכות. אגב, בקשר למארינס, דממה? צדקתי לגבייך, תודה.

Zoharrr

New member
אדריכל:

להיות חבר טוב זה להגיד הכל בפנים... גם כשאתה יוצא מעאפן,גם שאתה עושה טעויות וגם שלא יודעת מה... חבר לא אמור רק ללטף אותך,הוא גם אמור לפקוח לך את העיניים איפה שאתה לא רואה... אתה יודע כמה פעמים יצאתי טועה בויכוחים עם אורי?(פירן) אז קורה, אז הוא הבין משהו יותר טוב ממני,הסביר לי למה אני טועה,היה קשה להודות שטעיתי,אבל הודתי,כמובן מתי שהסכמתי... ואי מדברת ספציפית על אורי כי יש לי פשוט היכרות ארוכת טווח איתו ואנחנו חברים ולהגיד לו שהוא לא ראויי להיות חבר של מישהו מציק לי. כמו שלמיטל מציק שיורדים עליך. אדריכל,זה כמו שחבר טוב לא רק יחמיא על חולצה חדשה אלא גם יאמר לך אם משהו לא הולם אותך.... מביאים לך עובדות ברורות ואתה ממשיך להתכווח? זה סתם מוציא אותך רע. מה נסגר איתך? אתה לא כזה בד"כ, אתה דיי ראליסטי ומבין למיטב זכרוני.

Zoharrr

New member
אתה אמרת מותק,

קראתי במו עיניי, ואני לא רואה שאורי יורד לאיזזשהי רמה, הוא ענה בפירוט,עם המון שכל וכבד.

לא

אמרתי שאני לא רוצה את פירן כחבר ובטח שלא את הבוגד. יותר מזה, את מוזמנת לשאול אחרים בפורום. ואני אמשיך לומר את זה על מי שמדבר עלי או על המדינה שלי בחוסר כבוד.

Piren

New member
חחחח

בתור אחד שכל הזמן צוחק על הבנת הנקרא של אחרים, אתה לא כזה חזק בתחום בעצמך. קרא שוב את ההודעות שלה ואז תגיב. מצחיק אגב, שאתה עדיין קורא לו בוגד, למרות שהוכחתי לך שהוא לא בוגד, אלא רק לפי הגדרות של בן אדם שמאמין במשטר טוטאליטרי ושלא מבין את מהות הדמוקרטיה ושילטון החוק (לדוגמה: האייטולות באירן, סדאם חוסיין, סטאלין ...ואתה). אני מניח שאתה ממשיך לקרוא לו ככה כי פשוט מחקו את החלק שבו מראים שאתה בכלל לא מבין את זה. היחיד שירד ברמה, הוא אתה, בתור אחד שצוחק על האינטליגנציה של אחרים, בזמן שהוא בבירור טועה שוב ושוב, ומשתמש בטריקים (למשל, לבקש מהמנהלת למחוק את ההודעה שמראה אילו טריקים הוא משתמש בהם) בשביל שלא ידעו מכך. בטח שאתה לא רוצה אותי כחבר, קשה לחיות עם אנשים שרואים את הפגמים שבך, ועוד אפילו נותנים לאחרים לראות אותם בקלות יתר. יצאת קטן. "Ignorance is bliss"

Piren

New member
שמת לב אגב

ששוב פעם, התייחסת רק למה שמוציא אותך חצי נורמאלי? "חסכת" לה את התגובות בקשר לזה שאתה לא רוצה אותה כחבר (אפילו שהיא לא אמרה את זה בכלל), אבל מה עם איזו תגובה קטנה לזה שטעית? לזה שהיא חושבת שיצאת מעפן? לזה שהיא מסכימה איתי ועם הצלף? (שאגב, גם את התגובה שלה שהיא מסכימה מחקו) אני מתחיל לחשוב שאתה אפילו לא עושה את זה במודע...

ובקשר אליך

למרות שאתה ממש לא שווה את זה יש לי רק דבר אחד לומר לך, וזה שתשאיר את מיטל מחוץ לזה.

Piren

New member
חחח מספר 2

בין אם אני שווה את זה או לא (שים לב, שוב פעם ניסית להעליב מישהו, לא כזה הצליח), אני לפחות לא אתה. מיטל אגב, הכניסה את עצמה לדיון ברגע שהיא התערבה בו והשתיקה פיות. אני שמח לפחות, שהיא דיברה איתך והסבירה לך מה לא עשית בסדר. אני מקווה, שהיא באמת הרחיבה לאחר שהצבעתי לה בדיוק איפה אתה נכשל שוב ושוב, ולא העדיפה למזער את הנזקים, בשביל שתרגיש טוב. איך שאתה מדבר, כנראה שהיא אפילו לא דגדגה את הקצה של הקרחון. אתה יודע אבל מה כן חסר? ומה מראה בדיוק כמה שאתה קטן וחסר ביצים? שעד עכשיו, עדיין, לא אמרת "טעיתי" בקשר למארינס. אפילו לא ביקשו פה התנצלות, לא אני, לא sniper, לא החבר האמריקאי שלו, וגם לא צהוב שחור שאתה כל כך אוהב... רק חיכינו לראות אם קיים בך החלק הזה - היכולת להודות בטעות... מסתבר שלא קיים. כרגיל, התחמקת מהמקום שבוא הראו שאתה טעית. אז אתה יודע מה נדב? לא כולנו בעלי רמת אינטליגנציה גבוהה כמוך, בעלי ידע כמוך, רגישים כמוך, חביבי בנות כמוך, שיוויוניים ופמניסטים כמוך ובכללי, לא ברמה (הכל כך גבוהה) שלך. כולנו נחותים ממך כמו שאתה מנסה להציג. אבל אתה יודע מה? (גם אם היה בזה אמת) זה שווה את זה, אם זה אומר שאנחנו לא כמוך, כי אנחנו לפחות (אני מקווה) מספיק גברים (וסליחה לכל הנשים
), כדי להודות בטעות, ולא מתקפלים עם הזנב בין הרגליים לרחמי חברינו (או המנהלת), בתקווה שאף אחד לא ישים לב. אבל העיקר, אני לא שווה תגובה

sniper 7

New member
אני חושב,

שלפני שכולנו מתעצבנים (ולמען האמת, יש על מה...) כדאי שניתן למיטל הזדמנות לשחרר פה איזו הצהרה שבה היא תסביר למה בדיוק היא מחקה את ההודעות שלי ושל פיראן, אני לא מדבר על קודם, כשהיא מחקה 80% מהשרשור, את זה אפשר להבין. מיטל, אנחנו מחכים.

sniper 7

New member
ובאותה הזדמנות,

כדאי שניתן את אותה הזדמנות גם לאדריכל, שבאמת יצא קצת קטן בדיון הזה... אדריכל...זה לא רק אני, ולא רק צהוב...כולם, אבל כולם רואים את מה שאתה עושה, כולם רואים את הפדגוגיה שלך, את זה שאתה לא מודה בטעויות. תודה שטעית, והכל יהיה בסדר.

למעלה