סתם הרהור...

sniper 7

New member
לא,

היא מחקה הודעה שלי שנכתבה אחרי שהיא אמרה שזה היה בטעות.

Piren

New member
אני יודע

גם הגבתי להודעה הזו והיא נמחקה. מה שקרה זה שהיא עדכנה את ההודעה המקורית שלה, ובכך מחקה את שלנו.. אמרה שהיא לא ידעה שיש להודעה שלה תגובות. בכל מקרה, גם אחרי זה, העלתי בחזרה את מה שכתבת. היא מחקה את זה כי זה העליב את אדריכל והוא אמר לה למחוק את זה, והיא בעצמה לא רוצה שיכתבו משהו בפורום לגבי מישהו (למרות שהיא נותנת לו לצחוק על אחרים, אבל אומרת שהיא פשוט לא שמה לב שהוא עושה את זה), גם אם זה נכון. אגב, מה שכתבת היה מילה במילה מה שאני חשבתי, אז קבל ח"ח רציני
חשבתי רק אני קלטתי את הטכניקות שלו. יש לי עדיין העתק של מה שכתבת שמור, ככה שאם מישהו יתעניין במה שכתבת, תמיד אפשר להחזיר אותו.

אחי כמו שחבר שלי אמר

הוא יכול להצביע על עץ במשך שעות ולהגיד שזה מטוס ולא יעניין אותו מה כולם יגידו הוא ינסה להטיס אותו הוא אוהב לחיות בתוך הבועה של עצמו שהוא יגיד שהוא טעה חס וחלילה מה פתאום למה שהוא יעשה דבר כזה

sniper 7

New member
אז בגלל

שמה שמיטל עשתה, לא נראה כ"כ בסדר, במקום להסתמך על ספקולציות אני מעדיף שהיא תתן הסבר. לגיטימי, לא?

מיטללל

New member
הסברתי לך במסר

אבל אם אתה מעוניין לפתוח את זה גם פה : 1. כמו כל בן אדם - יש אנשים שאני יותר מתחברת אליהם ויש פחות. עם זאת, בפורום, כולם
מקבלים אצלי יחס שווה. 2. אם תסתכלו על כל ההודעות שמחקתי לפני השבועיים האחרונים - תמצאו רק הודעות של פרסומות. אני לא מורה. לא סותמת פיות. אני בעד חופש ביטוי מוחלט - בטח בפורום. אבל הפעם זה היה מוגזם. והגבול הוא, כמו שאמרתי, שיש בפורום הזה מלחמות אישיות - ושרשור של 50 הודעות שכולו העלביות אישיות. 3. במערכת של תפוז, ברגע שמוחקים הודעה ראשית - כל ההודעות שהגיבו אליה נמחקות אוטומטית. אין באפשרותי למחוק מה למחוק ומה לא. לכן גם הודעות פחות בוטות נמחקו. וזהו, במידה ויש לך עוד בעיות אתה מוזמן לדבר איתי במסרים או לחלופין פנות להנהלת תפוז. מיטל

Piren

New member
הקטע הוא

שנמחקו גם 2 הודעות שלא היו משורשרות למה שהיה בעייתי. נמחקו 2 הודעות שהיו משורשרות להודעה שלך.

מיטללל

New member
כי

כתבתי הודעה ואז שכחתי שלא הוספתי בה משהו אז מחקתי אותה (לפני שראיתי שהספקת להגיב) וכתבתי חדשה.... (ואחר כך שראיתי שזה קרה, שלחתי לך את נוסח ההודעה שלך, כדי שאם תרצה תוכל להעתיק ולכתוב אותה שוב)

מיטל אין לנו בעיה

היתה לי בעייה עם זה שאני חושב שלא היו שם קללות ולדבר דברים שראש הממשלה לא עשה טוב לפי מה שאני מבין זה עדיין לא פשע

פירן אני רוצה שתסביר לי דבר אחד

אמרת שיש לי שריטה לגבי מה שאמרתי אתה תוכל להבהיר לי למה התכוונת ובלי שום דבר כאילו אני לא בא לריב ומקבל דיעות שונות משלי אבל מה לא היה נכון בזה שאמרתי שחיי יהודים יותר חשובים לי מחיי ערבים בקשר לאדריכל הוא יצא קטן בכל הויכוח הזה

Piren

New member
חחח

ההערה לגבי השריטה היתה בכללי, לא לגבי נושא ספציפי (וזה פשוט נובע מכמות די גדולה של אי הסכמות ביננו
). חוץ מזה, אי אפשר לטעון כנגד הטענה שלך (שבשבילך חיי יהודים חשובים יותר מחיי ערבים). מה שנכון לגביך הוא נכון לגביך, ואי אפשר להפריך זאת. אם מדברים על הטענה שחיי יהודים חשובים יותר מחיי ערבים (נקודה. יענו לא בשביל אדם מסויים), אז זה כבר משהו אחר לגמרי (שלא משנה מאיזה כיוון נכנסים אליו, בין אם פילוסופי, דתי או פוליטי, אין לו תשובה שתתקבל על דעת כולם). בכל מקרה, אני חושב שכבר כתבתי את זה פעם בפורום הזה, בענייני דת אני מעדיף לא לדסקס כאן, כי זה לעולם לא יעבור בשלום

תשמעי אני לא אומר שאני יותר טוב

אני אומר שאם אני צריך לסכן 13 חיילים ואני יודע שאם אני משתמש בפצצה אף חייל שלי לא מסתכן אבל כמה ערבים ימותו אז אני יוריד פצצה בלי מצפון אני אומר שאני לא יסכן חיי יהודי בשביל להציל ערבי

Zoharrr

New member
זה חוסר אנושיות מבחינתי

אתה תטיל פצצה בידיעה שבני אנוש ימותו בגללך ולא יהיו לך נקיפות מצפון?! הם אנשים בידיוק כמוך... ואני מדברת פה על ערבים ופלסטינאים ולא על מחבלי וזה חשוב כי יש המון אנשים שמכלילים ובשבילם כל הערבים הם מחבלים...

תשמעי ואת תכניסי 30 חיילים

בני 18 שאת יודעת בוודאות שכמה מהם ימותו בגלל שאת רוצה להיות "אנושית" מותק אנחנו במלחמה אם לא שמת לב ובמלחמה יש קורבנות המטרה במלחמה שיהיה לך כמה שפחות קורבנות הם מתחשבים בנו שהם מתפוצצים באוטובוס אני לא אומר שמחר אני הולך ומוחק את עזה אבל כן אם אני צריך לסכן 30 חיילים ויש לי דרך להציל אותם בלי אבידה אחת ושכמה ערבים ימותו בגלל זה אז כן בלי נקיפות מצפון את שוכחת שאת מתעסקת עם ברברים את לא יכולה להיות יפת נפש כמו שאמרתי לאדריכל "יפי נפש בתוך רפש לא יכול להיות " תראי מה קרה לאמיריקאים בויאטנם זה בגלל שהם היו יפי נפשש

כשאתה תעשה משהו בצבא

ולא תבכה שאתה לא רוצה להיות קרבי, אז תבין מה צריך ומה לא. אם אתה רוצה להשוות את עצמך לפלשתינאים שרוצחים ילדים ("הם מתחשבים בנו שהם מתפוצצים באוטובוס?") אז שיהיה לך בכיף, אבל אנחנו לא רוצחים.

למעלה