סתם כי בא לי שאלון

סתם כי בא לי שאלון ../images/Emo9.gif

בעד/נגד: סמים? סיגריות? אורגיה? הומואים? תוכנית ההתנתקות? סקס בגיל צעיר? האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? שכבת עם בן/ת מינך? שכבת עם בן/ת המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? נתפסת בגין עבירה פלילית? התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? בגדת באמון של מישהו? בגדו באמון שלך? רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כמה...: שנים את/ה חי/ה? בתים עברת? פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת? חברים/ות היו לך? זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? מה עדיף: ניו יורק או פריז? בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? הארי פוטר או שר הטבעות? ערסים או חנונים? חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים? אש או מים? ישראל או חו"ל? אסוציאציות: ציצים- דתיים- בית ספר- ישראבלוג- ערפאת- טלויזיה- אהבה- מוות- איידס- מתנחלים- ורוד- חול- השלמות: אני הוא/היא... - אני אוהב/ת... - אני שונא/ת.. – הלוואי ש... – חבל ש... – אני צריכ/ה... - מי/מה האחרון: סרט שראית? שיר ששמעת? פעם שבכית? פעם שצחקת? דיסק שקנית? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?

עונה ../images/Emo9.gif

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? טוב אני בעצמי מעשנת אז בעד
אורגיה? לאדעת
הומואים? כן
תוכנית ההתנתקות? נמנעת מפוליטיקה סקס בגיל צעיר? תלוי מה זה צעיר..
האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כן.. התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן..
שכבת עם בן/ת מינך? באיזה מובן?
, לא סתם.. לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? גם לא הגשת מבחן ריק? כה... שבוע שעבר
נתפסת בגין עבירה פלילית? אף פעם *טפו טפו טפו* התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? כה
בגדו באמון שלך? כה
רצית/ניסית להתאבד? כה עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כה... שבוע ויומיים
כמה...: שנים את/ה חי/ה? 17 וקצת
בתים עברת? 5 נראה לי
פעמים נשבר לך הלב? לא ספרתי o_O פעמים שברת לאחרים את הלב? מקווה שלא קרה
פעמים התאהבת? אף פעם
חברים/ות היו לך? חבר אחד..
שראיתי היום
זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שבועיים o_O מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק
בנים או בנות? תלוי מתי
בדר"כ בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר
ערסים או חנונים? פריקים
אממ חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים! אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל אסוציאציות: ציצים- גדולייייים זה מה שאני אוהב
דתיים- שכנים
בית ספר- זוועה ישראבלוג- בלוג
ערפאת - מת
טלויזיה- מה זה?
אהבה-
מוות-סוף איידס- מחלה
מתנחלים- אריאל
ורוד- פקאצות = שכבת י' חול- ים
השלמות: אני הוא/היא... - אנה
נעים מאוד
אני אוהב/ת... - את החיים (פחות או יותר) אני שונא/ת.. – לקום בבוקר
הלוואי ש... – לא יהיה לי מחר כלכלה
חבל ש... – מחר ביצפר ויום שלישי מבחן
אני צריכ/ה... - ללכת לישון מי/מה האחרון: סרט שראית? לא ראיתי שיר ששמעת? סוף העולם - היהודים פעם שבכית? אתמול בלילה פעם שצחקת? היום בעיר עם חברה שלי
דיסק שקנית? בוטן מתוק בקרקס מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? נראה לי שלידיד שלי

cobainos

New member
זה עדיין מעבר לקו הירוק../images/Emo70.gif

למרות שיש שם אנשים בסדר והכל..זאת בהחלט כבר לא סתם התנחלות אלא עיר בארץ

חןשסק

New member
פיי שנים לא היה כאן שאלון../images/Emo3.gif

בעד/נגד: סמים?
סיגריות?
אורגיה? המממ לא יודעת
הומואים?
תוכנית ההתנתקות? הממ לא סוגרה על עצמי. סקס בגיל צעיר? 16 וחצי ומעלה. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? סתם על השפתיים ב"אמת או חובה" התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? חח כן
שכבת עם בן/ת מינך?
שכבת עם בן/ת המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק? חח כן
במתמטיקה. נתפסת בגין עבירה פלילית?
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?
בגדת באמון של מישהו? אולי... בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? *מפשפשת בזיכרון* לא משהו שאני זוכרת כרגע... כמה...: שנים את/ה חי/ה? כולל גילגולים קודמים? בתים עברת? 3 פעמים נשבר לך הלב? לא ספרתי, אולי פעמיים... פעמים שברת לאחרים את הלב? אין לי מושג
פעמים התאהבת? המממ הדבר הכי חזק שהרגשתי איי פעם למישהו זה לנעם
השאר סתם פארשים
חברים/ות היו לך? המממ אולי 5. אבל זה היה בחטיבה. ואז הכרתי את נעם. זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שנה ו4 וחצי
מה עדיף: ניו יורק או פריז? לא הייתי בניו יורק, אבל ניו יורק. פריז לא משהו. בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? תלוי בסיטואציה הארי פוטר או שר הטבעות? המממ לא קראתי שר הטבעות
ערסים או חנונים? חנונים. כל דבר על פני היצורים הנתעבים האלו. חמוץ או מתוק? חמוץ
חנוכה או פורים? פורים! אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל
אסוציאציות: ציצים- צריכה לקנות חזיות חדשות דתיים- כיפות/יוגב (ידיד שלי, שמדבר בפורום על ההתנתקות) בית ספר- שואה! ישראבלוג- המוני מדיי ערפאת- מת! טלויזיה- ארץ נהדרת אהבה- נעם
מוות- גהינום איידס- סבל מתנחלים- נחל. ורוד-
פקאצות חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - חן אני אוהב/ת... - את נעם אני שונא/ת.. - שלא מתייחסים ברצינות לדברים שאני עושה/אומרת הלוואי ש... - לא יהיו יותר פרחות וערסים בארץ חבל ש... - אין לי עבודה
אני צריכ/ה... - כסף
מי/מה האחרון: סרט שראית? "שמש נצחית בראש צלול" היום אצל נעם שיר ששמעת? "אלוהים נתן לך במתנה". ראיתי הבורגנים
פעם שבכית? ביום שבת, שראיתי את הסרט "כנפיים שבורות". פעם שצחקת? עכשיו, שהלכתי לראות מה שלום הבורקסים בתנור ואחותי אמרה לי משהו. דיסק שקנית? למה לשים לי שאלות מכשילות
מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? חברה שלי שלא הרגישה טוב.

אנה נתנה לי קישור לפה,

שלא אענה? פררר, אז אחרי נטישת הפורום הזה, חזרתי, וגם כי פורר ביקש.. הנה אני פה. עונה על שאלות, שנתחיל? בעד/נגד: סמים? בעד סיגריות? בעד אורגיה? בעד(אמרה הבתולה) הומואים? בעד(מי אדומה בפורום 255?) תוכנית ההתנתקות? נגד. סקס בגיל צעיר? נגד. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן, ערבית יאכ נתפסת בגין עבירה פלילית? לא
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? אמ.. הוא יצא איתי ואז איתה, נחשב? בגדת באמון של מישהו? לצערי בגדו באמון שלך? אכן רצית/ניסית להתאבד? יותר מידי עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? לא מצטערת על כלום.
כמה...: שנים את/ה חי/ה? 18 עוד שבועיים בתים עברת? מבת-ים, לראשון. פעמים נשבר לך הלב? לא זוכרת. פעמים שברת לאחרים את הלב? לא ניראה לי ששברתי למישהו פעמים התאהבת? לא התאהבתי. חברים/ות היו לך? שני חברים, שניים וחצי(טוענים שהיה לי עוד אחד.) זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? 4 חודשים מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו-יורק כל כך בנים או בנות? בנים. נשיקה או חיבוק? חיבוק
הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל
אסוציאציות: ציצים- אנה. דתיים- "בית וגן"- הביצפר הקודם שלי בית ספר- גטו. ישראבלוג- הבלוג שלי שם ערפאת- מת טלויזיה- בובספוג אהבה- אכזה מוות- התחלה חדשה איידס- רע מתנחלים- לא ברור. ורוד- פאקצ'ה חול- הולנד. השלמות: אני הוא/היא... - פריאור, אין מילה אחרת. אני אוהב/ת... - לעזור לאנשים. אני שונא/ת.. – אנשים צבועים, אנשים שסתם שונאים. הלוואי ש... – שאמצא אהבה כבר חבל ש... – אני צריכ/ה... - להתגייס
מי/מה האחרון: סרט שראית? לא זוכרת
שיר ששמעת? "יו-יה" כוורת פעם שבכית? אתמול. פעם שצחקת? אמ.. במכבי אש, בגלל ארץ נהדרת דיסק שקנית? לא קניתי.
מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? לרשף.
אבל זה היה אפלטוני

../images/Emo9.gif מה ציצים מה?

אווח פריאור תעשי אותי במושב האחורי באוטו של גיא
"למה חם פה
"

cobainos

New member
יאללה..../images/Emo13.gif

בעד/נגד: סמים? ממ...דעתי מורכבת-לדעתי צריך לתת לגיטימציה לשימוש בסמים קלים,כמובן עם מגבלת גיל,כמות ועוד..אבל זה בחיים לא ייאכף
ולכן קשה לחוקק חוק כזה(ולא עישנתי בחיים,נשבע!זאת רק הדיעה סיגריות?
מסריח
אורגיה? אף אחד לא נוגע בחן חוץ ממני!
הומואים?שיהיה להם בכיף|אביעד קיסוס| תוכנית ההתנתקות? בעד.זה מה יש
סקס בגיל צעיר? סבבה(סביבות 16 ומעלה..אחרת זה חולני
) האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?
(ודיר באלקום,לא להצטדק לי פה) התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? בוודאי! שכבת עם בן/ת מינך?
שכבת עם בן/ת המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק? לא
אבל פעם קיבלתי 10 מתוך 100 בבוחן בערבית
נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? בטח יצא לי
בגדו באמון שלך? כן
רצית/ניסית להתאבד? מממ.. עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 18 וחצי בדיוק היום(יותר נכון עד לפני רבע שעה) בתים עברת? לא עברתי פעמים נשבר לך הלב? מממ..הוא לא ממש נשבר אף פעם..כמובן שהיו איזו אכזבה או 2
פעמים שברת לאחרים את הלב? 3,אבל הפעם השלישית תוקנה
פעמים התאהבת? אחת ויחידה
חברים/ות היו לך? חן זאת ה6 אני חושב..
זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שנה וארבע עם חן כרגע! מה עדיף: ניו יורק או פריז? לא הייתי בפריז וכל אחת זה עולם אחר... בנים או בנות? אני מעדיף בנות כמובן!
נשיקה או חיבוק? תלויי ממי הארי פוטר או שר הטבעות? סרטים-שרה"ט!!אבל לא קראתי שרה"ט ואני מאד אוהב תסרטים של הארי פוטר ערסים או חנונים? כמו שחן אמרה,כל דבר עדיף על ערסים חמוץ או מתוק? לשלב
חנוכה או פורים? שניהם! אש או מים? אש
ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים- כיף! דתיים- כיפות! בית ספר- גמנסיה ואשכולות! ישראבלוג-צחוקים בשכבה...(לא מעניין אתכם) ערפאת-זיפים ורטט טלויזיה-תכניות אהבה-חן האחת והיחידה! מוות-שואה איידס- פרדי מרקורי ז"ל מתנחלים- צרות(ויסלח לי יוגב
) ורוד- פקצות
חול-ים
השלמות: אני הוא/היא... -אני הים וגם המים אני...סתם לא! אני אוהב/ת... - שוקולד,ועוגות גבינה,וארטיק וסוכריות,ותות גינה-יהונתן גפן מלך
(חן,תסלחי לי שלא כתבתי אותך,זה כבר אובר קיטש!) אני שונא/ת.. – ששמנות דבוות מתיישבות לידי במונית\אוטובוס הלוואי ש... –אני אזכה בלוטו האמריקאי ב150 מיליון דולר!ואז אני כבר אפתור את שאר הבעית חבל ש... – מרדימים כלבים כל הזמן
(ועוד הרבה דברים) אני צריכ/ה... - להפסיק להתעצבן על שטויות מי/מה האחרון: סרט שראית? "שמש נצחית בראש צלול" שיר ששמעת? איגי וקסמן-לא מחכה יותר לדוור(זה היה בעבודה ואחרי זה לא שמעתי יותר) פעם שבכית? באיזה חלום מוזר פעם שצחקת? היום בפורוםofir_y הצחיק אותי דיסק שקנית? אורפנד לנד-מבול והדגש נחש-חומר מקומי מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?נו באמת...|חן|

ארוכים ויצירתיים כמו שאני אוהבת|באג

סמים
סיגריות
אורגיה - למי שמתאים הומואים
תוכנית ההתנתקות
סקס בגיל צעיר
לפני 16 ובוגרים נפשית התנשקת עם בן/ת מינך - לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך- גם לא (עלוב הא?) שכבת עם בן/ת מינך - לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך - ולא הגשת מבחן ריק? - לא נתפסת בגין עבירה פלילית? - לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? לא ולא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כןןןןןןן שנים את/ה חי/ה? 23 שנה ו9 חודשים בתים עברת? שניים פעמים נשבר לך הלב? על אמת אף פעם ברוחני בלי סוף ועדיין כוחו בעורקיו פעמים שברת לאחרים את הלב-אף פעם פעמים התאהבת? או פעם אחת, או אף פעם או כל החיים כמה חברים/ות היו- 0 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? לא רלוונטי מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז בנים או בנות? שניהם נשיקה או חיבוק? אם זה נעשה כמו שצריך אז חיבוק....ונשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? אף אחד ערסים או חנונים? שיחיו בשלום חמוץ או מתוק? אין שלמות עם האחד ללא השני חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל אסוציאציות: ציצים- מאיה בוסקילה דתיים- אורי ויאיר אורבך בית ספר-מתגעגעת ישראבלוג- מה זה? ערפאת- חמלה (כי זאת אני) טלויזיה- אין מספיק תוכניות טובות ואם יש אז מורידים אותן אהבה- ווואאאהוו מוות- סבתא איידס- לא עלינו מתנחלים- עצוב ורוד- השנסון "החיים בורוד" חול-מים השלמות: אני הוא/היא...הלוואי וידעתי אני אוהב/ת... -ורק אוהבת אני שונא/ת.. –נאצים ימח שמם וזיכרם הלוואי ש...יתפזרו כבר העננים מהזמן הזה – חבל ש... –סבתא לא כאן אני צריכ/ה... -למצוא עבודה, כיוון, אהבה ןלעשות דיאטה ובכלל לשנות גישה לחיובייות מי/מה האחרון: סרט שראית? השני שליש האחרונים של "נשות ההרמון" עם וילאם דפו המהמממם שיר ששמעת? שוביניסט של הבליינים פעם שבכית? לא זוכרת אבל דומעת לעיתים קרובות פעם שצחקת? היערב ב"ארץ נהדרת" דיסק שקנית? "היפסול" של מומי לוי וזה עננננק מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך" (נשאיר זאת ריק)

יאללה נפתח את הבוקר עם שאלון...

• סתם כי בא לי שאלון ו n i g h t vampire ו 23:10 | 14/11/04 בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? לא ניסיתי אבל ממש לא נראה לי... הומואים? שום דבר נגדם תוכנית ההתנתקות? שיהיה... סקס בגיל צעיר? מגיל 17 לדעתי זה נורמלי האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כמובן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא ,החסידה הביאה לי את אלון...
הגשת מבחן ריק? לא זוכרת כבר נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא, אבל התאהבתי בחבר של חבר שלי בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? לא רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? לא משהו גדול כמה...: שנים את/ה חי/ה? 27 וקצת בתים עברת? 4 פעמים נשבר לך הלב? מעט פעמים שברת לאחרים את הלב? היו כמה...אבל לא באשמתי פעמים התאהבת?3 חברים/ות היו לך? רציניים 3 האחרון זה בעלי... זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? טוב נו בעלי , מכירים כבר 7 שנים מה עדיף: ניו יורק או פריז? בפריז הייתי ולא התלהבתי אז בטח ניויורק בנים או בנות? חייב שילוב נשיקה או חיבוק? שנהם יחד הכי טוב הארי פוטר או שר הטבעות? אף אחד ערסים או חנונים? חנון עם קצת ערסיות חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל אסוציאציות: ציצים- הנקה
דתיים- חילוניים בית ספר- טוב שסיימנו כבר ישראבלוג- הבלוג של אלון ערפאת- מת והכי טוב ככה טלויזיה- סקס והעיר הגדולה אהבה- כייף מוות- עצוב איידס- שלא נדע מתנחלים- עדיף לא לדבר ורוד- יפה חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - רויטל אני אוהב/ת... - את אלון ולירון אני שונא/ת.. – שמשקרים לי הלוואי ש... –יהיה רק טוב חבל ש... – אני בעובדה עכשיו ולא בבית מלון אני צריכ/ה... -לעבוד ואני מבזבזת זמן עם השאלון הזה... מי/מה האחרון: סרט שראית? אמריקאן פאי 2 , היה בשבת בערוץ 10 שיר ששמעת? לא זוכרת. היום עוד לא הדלקתי רדיו פעם שבכית? לא זוכרת פעם שצחקת? הבוקר עם אלון דיסק שקנית? זה היה מזמן...של ריטה מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אלון ולירון הבוקר

אם פריאור ענתה...

אז גם אני אענה. או משהו כזה. בעד/נגד: בעד. סמים?
סיגריות?
אורגיה?
הומואים?
תוכנית ההתנתקות?
סקס בגיל צעיר? תלוי בנסיבות... האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?
התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?
שכבת עם בן/ת מינך?
שכבת עם בן/ת המין ההפוך? תלוי...
הגשת מבחן ריק?
נתפסת בגין עבירה פלילית?
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?
בגדת באמון של מישהו?
בגדו באמון שלך?
רצית להתאבד?
עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?
כמה...: שנים את/ה חי/ה? 18 בתים עברת? 0 פעמים נשבר לך הלב? 3-4... פעמים שברת לאחרים את הלב? 1-2... פעמים התאהבת? פעם וחצי. חברים/ות היו לך? ארבע רציניות (יציאות יותר מחודש). זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שלושה-ארבעה חודשים. מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו-יורק. בנים או בנות? בנות.
נשיקה או חיבוק? נשיקה... הארי פוטר או שר הטבעות?
ו-
ערסים או חנונים? חנונים...
חמוץ או מתוק? מתוק. חנוכה או פורים? קשה לי להחליט... נניח שפורים. אש או מים? מים. ישראל או חו"ל? ישראל. אסוציאציות: ציצים-
דתיים- סביבה נהדרת ותומכת.
בית ספר- מקום חמוד... ישראבלוג- מקום שבו אקסיות מאוכזבות מוציאות עצבים... ערפאת- מזכיר לי שאני צריך להתגלח... טלויזיה- מקום נפלא. גדלתי עליה. אהבה-
מוות-
איידס-
מתנחלים- אנשים לכל דבר. קצת פרזיטים. ורוד- בוס לשעבר. חול- חוף הים. השלמות: אני הוא/היא... נועם. אני אוהב/ת... את להקת סקסטה. אני שונא/ת.. אנשים רעים. הלוואי ש... הייתי מאושר! חבל ש... לא נולדתי אחרת... אז, היה, מצבי אחר. אני צריכ/ה... לרוץ. - מי/מה האחרון: סרט שראית? אמריקן פאי 1, ב- HOTFUN לפני כמה ימים... שיר ששמעת? אני בדיוק מכוון פה את Yellow Submarine של הביטלס... פעם שבכית? דווקא בשבוע האחרון לא בכיתי... מוזר... פעם שצחקת? אתמול הצחיקו אותי בטירוף, אני לא זוכר מי ולמה... דיסק שקנית? דודו טסה. "בדיוק בזמן". מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? שירי, הבחורה שהחתחנתי איתה ביום חמישי האחרון.

למעלה