סתם כי בא לי שאלון

מתקלחות יחד ?

ולא בצבא ? פעם ראשונה אני שומע דבר כזה. אני מכיר מלא בנות שלפני שהן מתגייסות הן קונות בגד-ים במיוחד בשביל המקלחות בצבא כי הן מתביישות ((:) כמובן שאחרי יומיים הן מבינות שזה דבילי לחלוטין .. כמו אחותי למשל. נראה לי שאם הייתה לי חברה אז לא יהיה אכפת לי שהיא תתקלח עם חברה שלה. רק שתזמין אותי לפני ...

חןשסק

New member
חח כן

לא בצבא. תראה, בהתחלה מתביישים, אין מה לעשות,גם אני אתקלח עם בגד ים, אפילו שכל הזמן היו אומרים לנו (הבנות) "לכולנו יש את אותו הדבר!".

בקטע הזה בנים יותר פתוחים

אנחנו היינו עושים פול שטויות במקלחת. פעם אחת התקלחתי עם חבר שלי באיזה 2 בבוקר ... וחברים שלנו סגרו לנו את האור ונעלו אותנו. היינו ככה חצי שעה ... ולא יכולנו להתלבש אפילו כי היה חושך. צעקנו מהחלון לכל מיני אנשים שיפתחו לנו אבל אף אחד לא שמע אותנו :) בסוף חבר שלי הצליח עם חוט ברזל לפתוח את הדלת. היה קטע יותר מצחיק .. חבר שלי חפף את הראש .. ובזמן שהוא חפף עם עיניים עצומות, חבר שלי נתן לו מכה בבטן .. הוא התקפל מכאבים :) ובזמן שהוא התקפל, כיבינו לו את המים החמים

חןשסק

New member
חחח משוגעים

טוב נו. מה לעשות. לדעתי, לבנות יותר מדיי איכפת הדימוי העצמי שלהן, במיוחד בעירום. אני לא יודעת עד כמה בנות שלמות עם הגוף שלהן (דבר שבהחלט מעסיק הרבה בנות ברוב הזמן ביום) וכשזה מגיע לזמן שצריך לחשוף את הגוף, נגיד בצבא, אז יש המון אי נוחות- קודם כל בגלל שאלו בנות זרות שאת מכירה רק כמה ימים, שנית, תמיד יש לך את המחשבה בראש- "ומה הן יחשבו עליי? מחר הן בטח ירכלו על ______ (השלימו לפי עניות דעתכם) שיש לי..." גברים פחות- הם נכנסים להתקלח בשביל להתקלח ולא ממש מעניין מה יחשבו לו על הגודל של הירכיים או משהו כזה. אולי יש רתיעה בהתחלה, אבל זה נעלם ואז כבר לא מתייחסים לזה ונהנים במקלחת בלי יותר מדיי מחשבות. אחוות הבולבולים אפשר לקרוא לזה...

תזכרי תמיד

שכולן בסופו של דבר חושבות על "מה יחשבו על הגוף שלי" - ככה שכולן בסופו של דבר מרוכזות יותר מדי בעצמן ולא באחרות. מהר מאוד מתרגלים לשטות הזאת.

cobainos

New member
21.5 עם בת 15 זאת פדופיליה חבוב../images/Emo98.gif

(וכן,אני יודע שהכל בצחוק)

Hii BiTcH

New member
חח אתה לא רוצה לדעת בני כמה האנשים

שאני מחשיבה אותם פדופילים :)

Hii BiTcH

New member
כל יומיים את מתנזרת

כאילו,דיייי!!!!!11 כמה את יכולה?!?!? צצצ.

למעלה