אתם תופתעו קצת..
בעד/נגד: סמים? נגד (דופק ת'מוח ות'חברה) סיגריות? לא נגד.. אורגיה? בעד הומואים? בעד (אבל לא החוצניקים..) תוכנית ההתנתקות? נגד! (ארץ ישראל שייכת לעם ישראל!) סקס בגיל צעיר? תלוי כמה צעיר.. מינימום.. 16 17 האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? אממ.. חחח.. שכבת עם בן/ת מינך? חייב לענות?? שכבת עם בן/ת המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? לא זכור לי.. לצעי ממוצע הבגרויות שלי די גבוה.. נתפסת בגין עבירה פלילית? אף פעם.. (לא שלא עשיתי.. אל ניתפסתי..) התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא שזכור לי בגדת באמון של מישהו? לא זוכר אל בטוח שזה קרה.. בגדו באמון שלך? הרבה פעמים.. לא זוכר ספציפית.. רצית/ניסית להתאבד? אולי רק במחשבה חולפת.. עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? לא עשיתי פעולת עזיבה לחניכים שלי.. (אחרי 3 שנים בהדרכה..) כמה...: שנים את/ה חי/ה? 18+ בתים עברת? כלום.. (פעם אחת שהייתי קטן אבל זה היה זמני לשיפוצים..) פעמים נשבר לך הלב? לא זוכר אבל אני עדיין אוסף את הרסיסים.. פעמים שברת לאחרים את הלב? אני יודע על לפחות פעם 1.. פעמים התאהבת? פעמיים.. חברים/ות היו לך? הפסקתי לספור ב15.. נראה לי.. זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? עם חברה שלי הנוכחית כנרת... יותר מ3 שנים.. לא בהכרח רצוף.. מה עדיף: ניו יורק או פריז? לא זה ולא זה.. בנים או בנות? לא סגור על עצמי עדיין.. חחחח.. נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות!!! ערסים או חנונים? לא ולא.. חמוץ או מתוק? חמוצמתוק חנוכה או פורים? פורים כמובן (טחורים..) אש או מים? אש ישראל או חו"ל? חחחחחחח.. ישראל! אסוציאציות: ציצים- מקום חם למעלה.. דתיים- אנשים חזקים בעלי שורשים חזקים בית ספר- געגועים ערפאת- "באבוד רשעים רינה" טלויזיה- מטמטמת לאנשים את המוח.. לא רואה.. אהבה- קיימת! נשמה אחת ב2 אנשים מוות- רגעים של אושר איידס- פשוט.. חבל! מתנחלים- כולנו מתנחלים! ורוד- הומואים חול- שמש, ים, ארמון.. השלמות: אני הוא/היא... יוגב?! אני אוהב/ת... - את כנרת! ואת הים.. אני שונא/ת.. – אנשים צבועים! הלוואי ש... – לא יהיו ערבים בארץ.. ואז נוכל להתחיל לשקם את העם שלנו.. חבל ש... – יש ערבים? שרון בשילטון? אין מהומות.. אני צריכ/ה... אממממ..שקט נפשי.. וכסף כדי להתחתן כבר! - מי/מה האחרון : סרט שראית? "סיפור אהבה בלתי נשכח" שיר ששמעת? פעם שבכית? השבוע.. על ארץ ישראל פעם שצחקת? כל הזמן.. דיסק שקנית? "שי גבסו" ארים ראשי (כאילו כבר כמה יש לו..) מעולה! מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? כנרת.. לא זוכר מתי.. ולחבר שלי מהדירה.. שבוע שעבר..