סתם כי בא לי שאלון

אני

בעד/נגד: בעד סמים? לא סיגריות?לא אורגיה? לא הומואים? לא תוכנית ההתנתקות? מאמין מאוד סקס בגיל צעיר? פה ושם האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? שכבת עם בן/ת מינך? שכבת עם בן/ת המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית?לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?לא בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? לא רצית/ניסית להתאבד?לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?לא כמה...: שנים את/ה חי/ה? 22 בתים עברת? 1 פעמים נשבר לך הלב? במון סיטואציות פעמים שברת לאחרים את הלב? לא פעמים התאהבת? כן חברים/ות היו לך?כן זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? חודש וחצי מה עדיף: ניו יורק או פריז? שני במדינות-כל מדגינה יפה בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? ערסים או חנונים? חחח חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? 2 החגים אש או מים? מים ישראל או חו"ל?שניהם אסוציאציות: ציצים- הנקה דתיים- חולונים בית ספר- תיכון ישראבלוג- בלוג טיוי ערפאת-מת טלויזיה-מחשב אהבה- בגידה מוות- חיים איידס- סרטן מתנחלים- דתיים

Hii BiTcH

New member
המפ,

בעד/נגד: סמים?
סיגריות?
אורגיה?
הומואים?
תוכנית ההתנתקות?
סקס בגיל צעיר? |כן
האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?
התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?
שכבת עם בן/ת מינך?
שכבת עם בן/ת המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק? אני אף פעם לא מגישה מבחן ריק,כותבת שטויות
נתפסת בגין עבירה פלילית?
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?ממ קרה שנדלקתי על מישו שחברה שלי הייתה דלוקה עליו גם,נחשב? בגדת באמון של מישהו? יאפ. בגדו באמון שלך?יאפ. רצית/ניסית להתאבד? יאפ עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?יאפ כמה...: שנים את/ה חי/ה? עוד חודשיים 15 שנים. בתים עברת?4>:| פעמים נשבר לך הלב?לא זוכרת |: פעמים שברת לאחרים את הלב? 2 פעמים התאהבת? 3 חברים/ות היו לך?חברים רציניים 4. זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך?חודשיים |: מה עדיף: ניו יורק או פריז?שאני אהיה אני אגיד. בנים או בנות?שאלה מטומטמת. נשיקה או חיבוק?חיבוק
הארי פוטר או שר הטבעות?הארי ערסים או חנונים?חנונים חמוץ או מתוק?מתוק חנוכה או פורים?פורים אש או מים?מים ישראל או חו"ל?חו"ל אסוציאציות: ציצים- גרר דתיים- כפייה בית ספר- ספרים ישראבלוג- בלוג עם דברים מגניבים. ערפאת-מת טלויזיה-מוזיקה. אהבה-חרא. מוות-בית קברות איידס-מוות מתנחלים-אנארף ורוד-שמח!!!1 חול-ים השלמות: אני הוא/היא... -אין לי כוח לחשוב |: אני אוהב/ת... -אותו |: ועוד כמה אנשים,אה!!! את הפולשים לפורום
אני שונא/ת.. – שאני לא מרוצה מכלום,ושרועי לא יודע לשרשר. הלוואי ש... –רועי ילמד לשרשר P:,ושההוא ואני אהם :[ חבל ש... – שרועי לא יודע לשרשר P: חחחח אני הורגת אותי אני צריכ/ה... -ללמד את רועי לשרשר LOL מי/מה האחרון: סרט שראית?לוזוכרת :< שיר ששמעת?לוזכרת :< פעם שבכית? אתמול :< פעם שצחקת? היום בבצפר P: דיסק שקנית?ממ :<<< לא קונה דיסקים ]: מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?אני חושבת שלשירני,חברה טופה.

יאללה פעם ראשונה....ננסה....../images/Emo13.gif

בעד/נגד: סמים? לא!-כדורים למה לא סיגריות? בכייף,רק לא אני אורגיה? סבבה הומואים?נשכנים....איכס תוכנית ההתנתקות?לא מעניין סקס בגיל צעיר?מעולה מניסיון האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?בודאי שכבת עם בן/ת מינך?לאאאאאא שכבת עם בן/ת המין ההפוך?אני חושב שכן....חחחח הגשת מבחן ריק? בודאי נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?בטח בגדת באמון של מישהו?כנראה בגדו באמון שלך?כן רצית/ניסית להתאבד?לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?הרבה כמה...: שנים את/ה חי/ה?36 בתים עברת?6 פעמים נשבר לך הלב?עזבו פעמים שברת לאחרים את הלב?או חבל"ז פעמים התאהבת?הרבה חברים/ות היו לך?בודאי זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך?שנים רבות מה עדיף: ניו יורק או פריז?ניו יורק ,פריז זבל בנים או בנות?בנות נשיקה או חיבוק?לא זה לא זה הארי פוטר או שר הטבעות?שניהם על הפנים ערסים או חנונים?ערסים....חחחח חמוץ או מתוק?מתוק חנוכה או פורים?חנוכה אש או מים?אש ישראל או חו"ל?ישראל אסוציאציות: ציצים-שלוקים....אוף חזייה עולה הרבה כסף מתקציב הבית,אפשר לקנות דיגיטלית במקום חזייה דתיים-מרחם עליהם בית ספר-הייתי מת לחזור ישראבלוג-לוקח משם אייקונים לאתר ערפאת-חרא טלויזיה-אחלה אהבה-טוב מוות-לערבים איידס-באסה מתנחלים-לא רע ורוד-הומואים חול-ים השלמות: אני הוא/היא...השולט חחחחחח - אני אוהב/ת...צילום,מוסיקה,אינטרנט - אני שונא/ת.. –לנקות הלוואי ש... –20 מיליון בלוטו יש לי מנוי 10 שנים חבל ש... –צריך לעבוד אני צריכ/ה... -עכשיו להפסיק עם השאלון והרגע רונית התקשרה מי/מה האחרון: סרט שראית?סלולר בסינימה סיטי שיר ששמעת?פינק פלוייד פעם שבכית?חחחחח פעם שצחקת?חחחחחח דיסק שקנית?צורבים.....מי קונה ???? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?רק לילדים שלי מה זהו נגמר ?????? לא נורא לא כאב חחחחחחחחחחח

חןשסק

New member
חחחחחחח

"איכס... נשכנים.."...
אה ו- מזה "ציצים-שלוקים" ? איזה חזיות עולות כמו מצלמה דיגיטלית?

הסבר,לא הבנת......./images/Emo8.gif

זה לא ציצים-שלוקים........זה ציצים כמו שלוקים של הילדים,יענו ארטיק טעיםםםםםםם ממממ חחחחחחחח הבנת ???? ולגבי מחיר החזיות,לא יודע תשאלי את אישתי כל חזייה כמה מאות שקלים......מה יש יותר זול ????????

חןשסק

New member
אההה חחחחח

חחח בטח, יש למשל חזיות שעולות 20 ש"ח, יש ב80, יש ב160 ויש אפילו ב200 ש"ח. תלוי בחזייה ואיפה היא נקנתה
.

cobainos

New member
לא צורבים מוסיקה ישראלית../images/Emo46.gif

ואיף אפשר להגיד שהארי פוטר ושרה"ט "על הפנים"?

מודה שמשעמם לי

או יותר נכון אין לי כוח ללמוד תנ"ך. בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? בעד הומואים? כל עוד הם לא מתקלחים איתי בצבא תוכנית ההתנתקות? נגד סקס בגיל צעיר? כל עוד זה מתחת לגיל 11 זה חולני. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? במקלחת בצבא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? במקלחת בצבא שכבת עם בן/ת מינך? במקלחת בצבא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? אני לא יודע מה איתכם, אבל אני לא שוכב, אני מזדיין. הגשת מבחן ריק? את הבגרות בתנ"ך נתפסת בגין עבירה פלילית? במקלחת בצבא, סתם ... התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? עדיין לא התאהבתי בגדת באמון של מישהו? לא יודע בגדו באמון שלך? לא יודע רצית/ניסית להתאבד? עלתה לי פעם המחשבה של ה72 בתולות ... עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? לא עשיתי בגרויות בתיכון כמה...: שנים את/ה חי/ה? 21.5 בתים עברת? 4 פעמים נשבר לך הלב? לא יודע פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודע פעמים התאהבת? לא התאהבתי חברים/ות היו לך? 2 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? חודשיים מה עדיף: ניו יורק או פריז? נראה לי פריז בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? שניהם חרא ערסים או חנונים? ערסים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל אסוציאציות: ציצים- ידיים דתיים- ציצי(ות) בית ספר- נוסטלגיה ישראבלוג- מה זה ? ערפאת- זיהום טלויזיה- חרא אהבה- ציצים, ידיים ... מוות- מרלין מנסון איידס- מג'יק ג'ונסון מתנחלים- דתיים - ציציות - ציצים - ידיים ורוד- פנתר חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - שלמות אני אוהב/ת... - אותי אני שונא/ת.. – את השאלה הזאת הלוואי ש... – השאלון הזה יגמר חבל ש... – השאלון הזה לא נגמר אני צריכ/ה... - ללמוד תנ"ך מי/מה האחרון: סרט שראית? מוצאים את נמו שיר ששמעת? טבריה של מיכה שטרית פעם שבכית? שאוהד עזב את הוילה פעם שצחקת? היום ? דיסק שקנית? מי קונה דיסקים ? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? ההורים שלי אתמול - היה להם 25 שנות נישואים ועשיתי להם הפתעה :)

Hii BiTcH

New member
עלאק ענית כי אין לך כוח ללמוד

ענית לי אמרתי לך לענות,סלייב P:. ויש לך פוטנציאל לא קטן לעבור את המיונים להצטרף לפורום סקס לנוער.

רק בגללך עניתי ../images/Emo8.gif

שאני אגיד מה אני חושב על פורום סקס לנוער ? צק צק צק, נקודה רעה לזכותך שאת מסתובבת שם. למרות שיש לי הרגשה שחיי המין שלהם סוערים הרבה יותר משלי.

למעלה