המפ,
בעד/נגד: סמים?
סיגריות?
אורגיה?
הומואים?
תוכנית ההתנתקות?
סקס בגיל צעיר? |כן
האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?
התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?
שכבת עם בן/ת מינך?
שכבת עם בן/ת המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק? אני אף פעם לא מגישה מבחן ריק,כותבת שטויות
נתפסת בגין עבירה פלילית?
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?ממ קרה שנדלקתי על מישו שחברה שלי הייתה דלוקה עליו גם,נחשב? בגדת באמון של מישהו? יאפ. בגדו באמון שלך?יאפ. רצית/ניסית להתאבד? יאפ עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?יאפ כמה...: שנים את/ה חי/ה? עוד חודשיים 15 שנים. בתים עברת?4>:| פעמים נשבר לך הלב?לא זוכרת |: פעמים שברת לאחרים את הלב? 2 פעמים התאהבת? 3 חברים/ות היו לך?חברים רציניים 4. זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך?חודשיים |: מה עדיף: ניו יורק או פריז?שאני אהיה אני אגיד. בנים או בנות?שאלה מטומטמת. נשיקה או חיבוק?חיבוק
הארי פוטר או שר הטבעות?הארי ערסים או חנונים?חנונים חמוץ או מתוק?מתוק חנוכה או פורים?פורים אש או מים?מים ישראל או חו"ל?חו"ל אסוציאציות: ציצים- גרר דתיים- כפייה בית ספר- ספרים ישראבלוג- בלוג עם דברים מגניבים. ערפאת-מת טלויזיה-מוזיקה. אהבה-חרא. מוות-בית קברות איידס-מוות מתנחלים-אנארף ורוד-שמח!!!1 חול-ים השלמות: אני הוא/היא... -אין לי כוח לחשוב |: אני אוהב/ת... -אותו |: ועוד כמה אנשים,אה!!! את הפולשים לפורום
אני שונא/ת.. – שאני לא מרוצה מכלום,ושרועי לא יודע לשרשר. הלוואי ש... –רועי ילמד לשרשר P:,ושההוא ואני אהם :[ חבל ש... – שרועי לא יודע לשרשר P: חחחח אני הורגת אותי אני צריכ/ה... -ללמד את רועי לשרשר LOL מי/מה האחרון: סרט שראית?לוזוכרת :< שיר ששמעת?לוזכרת :< פעם שבכית? אתמול :< פעם שצחקת? היום בבצפר P: דיסק שקנית?ממ :<<< לא קונה דיסקים ]: מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?אני חושבת שלשירני,חברה טופה.