איפה את גרה? בשוויץ?
E Eagleheart New member 8/4/07 #42 ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif קיץ טוב רק בגלל שאפשר ללכת לים , וגם זה לא יותר מדיי פעמים קורה. חורף יותר טוב
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif קיץ טוב רק בגלל שאפשר ללכת לים , וגם זה לא יותר מדיי פעמים קורה. חורף יותר טוב
S Super Alonit New member 8/4/07 #10 תהרגו אותי עכשיו וזהו.../images/Emo178.gif קיץ זה חום, ג'וקים, זיעה, סירחון, בגרויות, בגדים לא יפים בעליל, אוכל פחות מגניב (מה, יש פחות מבחר כי האוכל החם ירד מהתפריט), אין שמיכות פוך, לא כיף לחבק אנשים ויבש כזה. שונאת קיץ!
תהרגו אותי עכשיו וזהו.../images/Emo178.gif קיץ זה חום, ג'וקים, זיעה, סירחון, בגרויות, בגדים לא יפים בעליל, אוכל פחות מגניב (מה, יש פחות מבחר כי האוכל החם ירד מהתפריט), אין שמיכות פוך, לא כיף לחבק אנשים ויבש כזה. שונאת קיץ!
S Super Alonit New member 8/4/07 #17 ../images/Emo45.gif וזהו זה בערך... אני יכולהלמצוא עוד המון חסרונות לקיץ אבל נצלה לי המוח לאבדון
י ילדת הפרעות New member 8/4/07 #36 ../images/Emo7.gif מה טוב בזה?! זה לא שאני יכולה ללכת עם בגד ים או משהו
א אלאנקה New member 8/4/07 #20 ../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif אוף, בואי נעבור לאיזה ארץ חורפית לתקופת הקיץ..
S Super Alonit New member 8/4/07 #25 אאאאאאאאאני../images/Emo9.gif ואולי גם נקפוץ לאיזו הופעה של נייטוויש בדרך (ונו, אם אנחנו כבר בהיפותטיות אז טאריה עדיין בנייטוויש )
אאאאאאאאאני../images/Emo9.gif ואולי גם נקפוץ לאיזו הופעה של נייטוויש בדרך (ונו, אם אנחנו כבר בהיפותטיות אז טאריה עדיין בנייטוויש )
B BrowN EyeD GirL1 New member 8/4/07 #26 חחח לא רק להופעה. אני חושבת שעל הדרך אני אחטוף את תומאס ואבצע בו את זממי