ס
שבוע
(כמה נדוש מצדי)

ש נ י1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכנסוווווווו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני אשמח אם תעזרו לי פה קצת... אני עורכת מחקר קטן שהוא בעצם חלק מהבגרות שלי בפסיכולוגיה, בנושא מתבגרים בבית הספר. המחקר הוא על תלמידי חטיבה ותיכון, אז אני אשמח אם תוכלו לענות על השאלות
(כומבן רק תלמידי חטיבה ותיכון) תודה ענקית מראש לכל מי שעונה
א. סמן בעיגול את המשפט הנכון מבין השניים לגביך: 1) המחנך/כת שלי מעודד/ת תלמידים לקחת חלק בדיונים בכיתה ,שומע דעות של תלמידים ונותן/ת הרגשת שייכות לנעשה בכיתה . 2) המחנך/כת שלי קובע/ת מה יעשה כל תלמיד לא נותנ/ת להתערב במהלך השיעור ופחות מקשיב לדעות של תלמידים. ב. סמן ליד כל משפט: כלל לא מסכים/מסכים מעט/מסכים/מסכים מאוד. 1) יש לי מוטיבציה להצליח בלימודים. 2) אני נוהג לקחת אחריות על פעילויות בכיתה. 3) בתור תלמיד אני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה. 4) אני רוצה להצליח מבחינה לימודית. 5) יש לי הרגשת שייכות ואחריות לנעשה בכיתה. 6) אני רוצה להתפתח ולהצליח בתחומים האהובים עליי. 7) לא אכפת לי ממה שקורה בכיתה. 8) כשהמורה מבקש/ת להתנדב למשימות שונות אני תמיד מוכן. 9) האווירה בכיתה נעימה ומעודדת הצלחה. 10) אני רוצה להגיע להישגים גבוהים בלימודים. 11) התלמידים בכיתה עוזרים זה לזה. 12) אין לי מוטיבציה להצליח בלימודים. 13) כשאני מתקשה בלימודים אני יודע שאוכל להיעזר בחברי. 14) המוטיבציה שלי עולה משנה לשנה. 15) כאשר המורה מבקש להתנדב אני אף פעם לא מסכים. 16) אינני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה. 17) אני מאמין בעצמי ובכוחותיי. יום טוב
ושוב תודה לכל העונים

אני

א. סמן בעיגול את המשפט הנכון מבין השניים לגביך: 1) המחנך/כת שלי מעודד/ת תלמידים לקחת חלק בדיונים בכיתה ,שומע דעות של תלמידים ונותן/ת הרגשת שייכות לנעשה בכיתה . ב. סמן ליד כל משפט: כלל לא מסכים/מסכים מעט/מסכים/מסכים מאוד. 1) יש לי מוטיבציה להצליח בלימודים.מסכימה 2) אני נוהג לקחת אחריות על פעילויות בכיתה.כלל לא 3) בתור תלמיד אני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה.כלל לא 4) אני רוצה להצליח מבחינה לימודית.מסכימה 5) יש לי הרגשת שייכות ואחריות לנעשה בכיתה.מסכימה 6) אני רוצה להתפתח ולהצליח בתחומים האהובים עליי.מסכימה מאוד 7) לא אכפת לי ממה שקורה בכיתה.מסכימה מעט 8) כשהמורה מבקש/ת להתנדב למשימות שונות אני תמיד מוכן.מסכימה מעט 9) האווירה בכיתה נעימה ומעודדת הצלחה.מסכימה מעט 10) אני רוצה להגיע להישגים גבוהים בלימודים.מסכימה 11) התלמידים בכיתה עוזרים זה לזהמסכימה. 12) אין לי מוטיבציה להצליח בלימודים.כלל לא 13) כשאני מתקשה בלימודים אני יודע שאוכל להיעזר בחברי.מסכימה 14) המוטיבציה שלי עולה משנה לשנה.כלל לא...חח בידיוק להפך לצערי 15) כאשר המורה מבקש להתנדב אני אף פעם לא מסכים.מסכימה 16) אינני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה.מסכימה 17) אני מאמין בעצמי ובכוחותיי. מסכימה מאוד מקווה שעזרתי

הנה

א. סמן בעיגול את המשפט הנכון מבין השניים לגביך: 1) המחנך/כת שלי מעודד/ת תלמידים לקחת חלק בדיונים בכיתה ,שומע דעות של תלמידים ונותן/ת הרגשת שייכות לנעשה בכיתה. (אבל אף אחד מהשניים לא לגמרי נכון) 2) המחנך/כת שלי קובע/ת מה יעשה כל תלמיד לא נותנ/ת להתערב במהלך השיעור ופחות מקשיב לדעות של תלמידים. ב. סמן ליד כל משפט: כלל לא מסכים/מסכים מעט/מסכים/מסכים מאוד. 1) יש לי מוטיבציה להצליח בלימודים. - מסכימה 2) אני נוהג לקחת אחריות על פעילויות בכיתה. - כלל לא מסכימה 3) בתור תלמיד אני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה. - כלל לא מסכימה 4) אני רוצה להצליח מבחינה לימודית. - מסכימה מאוד 5) יש לי הרגשת שייכות ואחריות לנעשה בכיתה. - מסכימה מעט 6) אני רוצה להתפתח ולהצליח בתחומים האהובים עליי. - מסכימה מאוד 7) לא אכפת לי ממה שקורה בכיתה. - מסכימה מעט 8) כשהמורה מבקש/ת להתנדב למשימות שונות אני תמיד מוכן. - לא מסכימה כלל 9) האווירה בכיתה נעימה ומעודדת הצלחה. - מסכימה מעט 10) אני רוצה להגיע להישגים גבוהים בלימודים. - מסכימה מאוד (השאלה הזו חוזרת על עצמה בנוסחים שונים...) 11) התלמידים בכיתה עוזרים זה לזה. - מסכימה מעט 12) אין לי מוטיבציה להצליח בלימודים. - לא מסכימה כלל 13) כשאני מתקשה בלימודים אני יודע שאוכל להיעזר בחברי. - מסכימה מעט 14) המוטיבציה שלי עולה משנה לשנה. - לא מסכימה כלל 15) כאשר המורה מבקש להתנדב אני אף פעם לא מסכים. - מסכימה :X 16) אינני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה. - מסכימה מאוד 17) אני מאמין בעצמי ובכוחותיי. - מסכימה

mary06

New member
עונה

א. סמן בעיגול את המשפט הנכון מבין השניים לגביך: 1) המחנך/כת שלי מעודד/ת תלמידים לקחת חלק בדיונים בכיתה ,שומע דעות של תלמידים ונותן/ת הרגשת שייכות לנעשה בכיתה . 2) המחנך/כת שלי קובע/ת מה יעשה כל תלמיד לא נותנ/ת להתערב במהלך השיעור ופחות מקשיב לדעות של תלמידים. ה-1 יותר קרוב לאמת, למרות שהמחנך שלי בדיחה.. ב. סמן ליד כל משפט: כלל לא מסכים/מסכים מעט/מסכים/מסכים מאוד. 1) יש לי מוטיבציה להצליח בלימודים. מסכימה מאוד 2) אני נוהג לקחת אחריות על פעילויות בכיתה.כלל לא מסכימה 3) בתור תלמיד אני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה. כלל לא מסכימה 4) אני רוצה להצליח מבחינה לימודית. מסכימה מאוד 5) יש לי הרגשת שייכות ואחריות לנעשה בכיתה. מסכימה מעט 6) אני רוצה להתפתח ולהצליח בתחומים האהובים עליי. מסכימה מאוד 7) לא אכפת לי ממה שקורה בכיתה. מסכימה מעט 8) כשהמורה מבקש/ת להתנדב למשימות שונות אני תמיד מוכן. מסכימה מעט 9) האווירה בכיתה נעימה ומעודדת הצלחה. ממ..מסכימה מעט 10) אני רוצה להגיע להישגים גבוהים בלימודים. מסכימה מאוד (מתחיל להזכיר שאלון 300 עם החזרות האלה) 11) התלמידים בכיתה עוזרים זה לזה. מסכימה 12) אין לי מוטיבציה להצליח בלימודים. כלל לא מסכימה 13) כשאני מתקשה בלימודים אני יודע שאוכל להיעזר בחברי. מסכימה 14) המוטיבציה שלי עולה משנה לשנה. מסכימה מעט 15) כאשר המורה מבקש להתנדב אני אף פעם לא מסכים. מסכימה 16) אינני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה.מסכימה 17) אני מאמין בעצמי ובכוחותיי. מסכימה

עונה:)

א. סמן בעיגול את המשפט הנכון מבין השניים לגביך: 1) המחנך/כת שלי מעודד/ת תלמידים לקחת חלק בדיונים בכיתה ,שומע דעות של תלמידים ונותן/ת הרגשת שייכות לנעשה בכיתה . ב. סמן ליד כל משפט: כלל לא מסכים/מסכים מעט/מסכים/מסכים מאוד. 1) יש לי מוטיבציה להצליח בלימודים.-מסכימה מאוד 2) אני נוהג לקחת אחריות על פעילויות בכיתה.-מסכימה 3) בתור תלמיד אני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה.-מסכימה מעט 4) אני רוצה להצליח מבחינה לימודית.-מסכימה מאוד. 5) יש לי הרגשת שייכות ואחריות לנעשה בכיתה.-מסכימה מאוד 6) אני רוצה להתפתח ולהצליח בתחומים האהובים עליי.-מסכימה מאוד 7) לא אכפת לי ממה שקורה בכיתה.-כלל לא מסכימה 8) כשהמורה מבקש/ת להתנדב למשימות שונות אני תמיד מוכן.-מסכימה 9) האווירה בכיתה נעימה ומעודדת הצלחה.-מסכימה מעט 10) אני רוצה להגיע להישגים גבוהים בלימודים.-מסכימה מאוד 11) התלמידים בכיתה עוזרים זה לזה.-מסכימה מעט 12) אין לי מוטיבציה להצליח בלימודים.-כלל לא מסכימה 13) כשאני מתקשה בלימודים אני יודע שאוכל להיעזר בחברי.-מסכימה 14) המוטיבציה שלי עולה משנה לשנה.-מסכימה מאוד 15) כאשר המורה מבקש להתנדב אני אף פעם לא מסכים.-כלל לא מסכימה 16) אינני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה.-מסכימה מעט 17) אני מאמין בעצמי ובכוחותיי.-מסכימה מאוד

Super Alonit

New member
יש פה כמה שאלות מכשילות../images/Emo11.gif

) המחנך/כת שלי מעודד/ת תלמידים לקחת חלק בדיונים בכיתה ,שומע דעות של תלמידים ונותן/ת הרגשת שייכות לנעשה בכיתה . (אני מניחה שמדובר במחנכת, כי יש מורות שעונות על האופציה השניה:X) ב. סמן ליד כל משפט: כלל לא מסכים/מסכים מעט/מסכים/מסכים מאוד. 1) יש לי מוטיבציה להצליח בלימודים. מסכימה מאוד. 2) אני נוהג לקחת אחריות על פעילויות בכיתה. תלוי מה:X אני וחברה שלי מקשטות השכבה הרישמיות:] אנחנו מציירות שלטים לכל בי"ס ומוציאים אותנו מהשיעורים בשביל זה, (כמה כיתה א'... :X). אז אני מניחה שזה אומר מסכימה מעט או משהו... 3) בתור תלמיד אני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה. כלל לא. 4) אני רוצה להצליח מבחינה לימודית. מסכימה מאוד. 5) יש לי הרגשת שייכות ואחריות לנעשה בכיתה. מבחינה חברתית, כן. מסכימה מעט. 6) אני רוצה להתפתח ולהצליח בתחומים האהובים עליי. מסכימה מאוד. 7) לא אכפת לי ממה שקורה בכיתה. כלל לא. 8) כשהמורה מבקש/ת להתנדב למשימות שונות אני תמיד מוכן. רק אם זה קשור בציור:X מסכימה מעט. 9) האווירה בכיתה נעימה ומעודדת הצלחה. כלל לא
10) אני רוצה להגיע להישגים גבוהים בלימודים. מסכימה מאוד. 11) התלמידים בכיתה עוזרים זה לזה. מסכימה מעט. 12) אין לי מוטיבציה להצליח בלימודים. כלל לא. 13) כשאני מתקשה בלימודים אני יודע שאוכל להיעזר בחברי. מעט. 14) המוטיבציה שלי עולה משנה לשנה. מעט. 15) כאשר המורה מבקש להתנדב אני אף פעם לא מסכים. השאלה הזאת מבלבלת אותי, והיא בכלל ההפך הקודמת! 16) אינני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה. גם שאלה מבלבלת, נראה לי שמסכימה. 17) אני מאמין בעצמי ובכוחותיי. מאוד. בהצלחה עם המחקר!

ש נ י1

New member
תודה רבה רבה רבה

לכל מי שענה
ואני אשמח אם עוד אנשים יענו (זה סוג של הקפצה
)

LadySilkworm

New member
אוקיי

א. סמן בעיגול את המשפט הנכון מבין השניים לגביך: ) המחנך/כת שלי קובע/ת מה יעשה כל תלמיד לא נותנ/ת להתערב במהלך השיעור ופחות מקשיב לדעות של תלמידים. ב. סמן ליד כל משפט: כלל לא מסכים/מסכים מעט/מסכים/מסכים מאוד. 1) יש לי מוטיבציה להצליח בלימודים. מסכימה מאוד. 2) אני נוהג לקחת אחריות על פעילויות בכיתה. כלל לא מסכימה. 3) בתור תלמיד אני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה. כל לא מסכימה. 4) אני רוצה להצליח מבחינה לימודית. מסכימה מאוד. 5) יש לי הרגשת שייכות ואחריות לנעשה בכיתה. מסכימה מעט. 6) אני רוצה להתפתח ולהצליח בתחומים האהובים עליי. מסכימה מאוד. 7) לא אכפת לי ממה שקורה בכיתה. כלל לא מסכימה. 8) כשהמורה מבקש/ת להתנדב למשימות שונות אני תמיד מוכן. כלל לא מסכימה. 9) האווירה בכיתה נעימה ומעודדת הצלחה. מסכימה. 10) אני רוצה להגיע להישגים גבוהים בלימודים. מסכימה מאוד. 11) התלמידים בכיתה עוזרים זה לזה. מסכימה מעט. 12) אין לי מוטיבציה להצליח בלימודים. כלל לא מסכימה. 13) כשאני מתקשה בלימודים אני יודע שאוכל להיעזר בחברי. מסכימה. 14) המוטיבציה שלי עולה משנה לשנה. מסכימה. 15) כאשר המורה מבקש להתנדב אני אף פעם לא מסכים. מסכימה מעט. 16) אינני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה. כלל לא מסכימה. 17) אני מאמין בעצמי ובכוחותיי. [אין לי מה לענות על זה]

Beyond The Veil

New member
הנה :)

א. סמן בעיגול את המשפט הנכון מבין השניים לגביך: 2) המחנך/כת שלי קובע/ת מה יעשה כל תלמיד לא נותנ/ת להתערב במהלך השיעור ופחות מקשיב לדעות של תלמידים. ב. סמן ליד כל משפט: כלל לא מסכים/מסכים מעט/מסכים/מסכים מאוד. 1) יש לי מוטיבציה להצליח בלימודים. מסכים מאוד 2) אני נוהג לקחת אחריות על פעילויות בכיתה. מסכים מעט 3) בתור תלמיד אני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה. מסכים מעט 4) אני רוצה להצליח מבחינה לימודית. מסכים מאוד 5) יש לי הרגשת שייכות ואחריות לנעשה בכיתה. לא מסכים 6) אני רוצה להתפתח ולהצליח בתחומים האהובים עליי. מסכים מאד 7) לא אכפת לי ממה שקורה בכיתה. לא מסכים 8) כשהמורה מבקש/ת להתנדב למשימות שונות אני תמיד מוכן. לא מסכים
9) האווירה בכיתה נעימה ומעודדת הצלחה.מסכים מעט 10) אני רוצה להגיע להישגים גבוהים בלימודים.מסכים מאוד 11) התלמידים בכיתה עוזרים זה לזה. מסכים מעט 12) אין לי מוטיבציה להצליח בלימודים.לא מסכים 13) כשאני מתקשה בלימודים אני יודע שאוכל להיעזר בחברי. מסכים מאוד 14) המוטיבציה שלי עולה משנה לשנה. מסכים מעט 15) כאשר המורה מבקש להתנדב אני אף פעם לא מסכים. לא מסכים 16) אינני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה. מסכים
17) אני מאמין בעצמי ובכוחותיי מסכים בהצלחה!!

blacknwhite

New member
לקח לי זמן, אבל אני עונה...

א. סמן בעיגול את המשפט הנכון מבין השניים לגביך: 1) המחנך/כת שלי מעודד/ת תלמידים לקחת חלק בדיונים בכיתה ,שומע דעות של תלמידים ונותן/ת הרגשת שייכות לנעשה בכיתה . ב. סמן ליד כל משפט: כלל לא מסכים/מסכים מעט/מסכים/מסכים מאוד. 1) יש לי מוטיבציה להצליח בלימודים. מסכימה 2) אני נוהג לקחת אחריות על פעילויות בכיתה. מסכימה מעט 3) בתור תלמיד אני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה. לא מסכימה 4) אני רוצה להצליח מבחינה לימודית. מסכימה 5) יש לי הרגשת שייכות ואחריות לנעשה בכיתה. מסכימה 6) אני רוצה להתפתח ולהצליח בתחומים האהובים עליי. מסכימה מעט 7) לא אכפת לי ממה שקורה בכיתה. מסכימה מעט 8) כשהמורה מבקש/ת להתנדב למשימות שונות אני תמיד מוכן. מסכימה מעט 9) האווירה בכיתה נעימה ומעודדת הצלחה. מסכימה מעט 10) אני רוצה להגיע להישגים גבוהים בלימודים. מסכימה 11) התלמידים בכיתה עוזרים זה לזה. מסכימה 12) אין לי מוטיבציה להצליח בלימודים. לא מסכימה 13) כשאני מתקשה בלימודים אני יודע שאוכל להיעזר בחברי. מסכימה מאוד 14) המוטיבציה שלי עולה משנה לשנה. לא מסכימה 15) כאשר המורה מבקש להתנדב אני אף פעם לא מסכים. מסכימה מעט 16) אינני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה. מסכימה 17) אני מאמין בעצמי ובכוחותיי. מסכימה

למעלה