../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכנסוווווווו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
אני אשמח אם תעזרו לי פה קצת... אני עורכת מחקר קטן שהוא בעצם חלק מהבגרות שלי בפסיכולוגיה, בנושא מתבגרים בבית הספר. המחקר הוא על תלמידי חטיבה ותיכון, אז אני אשמח אם תוכלו לענות על השאלות
(כומבן רק תלמידי חטיבה ותיכון) תודה ענקית מראש לכל מי שעונה
א. סמן בעיגול את המשפט הנכון מבין השניים לגביך: 1) המחנך/כת שלי מעודד/ת תלמידים לקחת חלק בדיונים בכיתה ,שומע דעות של תלמידים ונותן/ת הרגשת שייכות לנעשה בכיתה . 2) המחנך/כת שלי קובע/ת מה יעשה כל תלמיד לא נותנ/ת להתערב במהלך השיעור ופחות מקשיב לדעות של תלמידים. ב. סמן ליד כל משפט: כלל לא מסכים/מסכים מעט/מסכים/מסכים מאוד. 1) יש לי מוטיבציה להצליח בלימודים. 2) אני נוהג לקחת אחריות על פעילויות בכיתה. 3) בתור תלמיד אני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה. 4) אני רוצה להצליח מבחינה לימודית. 5) יש לי הרגשת שייכות ואחריות לנעשה בכיתה. 6) אני רוצה להתפתח ולהצליח בתחומים האהובים עליי. 7) לא אכפת לי ממה שקורה בכיתה. 8) כשהמורה מבקש/ת להתנדב למשימות שונות אני תמיד מוכן. 9) האווירה בכיתה נעימה ומעודדת הצלחה. 10) אני רוצה להגיע להישגים גבוהים בלימודים. 11) התלמידים בכיתה עוזרים זה לזה. 12) אין לי מוטיבציה להצליח בלימודים. 13) כשאני מתקשה בלימודים אני יודע שאוכל להיעזר בחברי. 14) המוטיבציה שלי עולה משנה לשנה. 15) כאשר המורה מבקש להתנדב אני אף פעם לא מסכים. 16) אינני יוזם פעילויות התנדבותיות בכיתה. 17) אני מאמין בעצמי ובכוחותיי. יום טוב
ושוב תודה לכל העונים
אני אשמח אם תעזרו לי פה קצת... אני עורכת מחקר קטן שהוא בעצם חלק מהבגרות שלי בפסיכולוגיה, בנושא מתבגרים בבית הספר. המחקר הוא על תלמידי חטיבה ותיכון, אז אני אשמח אם תוכלו לענות על השאלות