עוד נראה
S Super Alonit New member 9/4/07 #51 נו, אם כבר גלשנו לעולם הפנטזיות אז לתומאס יש עוד שני אחים תאומים זהים (גם בכישרון!), בשבילי ובשביל קארין. אבל אם אחד ימות בפתאומיות אז יהיה רק בשבילי, מצטערת קארין, יש גבול למה שאני יכולה לעשות בשבילך!
נו, אם כבר גלשנו לעולם הפנטזיות אז לתומאס יש עוד שני אחים תאומים זהים (גם בכישרון!), בשבילי ובשביל קארין. אבל אם אחד ימות בפתאומיות אז יהיה רק בשבילי, מצטערת קארין, יש גבול למה שאני יכולה לעשות בשבילך!
B BrowN EyeD GirL1 New member 9/4/07 #61 ../images/Emo6.gif למה שאחד מהם ימות מוות פתאומי? שני אחים זהים בשביל שתינו זה נחמד,אבל אני לא מתפשרת.אני רוצה את תומאס המקורי
../images/Emo6.gif למה שאחד מהם ימות מוות פתאומי? שני אחים זהים בשביל שתינו זה נחמד,אבל אני לא מתפשרת.אני רוצה את תומאס המקורי
S Super Alonit New member 9/4/07 #64 טוב נו, אז כשענבר לא תשים לב נחליף לה את תומאס במתחזה ונברח עם המקורי
D danduuu New member 9/4/07 #69 לא אומרים תומאס! ../images/Emo11.gif אומרים תומאסקסי או לחלופין: דרדס תומאס דרדס אנס [תומאס] פדומאס [פדופיל+תומאס] תומאפיל [תומאס+פדופיל] טוב נדפקתי
לא אומרים תומאס! ../images/Emo11.gif אומרים תומאסקסי או לחלופין: דרדס תומאס דרדס אנס [תומאס] פדומאס [פדופיל+תומאס] תומאפיל [תומאס+פדופיל] טוב נדפקתי
א אטומיק בייגל New member 9/4/07 #77 תומאפיל זה מי שאוהב את תואומס P: ואם כבר - תואומפיליה. D: ~קטנונית~
פ פונצית גירל האמיתית New member 9/4/07 #57 ../images/Emo45.gifאביב זאת *ה*עונה :] לא חם מידי לא קר מידי, יש ימי שמש שאפשר להתחרדן ויש ימי גשם
S Super Alonit New member 9/4/07 #83 את מוזמנת לתקופת השלגים../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif אני אארח אותך:] נשתה שוקו חם ונלבש בגדים חמימים ונבנה אשת שלג ואיגלו!
את מוזמנת לתקופת השלגים../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif אני אארח אותך:] נשתה שוקו חם ונלבש בגדים חמימים ונבנה אשת שלג ואיגלו!