עבודה פלסטינית

ksimeroni

New member
לא! שלא יפסיק!

זאת גאווה. הלוואי שכולם היו עובדים על זה כמוך עמית, במיוחד אנשי התקשורת העילגים.

../images/Emo3.gif לא רוצה! אני דווקא ימשיך

כל עוד תמשיך לתת לי סיבות לעלות את זה

כנראה את לא מבינה אבל הבדלנים היחידים

זה את וכמוך..את המיעוט (לא המזרחי, אלא את בהתנהגות שלך) במקום להפסיק את הפילוג העדתי את מעצימה אותו וזה טיפשי ביותר. והכי טוב שהחלטת שהם בדלנים כי הם לא "מתערים ומשתתפים בתרבות שלנו" (שזה בעצם התרבות שלך..)

ksimeroni

New member
חחח אני בדלנית?

למה? כי אני נצמדת לתרבות שלי, שעל ברכיה לימדו אותי וטיפחו אותי, ולא מוכרת את נשמתי כדי למצוא חן בעיני אנשים כמוך? פחחחחח את הפילוג אפשר להפסיק רק כשאין גזענות ממוסדת כלפי התרבות של חלק ניכר מהעם הזה, וזאת כבר האחראיות של הממסד, לא שלי. אם לא שמת לב, רוב בני האדם שחיים פה הם ערבים, אתה חי באיזור ערבי, בעולם ערבי. לכן התרבות ה"שנייה" היא תרבות אירופה. ובעוד שאנחנו, בני ערב, מכירים מצויין את התרבות השנייה, ואפילו יוצרים בה, הבדלנים מסרבים ללמוד קמצוץ מתרבותנו, שלא נדבר על ללמד אותה בצורה ממוסדת... ואני בדלנית....

בזה אנחנו צריכים להתבדל

האזור ערבי אז גם ישראל צריכה להיות בעלת תרבות ערבית? עם כל הכבוד לא בדיוק רוצה להדמות לשאר מדינות האזור..בוא נגיד ככה מכל המדינות שאפשר לקחת מהם דוגמא מדינות האזור הם בתחתית הרשימה, אז בהחלט פה צריך להתבדל - לא רוצה שישראל תהיה מדינת עולם שלישי וסתכלי מה את אומרת "כי אני נצמדת לתרבות שלי, שעל ברכיה לימדו אותי וטיפחו אותי, ולא מוכרת את נשמתי כדי למצוא חן בעיני אנשים כמוך? פחחחחח " וכשהאשכנזים עושים את זה את קוראת להם בדלנים
אבל כשאת, מה פתאום? או במילותיך "פחחחחחחחח"

ksimeroni

New member
ישראל צריכה להיות בעלת תרבות המקום

במשך אלפי שנים היהודים פיתחו את תרבותם יד ביד עם בני המקום הזה, אין שום סיבה לזרוק אותה עכשיו לפח בשביל תרבות זרה. התרבות השניה יכולה להשתלב בתרבות שלנו, ככור היתוך, אבל לא לשלוט פה, כי היא במיעוט. אתה יכול לא לרצות עד מחר להדמות לשאר מדינות האיזור, אבל אנחנו דומים למדינות האיזור, כי אנחנו נוחלים את אותה התרבות. אתה רוצה להיות אירופאי? יופי, טוס לאירופה ותהיה שם אחלה אירופאי שבעולם, אבל פה זה המזרח התיכון, מזל שאת זה אתה לא יכול להכחיש האשכנזים צריכים לחזור למקורות ולא להמשיך עם הגלותיות שלהם לנצח

אוי את משחקת אותה ראש קטן

התרבות המערבית לא סתם היא זו ששולטת בעולם, לא סתם אירופה וארצות הברית הן השולטות.. לא סתם המזרח התיכון מלא בורות קיצוניות וגועל (יש כמה דברים יפים בתרבות הזו כמובן) ועזבי איזה קרבות תרבות את עשה לנו פה, כל אחד שיחיה איך שבא לו ושיתקיים עם איזה תרבות שבא לו..הלא כך?

ksimeroni

New member
התרבות המערבית

שולטת בעולם המערבי, ולא בכככככככל העולם. מבחינה תרבותית העולם הערבי לא מלא בבורות, קיצוניות וגועל, ואתה גם לא יכול לטעון את זה, כי אתה בכלל לא מכיר את העולם הזה. כל אחד חייב להתקיים עם איזו תרבות שבא לו, אבל זה יכול קרות כל עוד לא כופים על כולם תרבות מסויימת.

התרבות המערבית שולטת בעולם המערבי

והעולם המערבי שולט בעולם..אז כן התרבות המערבית היא התרבות החזקה נשמה, אף אחד לא כפה עליך אף תרבות..אולי בגלל זה את כל כך קיצונית, אנשים הכי קיצוניים זה כשהם חושבים שהם עצמם מותקפים..אז לא, אף אחד לא מנסה לכפות עליך שום דבר..תתנהלי איך שבא לך תחיי לפי איזה תרבות שבא לך ותעשי מה שבא לך, מבטיח לך - לאנשים שלא מכירים אותך לא אכפת.

ksimeroni

New member
כשבטלויזיה היהודית

משדרים רק תרבות מערבית כשברדיו היהודי משדרים רק תרבות מערבית כשהמבטא השולט בתקשורת הוא קלוקל, ובמילים אחרות - מערבי כשתוכנית הלימודים בבתי הספר היא מערבית אז יש פה כפייה תרבותית כוללת

"מערבי"?

אויש מה איזה תוכניות הן בעל אופי מערבי, בבקשה ממך תגידי לי מה בתוכנית הלימודים של בתי הספר מערבי? איזה מבטא? איזה רדיו מערבי? תגידי את רצינית?

ksimeroni

New member
עזוב אם אתה לא מבין לבד

אין טעם שאני אתאמץ גם ככה אנחנו צריכים להתאמץ כדי להבין את ההגייה של התקשורת הישראלית....

mike00

New member
את רוצה להיות מרוקאית סעי למרוקו.....

אנחנו חיים במדינת ישראל,פה יש קיבוץ גלויות...כולם שווים בעיני,זאת רק את שמבדילה בין אחד לשני.... ולא רק שאת מבדילה בין הגזעים השונים אלא שאת "שונאת" את כל מי שהוא לא מזרחי ולא מתחזה לאחד כזה... שאלה: איך הגעת למסקנה שהאשכנזים בישראל הם המיעוט??יש איזה סטטיסטיקה שתגבה את הטענה שלך?

ksimeroni

New member
אולי בעיניך כולם פה שווים

אבל לא בעיני הממסד או השלטון, שבעיניו יש כאן סקטור עליון שלו מגיע הכל, ואוכלוסיה שלמה שנזרקה לכלבים ומצידם שתתבוסס במיץ של עצמה, בזמן שהם מתעשרים על גבה. אני לא רוצה להיות מרוקאית, אני רוצה להיות יהודיה וערביה, כמו שאני עכשיו... התרבות במרוקו היא אחות לתרבות המקום בו אני חיה, אז אין הגיון במעבר לשם. האשכנזים פה הם המיעוט לעומת כל יהודי ערב וערביי ישראל, והם מיעוט עוד יותר קטן לעומת כל המזרח התיכון בו אנו חיים, לא צריך בשביל זה סטטיסטיקה.

mike00

New member
למזלי אני לא משווה את עצמי "לכל המזרח התיכון"

אני לא כמוהם ולא רוצה להיות כמוהם,לאחותי לא כרתו את הדגדגן ואבא שלי לא קיבל גמלים ועזים כשהיא התחתנה... גם לא כרתו לי את היד כשהייתי בן 10 ותפסו אותי גונב ארטיק קרח במכולת של השכונה... ובקשר לשאר אזרחי מדינת ישראל אני עדיין לא ראיתי שום סטטיסטיקה שתגבה את דברייך...

ksimeroni

New member
../images/Emo6.gif אבל אתה חלק מהמזרח התיכון

אם תרצה ואם לא תרצה!!! והסטיגמות שלך נובעות מבורות, שהיא תוצאה של גזענות שלמדו אותך בבית הספר.

למעלה