עבודה פלסטינית

kryp

New member
אז איך מיעוט כזה יותר חזק מכל המזרח התיכון?

דרוש הסבר.

mike00

New member
את בטח לא אהבת את התכנית "הבורר"...

תראי,קודם כל נתחיל בזה שאני ממש לא מסכים עם הידעות שלך בנוגע ליחסי אשכנזים-מזרחים.... נמשיך בזה שאם אני נשמע לפעמים בוטה זה לא בגללך אלא בגללי.....אז מה שאני מנסה להגיד זה שאת תמיד מוזמנת פה,למרות שבדרך כלל את חוטפת התקפות בגלל הדיעות שלך.... ולסיום,לדעתי את האשמה בכל הבעיות של המזרחים.

THE WIZARD 55

New member
וואי הבורר מייק

ראיתי את כל הפרקים אחד אחרי השני בהוט וי או די ממש את כל הפרקים...ומחכה בקוצר רוח שיתחיל שוב.. איזה סדרה ענקית.. ולמה היא אשמה

mike00

New member
למה היא אשמה?

כי היא זאת שמנציחה את הבעיה,היא זאת שלא מאמינה בהם וביכולות שלהם....

ksimeroni

New member
אני לא מנציחה כלום מייק

אני רק שמה את הקלפים על השולחן ולא מתבייישת להסתכל למציאות בפרצוף. זה שכולם נופלים עלי כי זה לא "אין" להתלכלך על הממסד, וכולם מפחדים מהסטגמה של "בכיינות", זאת בעיה שלהם, אני לא נוהרת אחרי העדר, אני רודפת אחרי הצדק, גם אם כולם טועים בכיוון ההפוך. עכשיו מייק, אני מציעה לך לקרוא חומר על הנושא הזה, מחקרים, מאמרים וספרים, וללמוד את העניין לפני שאתה ממהר לגבש דעה. זה הרי הכי קל להחליט החלטות, יותר קשה לבחון את הדברים לעומק. אין אדם שיקרא על זה חומר ולא יסכים איתי. וכמו שמישהו לימד אותי לאחרונה - מודעות היא דבר חשוב, אם אתה לא מודע אתה לא יכול להבחין באמת כאשר מטשטשים לך אותה בכוונה.

אהבתי..זה לא "אין" ללכלך על המוסד

לצערינו, זה יותר מדי אין. הבעיה בגזענות ובקיפוחים, שכל אחד רואה את זה מזווית ראיה שלו..מישהו שיחפש קיפוח וגזענות תמיד ימצא, לפעמים לא בגלל שלווא דווקא קיים.

למעלה