עבודה שהלכה לאיבוד אצל המרצה

דורסי

New member
עבודה שהלכה לאיבוד אצל המרצה

המרצה שלי אינה מוצאת עבודה שהוגשה לה כבר לפני תקופה ארוכה. לי אין עותק נוסף. האם יש נוהל בעניין זה? מה עושים? איפה ניתן למצוא אישור או תקנון על כך?

milaP

New member
אני יודעת שבאחריות הסטודנט

לשמור עותק נוסף, כי כל דבר יכול לקרות.

amitk80

New member
אכן כן

אכן לבשתי חולצה שחורה עם כיתוב בצבע כתום עם המילה FUN. זה היה פליס. למה ראית אותי?

אז ישבתי בערך מטר ממך ../images/Emo3.gif

בשעה 2 וחצי היית בקומת ה 600 ליד המחשבים עם בחורה מהאגודה. השתמשתם במחשב השמאלי ביותר בשורה הראשונה. אני ישבתי מצד ימין, מנסה בכל הכוח לא להרדם. בשלב מסוים התיישבת במחשב מאחורי. עבר איזה אחד שביקש תרומה ליישובים החדשים בשומרון, אתה אמרת שאין עליך כסף ואני אמרתי לו לא. ועכשיו השאלה היא איך זיהיתי אותך? הרי לא ידעתי שום פרט על איך שאתה נראה. והתשובה היא: יושבת בחורה מהאגודה, מתקרב בחורצ'יק, היא קוראת לו עמית, והוא לא מפסיק לדבר על האגודה, ההפגנה, על פייסבוק, על יו"ר האגודה...ישר חשבתי שיש סיכוי שזה אתה.

amitk80

New member
כן זה הייתי אני

הבחורה מהאגודה היא ידידה שלי. נכון אכן השתמשנו במחשב השמאלי בשורה הראשונה. איזה קטע מצחיק. עכשיו אני יותר מסוקרן לדעת מי את כי אני לא זוכר את הפרצוף שלך. זה הקקה להיות יותר מדי בולט
אז מתי מתראים?

אני עוקבת אחריך...חה חה חה

לבשתי ג'ינס, חולצת טרנינג בצבע חום, דיברתי בפלאפון, בטוח הייתי עם עיניים חצי עצומות
, אם תראה אותי שוב בטוח תזהה...או שלא. תארגן מפגש פורום, אני אבוא...

amitk80

New member
אני אוותר על רעיון הארגון

אני ממש אוותר על רעיון הארגון. אם תתקלי בי עוד פעם בקמפוס את מוזמנת לעצור אותי ולהגיד לי שלום סבבה? תמיד נחמד להכיר את האנשים שמאחורי מסך ומקלדת. ערב נעים, עמית

amitk80

New member
סבבה אין בעיה

את מוזמנת להגיד שלום או למשוך לי בחולצה כי אני לא בטוח אראה אותך (יש לי בעית ראיה להזכירך) אז ככה שאם תצעקי לי מרחוק אני עשוי לשמוע אבל לא לראות אותך. איך הולך בלימודים? אגב את מכירה במקרה את הילה שפירא מהחוג שלך?

לימודים? איזה לימודים?

בטח התכוונת לקורס וחצי שאני לומדת, אז בסדר, תודה. בטח שאני מכירה את הילה.

amitk80

New member
טוב האמת

שאצלנו מלמדים בסטטיסטיקה ומערכות מידע ביחד 2.5 קורסים אבל המצב לא מעודד.. קיצר כאשר יוצא את מוזמנת למשוך בחולצה (כי אני לא בטוח אראה אותך) ולהגיד שלום. לילה טוב, עמית

TheBigBrother

New member
חיחיחי

הקטע הכי מצחיק שאני חושב שגם אני ראיתי אותך שם עם הבחורה הזאת בשעה שאמרת. עברנו שם חבורה של 4 אנשים וחבר שלי הלך לבדוק משהו במחשב. לאירנוששש אבל לא שמתי לב O_O

Alasse

New member
זה אפילו משעשע

אני נתקלתי שם בעמית כמה דקות אח"כ (ונחש על מה דיברנו?)

TheBigBrother

New member
אני חייב לציין שזה כבר הופך להיות

לשירשור סגידה לעמית. אני לא סוגד לעמית, אני סוגד רק לפלוטר גירל.

למעלה