עבודה שהלכה לאיבוד אצל המרצה

tutiris

New member
עמית, המספר של שרון אינו הדרך למשרד אקדמי!

צריך לצלצל לאגודה: 1800-303222 ואז לשלוחה של משרד אקדמי (אם אני לא טועה, שלוחה 108).

אליהו ד

New member
אה אני מבקש ממך - עד עמית

עם כל הכבוד לך ולנציגותך באגודה , עמית הוא זה שמייצג אותנו ובכבוד . אז נא לפנות אליו בתואר אדון עמית ולא באיזה שהוא אופן שיגרום לאחרים לחשוב שהוא מתחזה או משהו כזה . אוקי ?

tutiris

New member
עמית, המספר של שרון אינו הדרך למשרד אקדמי!

צריך לצלצל לאגודה: 1800-303222 ואז לשלוחה של משרד אקדמי (אם אני לא טועה, שלוחה 108).

amitk80

New member
אגב ידעת

שהמספרים לא מופיעים בעמוד של כל הועדות באגודה? כדי למצוא את המייל של משרד אקדמי הייתי צריך לחרוש את האתר כדי למצוא אותו. אולי תעזרי לי ותבקשי שיעלו את כל נתוני ההתקשרות (כולל מנהלי כל ועד עם המספרים האישים שלהם) במקום שבו יש הסבר על כל ועדה באגודה. הצעתי את זה לרעות ואני לא יודע איפה זה עומד. יש מצב שאת עוזרת לי בזה?

אליהו ד

New member
אני מבקש גם מספרים בבית ההורים

מספרי תא דואר מספר כרטיס אשראי+תעודת זהות(לתדלק את הסובארו)

Alasse

New member
אתה נהנה לזלזל באחרים?

תחשוב שניה לפני שאתה מגיב, לבעלי תפקידים באגודה יש סלולרים אוניברסיטאיים, אין שום סיבה שהסטודנטים לא ידעו אותם- זה התפקיד שלהם והם מקבלים על זה משכורת. אולי קשה לך להאמין (או להבין) אבל עמית באמת מנסה לעזור כמה שהוא יכול, הוא פשוט קצת נאיבי, זה הכל...

amitk80

New member
זה מתיישב עם התפיסה שלי

שהעולם הוא קקה ויש אנשים שלא מעריכים את המעט שעושים בשבילם, לכן שאותם אנשים והם יודעים מי הם שיסתדרו לבד... Alasse קשה לו ולעוד אנשים להאמין שאני מנסה לעזור לסטודנטים. בעיה שלהם. אני לא מתרגש מהטמטום והזלזול שלהם...

למעלה