איפה את רוצה את המקדש ברחבת הדשא או ברחבת הכלא של רבין?
F flutter girl New member 18/12/07 #19 ברב תכליתי בקומה שמגיעים מהחניון או מהמדרגה יש באמצע הרחבה של הקומה הראשונה ירידה כזאת למזנון... אז שם בדיוק מול המדרגות נמצא האודיטוריום.
ברב תכליתי בקומה שמגיעים מהחניון או מהמדרגה יש באמצע הרחבה של הקומה הראשונה ירידה כזאת למזנון... אז שם בדיוק מול המדרגות נמצא האודיטוריום.
T TheBigBrother New member 18/12/07 #20 אההה עם כסאות מרופדים ? היה לי שם בזמנו אלגברה ליניארית א', THE תירגול
F flutter girl New member 18/12/07 #21 כן כן, היה לנו שם את הרצאת הפתיחה של יום האוריינטציה של הפקולטה... היה נעים ונחמד. אבל האולם קצת גדול לשיעור רגיל, הזוי.
כן כן, היה לנו שם את הרצאת הפתיחה של יום האוריינטציה של הפקולטה... היה נעים ונחמד. אבל האולם קצת גדול לשיעור רגיל, הזוי.
F flutter girl New member 18/12/07 #24 כמובן שעכשיו הסטנדרט הוא לגלות מי אתה וכמה פעמים דיברתי איתך ולא ידעתי את שמך. אפשר גם במסרים אם אתה בקטע האנונימי.
כמובן שעכשיו הסטנדרט הוא לגלות מי אתה וכמה פעמים דיברתי איתך ולא ידעתי את שמך. אפשר גם במסרים אם אתה בקטע האנונימי.
F flutter girl New member 18/12/07 #26 מעיין לא רוצה להכריח אף אחד לפרסם פרטים ע"ג הפורום אם הוא לא מעוניין... חוץ מזה שגם אתה עד כה נשארת בגדר אנונימי, אז הרגע ומיד!
מעיין לא רוצה להכריח אף אחד לפרסם פרטים ע"ג הפורום אם הוא לא מעוניין... חוץ מזה שגם אתה עד כה נשארת בגדר אנונימי, אז הרגע ומיד!
F flutter girl New member 18/12/07 #28 לא ביקשתי אחרת, יש פה הרבה אנונימים. אבל אל תציק לאנונימים אחרים!
T TheBigBrother New member 18/12/07 #29 בטח שכן הכינוי שלי מחייב לחשוף אותם! בסוף אני גם אצליח נולדתי למעקב וריגול, מה אני אעשה.כמו שאומרים SICK BUT TRUE
בטח שכן הכינוי שלי מחייב לחשוף אותם! בסוף אני גם אצליח נולדתי למעקב וריגול, מה אני אעשה.כמו שאומרים SICK BUT TRUE
F flutter girl New member 18/12/07 #30 טוב אבל אני לא אנונימית../images/Emo3.gif כבר עשו לי אאוטינג... לא שאכפת לי. כן כן אני מעיין שרצה לנציגות הקבוצה במועצה (לא אגודה) והפסידה ב5 קולות...
טוב אבל אני לא אנונימית../images/Emo3.gif כבר עשו לי אאוטינג... לא שאכפת לי. כן כן אני מעיין שרצה לנציגות הקבוצה במועצה (לא אגודה) והפסידה ב5 קולות...
F flutter girl New member 18/12/07 #32 כי אתם לא חשובים זה קשור לפקולטה למשפטים, יש מועצת סטודנטים של הפקולטה. עבודה סוציאלית התחילו עם זה גם.
כי אתם לא חשובים זה קשור לפקולטה למשפטים, יש מועצת סטודנטים של הפקולטה. עבודה סוציאלית התחילו עם זה גם.
T TheBigBrother New member 18/12/07 #33 אהה במשפטים אני חושב שאני מכיר את זה יש שם גם עיתון נראה לי וכל מיני דברים כאלה לא ידעתי שאת ממשפטים פשוט
אהה במשפטים אני חושב שאני מכיר את זה יש שם גם עיתון נראה לי וכל מיני דברים כאלה לא ידעתי שאת ממשפטים פשוט