חובה עם הכאילו אחרת זה לא שווה...
T TheBigBrother New member 18/12/07 #39 מה שאלת? ואני לא רואה פה אף אחד חוץ ממני וממך.לא יודע על איזה אדון את מדברת.
T TheBigBrother New member 18/12/07 #49 גם אני לא לא נורא, הוא יתקיל אותך בחמישי. הביג בראד'ר יהיה שם לתעד את זה בעיניו
T TheBigBrother New member 18/12/07 #55 חעחע תיהי בטוחה שכן! טוב, נראה לי אתם מכירים לפי ההתקדמות המקבילה של השרשור
F flutter girl New member 18/12/07 #56 חח אז ברור שאני יודעת מי אתה! פשוט לא ידעתי שקוראים לך ניר. No hard feelings?
N NFish New member 18/12/07 #57 זה בסדר...! אבל הבא בתור נבחרת ציבור את חייבת להכיר את כולם....! זה היה כמובן ציני, מאיפה את אמורה לדעת איך קוראים לי?!
זה בסדר...! אבל הבא בתור נבחרת ציבור את חייבת להכיר את כולם....! זה היה כמובן ציני, מאיפה את אמורה לדעת איך קוראים לי?!
F flutter girl New member 19/12/07 #59 אגב, חשוב לציין שזה מקרי מאוד שניחשתי שזה אתה, כי דיברתי עם הרבה אנשים באופן אקראי וגם שיחות ארוכות. אתה פשוט היחיד מהחוג שדיברתי איתו היום שאת שמו אני לא יודעת, בהתחשב בעובדה שהיינו בשיעור של חשבונאים.
אגב, חשוב לציין שזה מקרי מאוד שניחשתי שזה אתה, כי דיברתי עם הרבה אנשים באופן אקראי וגם שיחות ארוכות. אתה פשוט היחיד מהחוג שדיברתי איתו היום שאת שמו אני לא יודעת, בהתחשב בעובדה שהיינו בשיעור של חשבונאים.