עבמ הרגע מעל דרום לבנון בטלוזיה

סנגי

New member
עבמ הרגע מעל דרום לבנון בטלוזיה

כל שידורי הצבא הלבנוני משדרים בשידור חי חפץ מוזר ולא מוכר שמשייט באויר מעל דרום לבנון גם ערוץ 2 לא יודע מה החפץ המוזר שלא נראה כמו מטוס או בלון ריגול. המומחים אומרים שלא מכירים חפץ כזה שצהל מפעיל מדהים אולי זה כלי של צהל או לא לא יודעים אבל תסתכלו בחדשות. החדות מאוד ברורה תחפשו עכשיו בחדשות.

Majestic12

New member
נא להירגע

מדובר במטוסים מגביהי טוס, וסביר להניח שישנם גם הרבה מלטי"ם ומזלטי"ם באזור. זה שערוץ 2 לא מודה או לא מזהה במה מדובר, לא אומר שזהו עב"ם. יש להיזהר במיוחד בעניין עבמי"ם, כשמדובר במקום בו ישנה פעילות צבאית עצומה. הסבירות נוטה לכיוון מטוס ולא עב"ם.

ronAdmin

New member
טעות.. מדובר בסוג של עב"ם לא קשור

ואין קשר בין תקיפות חיל אויר ואותו העב"ם, שנראה מזה מספר חודשים באיזורינו, ובנוסף גורמים רבים במערכת אבטחון עוקבים אחריו מזה מספר שנים, ולי אישית יצא לראות אותו מקרוב, בתקופה האחרונה.

עשה טובה תחשוב בהיגיון

כבר אמרו לך מדובר באיזור עם פעילות אווירית עצומה זה אומר: מזל"טים ומל"טים לצילום ותקיפה (מערכות שלא אני ולא אתה נחשפנו אליהם או ניחשף בעתיד) מטוסי סופה, F15, טילים מצד ישראל : טילי תותחים מהיבשה מסט"לים ועוד כל מיני מערכות נשק לשיגור טילים. רקטות קסאמים וקטיושות של החיזבאללה. למה אתה מתעקש שזה עב"ם? למה אתה לא חושב בהיגיון?

kapoya

New member
ממש לא אחרית הימים

אני חושב שצריך לעזוב את תאוריית העב"מים וה"ביקורים", ולהתחיל להסתכל לכיוון מציאותי יותר. עוד משנות ה- 60-70 נאמר שארה"ב מנסה לבנות כלי טייס עם טכנולוגיה מתקדמת (ואני לא קונה את השטות שזה מטכנולוגיית התרסקויות 57). אני בטוח שכל מה שאתם רואים בשמיים הם כלים שנבנה בעולמנו, והגיע הזמן לחפש תשובות כאן, ולא שם.

ronAdmin

New member
ממש לא מדובר בעב"ם אמיתי

מדובר בעב"ם שנראה כבר במספר מקומות באיזורינו, לדוגמה בעזה שאני ראיתי אותו באופן אישי בגובה של 600 רגל פלוס מינוס, והוא היה נראה בהתחלה אותו דבר כמו בסרט, ואחרכך כשהיה קרוב לצוות שלנו יחסית היה אפשר לראות שהצורה שלו היא צלחת מעופפת. ותאמין לי זה לא היה נראה בכלל משהו ארצי.

Majestic12

New member
תגובה מהירה ך- kapoya

זה שאתה "לא קונה" את עניין העבמי"ם, לא אומר שמי שעוסק בכך וחוקר את התחום הרבה שנים צריך לקבל את דבריך ולעזוב את העניין. לדעתי, פשוט אין לך מספיק ידע בנושא (כבר טעית בשנת ההתרסקות ברוזוול, וכמובן שהיא אחת מתוך עשרות התרסקויות). העובדה שכינית את העניין "שטות",כבר מוכיחה כמה אתה מכיר לעומק את המאורע הזה. פיתוחים ארציים קיימים בהחלט, אבל אין הם עונים אלא על פרומיל של עדויות שסווגו בעבר כעבמי"ם. ניתן להפריך את רעיון הפיתוחים הארציים תוך שניה אחת, ומספיק לבדוק את המידע שיצא מנאס"א, ומה- disclosure project. במקום להציע הצעות מה לעשות ומה לא, אני מציע לך קודם להתחיל ולבחון את המידע בעצמך, ולא לבנות על מה ששמעת בעבר מפי "מומחים" שקראו מאמר וחצי והחליטו שהם יודעים הכל (ראה - צבי ינאי לדוגמא).

kapoya

New member
לא רק שיש לי ידע,אני יכול ללמד אותך

לא התכוונתי לשנה של הנפילה...

Majestic12

New member
ולא חשבת על האפשררות השנייה?

שאולי גם אני יכול ללמד אותך דבר אחד או שניים ? ולא - אני לא מצטנע.

Another Girl

New member
זה נשמע מאוד מאוד מתנשא.

צא מנקודת הנחה שנמצאים כמה וכמה אנשים שיכולים ללמד גם אותך כמה דברים בשנייה,אין לי ספק.

איזה יופי

ואני יכול ללמד אותך גם על טלקנזיס. ועל עוד כמה דברים שהיית רוצה לחלום לדעת. מעוניין? או שמעדיף להשאר בבועה?

איזה יופי...

וגם אני יכול ללמד אותך על מערכות תעופה, מערכות תעופה לשח"ם נמוך, על רובים ואקדחים ועל היסטוריית ה אם 16 ועל ירושלים העתיקה בכל תקופותיה. אבל מה לעזעזל זה קשור לבועה???!!! זה שאנשים לא מבינים בטלקנזיס או ברובים ומערכות תעופה ממש לא אומר שהם בבועה! זה אומר שאלו הם נושאים שלא מעניינם אותם!

למעלה