עבמ הרגע מעל דרום לבנון בטלוזיה

יבגנייי

New member
אתה, ידידי...

הרי לא רק שבא במגע עם חוצנים, אלא גם חבר במין כת סודית שמעבירה מידע על החוצנים בקודים דרך הפורום. כמו כן אתה בעל ידע רחב על כלי טיס חוצניים וארציים, ואפילו הרחת כמה מן החוצנים שלך. נראה דווקא שאתה הוא הלא כל כך שפוי כאן.

B l u e H a w k

New member
אוקיי אני לא שפוי,אבל לפחות-

הבנת הנקרא שלי מעולה בניגוד אלייך... תראה לי איפה רשמתי שאני:יכול להריח אותם,או שאני רושם שאני חבר בכת סודית שמעבירה קודים דרך הפורום... נראה לי עשיתי טעות כשבאתי לפורום הזה,זה לא פורום רציני,עם אנשים לא רצינים עדיף את עידן הדלי,הרבה יותר איכותי עם אנשים בוגרים{לא ילדוד'ס בני 14 כמו פה...} מעולה שאני עוזב עכשיו,ולא נשאר פה עוד קצת זמן{ככה העצבים רק היו גוברים}שיהיה לכולם שבוע טוב-באמת,מכל הלב,אין טינה.

B l u e H a w k

New member
אוקיי-התקבל.

אני חושב שאנחנו כולנו צריכים לעצור לרגע ולחשוב. ולהפסיק להקניט אחד את השני,סה"כ כולנו פה כי אנחנו במסע אחר האמת.

Another Girl

New member
אני מציעה באמת שכולנו נרגע

כולנו אנשים בוגרים ומסוגלים לשמור על תרבות דיון. כמו שקורה ברוב המקרים,צריך להסתדר ולפעמים גם להסכים שלא להסכים.מה לעשות,לא כולנו באותה דעה,ובשביל זה אנחנו פה-להתמודד ולהחשף לדיעות שונות.

חפY

New member
פורום "עידן הדלי" עושה צחוק מהעבודה

תיאוריות קונספירציה הזויות, שקרים וחצאי אמיתות. אם כבר- אני ממליץ לך על הפורום הרשמי community.msn.co.il/ufo של המרכז הישראלי לחקר העב"מים.

Gilliana

New member
לא יודעת, ולא רוצה לדעת...

... באיזו יחידה סודית אתה משרת, אבל ... מה לעשות, חסרה לך אינפורמציה רבה לגבי בלוני הכור - וזו עובדה שאני בכלל לא מתכוונת להתחיל להתווכח עליה. אני לא אומרת שזה מה שטס מעל לבנון מכיוון שלא ראיתי מה טס שם (גם לא בטלויזיה) - אני דיברתי רק על הבלונים של הכור. ובנוגע לכלי טיס מתקדמים וסודיים - בתור חבר ביחידה סודית ומובחרת, היתי במקומך שומרת הרבה יותר על הפה שלי - לא לעניין מה שאתה עושה ואפילו מסוכן.

B l u e H a w k

New member
גילינה עוד פעם...

אני מודע היטב למה שאני כותב פה,ולכן אני לא מרשה לעצמי לכתוב חומר מסווג{יש חוקי צנזורה בצבא שתקפים גם באזרחות}כלומר: אם אני ארשום פה עכשיו משהו שהוא מוגדר אפילו בחזקת -שמור-{שזו הדרגה סיווג הנמוכה ביותר בצבא}אני עלול להענש על זה במשפט צבאי. הפורום שאנו גולשים בו כעת,פתוח לכל העולם,שזה אומר שגם החיזבאללה מלבנון יכול להכנס לפה ולחפש הודעות של אנשים שרושמים דברים מסווגים. לידיעתך: אם אני רושם הודעות בסגנון "מה שאתם רואים שם זה כלי טיס מסווג של חיה"א"זה לא עבירה של ב"ש,אלה ההפך. אבל אם ההיתי רושם אפילו קמצוץ מידע על אותו כלי אז זו כבר הייתה עבירה הקיצר לא נכנס לעניין הצנזורה,זה סתם יעשה לכם כאבי ראש. בנוגע לצ'פלין(עוד פעם... :\) לא יודע מה ראית מעל דימונה,זה לאו דווקא צ'פלין,בדימונה בכלל יש רק "מפעל טקסטיל" גדול,לא? לרוב בלוני התצפית בצה"ל יש צבע משותף{שהוא לא שחור},את מוזמנת ללכת לגבול הצפון והדרום{או יותר נכון איזור הנגב}ולחפש אותם ותראי שמה שאני אומר זה נכון... ובשביל שנפסיק את הויכוח הזה,הנה תמונה שצילמתי לפני מספר שבועות בפעילות מבצעית: מה שמוקף בעיגול הגדול זה הצ'פלין,ו2העיגולים הקטנים אלו מסוקי קרב....

Gilliana

New member
מניין לך מה מקורות המידע שלי?

אתה מניח שראיתי משהו מעל דימונה - מניין לך מה "ראיתי", מתי, כמה ובאילו נסיבות? מעל בית לחם למשל יש בלוני תצפית שונים לגמרי מאילו שבדימונה ובצפון וגם מאילו שצירפת בתצלום. בקיצור - או שאתה לא מעודכן, או שאני לא יודעת מה... ונכון שאתה טכנית לא עושה עבירה על בטחון שדה - אבל רק טכנית. בעיקרון - עצם העובדה שאתה יוצא בהכרזות על כלי טיס סודיים שמעופפים להם מעל לבנון מהווה צעד לא בריא ולא מחוכם. מצטערת...

Majestic12

New member
מה שמסווג זה

שגם אם רואים אותם, מצלמים אותם, נתקלים בהם, נחטפים על-ידם (ואני מתכוון לעבמי"ם אמיתיים, ולא לכלי טיס ארציים), הרי שתמיד הממשל והצבא יכחישו שהם קיימים. חלק מהציבור, משום מה, תמיד מאמין בצורה עיוורת למה שנכתב בעיתונות או נאמר בטלוויזייה (במיוחד אם הדובר הוא איש אקדמיה מכובד). הרצון לבדוק לבד מידע ולא להאמין לכל סיפור כפי שהוא מסופר, מזמן הלך לאיבוד. היום הציבור רוצה מידע מתומצת, פשוט, בהיר, וברור - ורצוי עם תמונת צבע גדולה (ראו עיתונות וטלוויזייה). וכמו שאמר BlueHawk, הרי בדימונה יש רק מפעל "טקסטיל".

אני חושב שהכרזה

כגון שכלי טיס סודיים מעופפים מעל שמי לבנון היא הכרזה שכולם יודעים עליה, בתחילה זה אכן לא נראה צעיד בריא וחכם אבל לאחר חשיבה חוזרת מבינים שזהו משפט ברור כשמש לכל אחד ואחד במדינת ישראל

יש משהו בדבריו של רוןאדמין

צפלינים הם מונחי כבל, והם לבנים בדרך כלל. לפי דעתי זהו רק מל"ט.

Gilliana

New member
אני חוזרת ומסבירה שוב:

ישנם צפלנים מונחי רדיו וצבעם בד"כ כסוף, חום אדמדם או שחור. אין להם שום כבל וניתן לראותם למכביר בדימונה ובאיזור בית-לחם. לא יודעת למה יש כאן לאנשים נטיה ללהג בנושאים שאין להם מושג ירוק לגביהם...

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

כן, אבל לא התכוונתי אליך כשדיברתי על אלו שאין להם מושג ירוק...

בדקתי!

אני יושב לי כאן בנס ציונה אצל סבתי, ישנו אירוע משפחתי. ובכן, אחד מהקרובים טייס בכיר בדימוס מחיל האוויר, שאלתי אותו לגבי הצ'פלין והוא שלל את אפשרות גלי הרדיו. הכבל שנמתח מהאדמה מספק לצ'פלין חשמל, אוויר וכו'. אגב הוא גם אמר שיכולות התצפית של מצלמות המותקנות בצפלין הן נרחבות.

Gilliana

New member
אני מצטערת, אבל...

... גם הוא לא יודע. יש צפלנים מונחי רדיו - חבל על הוויכוח משום שהם שרירים וקיימים ומשמשים בנקודות בטחנויות חמות וחיוניות דוגמת בית לחם. אגב, אין לזה שום קשר לטייסים ולחיה"א וזהו פיתוח מ-4 השנים האחרונות כך שאני לא מתפלאה שהקרוב שלך לא מעודכן.

ראיתי את זה בטלוויזיה:

בהחלט מוזר, אבל זה אכן נראה כמו סוג של בלון כלשהוא... בינתיים היה אצלי בקרית ים שמח היום, פעם ראשונה מאז מלחמת המפרץ נשמעו בומים ואזעקות בעיר... אני מחכה לרגע שבו יחסלו את הנבלה המכוער הזה נסראללה!!!

למעלה