אוקיי...
תחילה אציין כי כל מה שאני הולך לרשום,מבוסס על דברים שקרו לי,אני לא מתבסס על דברים שקראו לאנשים אחרים או משהו כזה. אז ככה,מאיפה אפשר להתחיל? מאז שההיתי קטן אני חושב בגיל שנתיים-שלוש ראיתי דמויות שאנשים אחרים לא יכלו לראות{לפחות לא פיזית}הדמויות הללו נראו לי היטב ובבירור,כשאמרתי לאמי שאני רואה את אותן דמויות היא חשבה שאני הוזה,ושאוליי אני לא מרגיש טוב. בגיל מאוחר יותר{7-8}כבר התחלתי בטיפולים פסיכולוגים מתקדמים,בסוף סדרת הטיפולים הוכן דו"ח שאומר שאני בריא לחלוטין,ושהדמויות שאני רואה הן פרי דמיוני המפותח... מאז גיל10 בערך,העדפתי כבר לא לציין לאף אחד על אותן דמויות שאני רואה בקביעות{ישויות אור\מדריכים אישים\חוצנים\חלליות}ואפילו הצלחתי לפתח בעצמי יכולת חסימה{ככה שהם לא יכולים להטריד אותי..} בגיל 17 בערך הלכתי למדיום מתקשר,שישר שם לב שיש בי משהו שונה,הוא ציין בפניי כי המודעות העצמית שלי גדולה מאוד,ויש לי יכולות תקשור מדהימות,וכי העין ה3שלי מפותחת מאוד,ולמעשה היא נפתחה מיום הלידה{וזה מסביר את זה שיכולתי לראות דמויות בגיל3-או לפחות אני זוכר שזה מגיל3} לאחר שהוא ציין את אותן דברים,הוא לימד אותי מגוון שיטות בהן אוכל לתקשר עם מדריכיי האישים ועם אותם חוצנים שההיתי רואה בתדירות גבוהה. ואז התחלתי לתרגל,ובסופו של דבר הגעתי להיום למצב שאני יכול תוך שניות לתקשר,ולראות למעשה כל דבר. אני אחסוך ממכם מידע שיש ברשותי על מדריכי האישים וכ'ו. ויותר קל לי לענות על שאלות. אם מישהו רוצה לדעת אם באמת יש חוצנים אז התשובה היא חד משמעית שכן... פשוט ישנם מינים רבים רבים של חוצנים,אלפי מינים לצורך הדיוק בין אותם מינים יש כאלה שהם טובים ויש כאלה שהם רשעים,מאוד אפילו. אבל אין להם יכולת להתקרב לכדוה"א משום שהוא בפיקוח של 24שעות ע"י חוצנים טובים,שמגינים עלינו. אותם חוצנים רשעים שנקראים "לטרוקרנים" מנסים להגיע לכדוה"א בכל מחיר,כי כדהו"א מלא באוצרות טבע חיוניים מאוד וחשובים,הבהרה בנוגע לגזע ה"לטרקורן" זהו לא גזע של חוצנים יחידים,אלה איגוד של מאות גזעים של חוצנים,שפשוט הכוונות שלו כלפי כדוה"א הם שונות מזה של איגוד תרבויות אחרות. בכל אופן הנושא הוא מגוון מאוד!! ואני יכול להמשיך לרשום פה במשך מאות שעות מידע רב,אני מעדיף לענות על שאלות ספציפיות ככה יהיה לי קל יותר,תשאלו שאלות ואני יענה!