עבמ הרגע מעל דרום לבנון בטלוזיה

סנגי

New member
העבמ טס בגובה נמוך לא אוררה../images/Emo112.gif

קודם בקשו מערוץ 2 או חפשו בטלוזייה ברשתות הערביות הם מתמקדים בעבמ ומצלמים אותו בשידור חי עודד יערי בערוץ 2 לא יודע מה העצם הזה גם האחרים שישבו בפנל הם רק אומרים שהשידורים הערביים מסוקרנים ומפוחדים מהעצמ שנראה בבירור בטלוזיה למי שלא ראה הוא בצבע שחור בבצורה מוזרה עגולה נע בצורה לא ממוקדת במשך שעות לא גבוה בשמיים רוב הסיכויים שמדובר בכלי של צהל אבל החפץ ממש נראה חריג.

Gilliana

New member
חבר'ה להרגע באמת

ה-"עב"ם" הוא צפלין סיור - בדיוק מהסוג המרחף מעל הכור בדימונה. למי שיוצא להגיע לאיזור יראה אותם בבירור מרחפים ברדיוס של מס' קילומטרים סביב. וכן - גם שם היו מספר מקרים של טעויות זיהוי.

ronAdmin

New member
ממתי צפלין הוא בצבע שחור?

ממתי הבצע של צפלין הוא שחור?...ועד כמה שידוע לי שצלפין מסוג זה הוא מונחה כבל, איף פעם לא מכניסים אותו פנימה לאיזורים כאלה, הוא יושב רק בתחום מסויימם. וגם אמרתי כבר שראיתי דבר כזה פעם בעזה..מקרוב אז בבקשה לא לספר לי סיפורים יותר.

ronAdmin

New member
כרגע גוף דומה נראה באיזור הים

כרגע גוף דומה למה שנראה בלבנון נראה באיזור הים מול חופי ישראל על פי מספר דיווחים של אנשים. ובתנוע מי צפון לכיוון דרום, אני לא יודע האם ישנו קשר לאותו גוף אבל לפי הדיווחים זה מאוד דומה לאותו גוף מוזר.

Majestic12

New member
הצפלינים בעזה

איני מתכוון להיכנס לעניין צבע הצפלינים שראית בעזה (מטעמים מובנים - ומה גם שזה לא המקום לפרט מה יש ומה אין באזור), אלא לצפלינים שצולמו בעבר מעל לכור בדימונה. צפלינים אלו היו כהים מאד בצבעם, כמעט שחורים.

B l u e H a w k

New member
אנא,חדלו לקשקש...

איך בדיוק צה"ל יחדיר צפלין ללב לבנון? צפלין נועד לצורך תצפית מרחוק,קרי-אם ההינו מעונינים לתצפת על ביירות אז ההינו ממקמים את הצפלים במרחק מסויים מבירות{כמה עשרות ק"מ}לא בלב ביירות-ככה הצפלין לא אפקטיבי. ללא ספק מדובר בכלי טיס-מעבר לזה כבר עדיף שלא נתעמק...

Gilliana

New member
הצפלין בשחור מאז ש...

צפלנים, או בלונים, או איך שאתה רוצה לקרוא להם - מרחפים מעל הכור בדימונה (כן, כן - הם שחורים) והם ממש לא מונחי כבל! הם מונחים בגלי רדיו, בדומה לטיסנים ומזל"טים. אז אולי לפני שאתה מבקש "לא לספר לך סיפורים" - תבדוק את העובדות.

B l u e H a w k

New member
גילנה היקרה...

אין לי שמץ של מושג מאיפה את קובעת את העובדות הללו,או איך הגעת למסקנה שמה שמראים בטלוויזיה שמרחף מעל ביירות זה צ'פלין... תקשיבי,אני משרת בחיל האוויר ביחידה סודית,ואני מבין לא מעט בתחום הזה. אין שום צ'פלין בלבנון,בלוני התצפית הללו אלו מטרות נייחות לנ"מ לבנוני{משום כושר התמרון הנמוך,הגודל היחסית גדול של העצם,והפגיעות הרבה}לכן בלונים שכאלו בעיקר מצויים בתחומי הגבולות{צפון דרום ועוד כמה מקומות בארץ שאני לא אכתוב}הבלון נועד לתצפית נטו,והוא נייח,ק ר י-ללא יכולת תזוזה! אין לי מושג מאיפה הבאת את השטות הזו שניתן להזיז את בלוני התצפית באמצעות גלי רדיו,אלוי ישנה יכולת תמרון קלה ביותר,אבל בגדול הבלונים הללו מחבורים לקרקע באמצעות כבלים גדולים וחזקים{כדי שהבלון לא יעוף למקום אחר בטעות..} מה שהראו בחדשות זהו כלי טיס מתקדם מאוד ומסווג מאוד,ידוע לי היטב מהו הכלי,ואם ההיתי יכול ההיתי מפרט בשמחה. שבוע טוב.

חפY

New member
עוד מעט תגיד בטח שאין כזה דבר

עב"מים וחוצנים

B l u e H a w k

New member
לצערי את זה אני גם לא יכול להגיד...

משום שאני ראיתי במו עיני עבמי"ם וחייזרים{ואני לא מתכוון למשהו שראיתי בטלוויזיה\מחשב\חלום} אני מתמחה ברפואה אלטרנטיבית,טאי צ'י והילינג. הכנתי אפילו מדריך קטן לפי החוצנים שיצא לי להכיר,ועל טיב גזעם ומהיכן באו{יש לי יכולת תקשור איתם..} אני פה בפורום בשביל זה{לא מכיר עוד הרבה פורומים טובים בארץ שניתן לדבר על זה..} תבינו שנורא קשה לי עם המצב הזה,כי אני מעדיף לא לספר לאף אחד{כדי שלא יחשבו שאני משוגע או חולה נפש...} גם לא להוריי,או למפקדי בצבא... מי שמכיר אותי רק יודע שאני מתמחה בהילינג ורפואה אלטרנטיבית. אם מישהו רוצה עוד לדעת משהו,אשמח לענות על שאלות...

זה נשמע ממש מעולה

ספר בבקשה.. ספר מעט על עצמך איך הגעת למצב הזה ולמה בחרת בהילנג ורפואה אלטרנטיבית, האם הם היוו המקור לבחירתך? האם יש מידע שאתה כן יכול לשתף, ולחדש ולחדד? אני מקווה שתוכל להאיר את עיננו לפחות במקצת.

B l u e H a w k

New member
אוקיי...

תחילה אציין כי כל מה שאני הולך לרשום,מבוסס על דברים שקרו לי,אני לא מתבסס על דברים שקראו לאנשים אחרים או משהו כזה. אז ככה,מאיפה אפשר להתחיל? מאז שההיתי קטן אני חושב בגיל שנתיים-שלוש ראיתי דמויות שאנשים אחרים לא יכלו לראות{לפחות לא פיזית}הדמויות הללו נראו לי היטב ובבירור,כשאמרתי לאמי שאני רואה את אותן דמויות היא חשבה שאני הוזה,ושאוליי אני לא מרגיש טוב. בגיל מאוחר יותר{7-8}כבר התחלתי בטיפולים פסיכולוגים מתקדמים,בסוף סדרת הטיפולים הוכן דו"ח שאומר שאני בריא לחלוטין,ושהדמויות שאני רואה הן פרי דמיוני המפותח... מאז גיל10 בערך,העדפתי כבר לא לציין לאף אחד על אותן דמויות שאני רואה בקביעות{ישויות אור\מדריכים אישים\חוצנים\חלליות}ואפילו הצלחתי לפתח בעצמי יכולת חסימה{ככה שהם לא יכולים להטריד אותי..} בגיל 17 בערך הלכתי למדיום מתקשר,שישר שם לב שיש בי משהו שונה,הוא ציין בפניי כי המודעות העצמית שלי גדולה מאוד,ויש לי יכולות תקשור מדהימות,וכי העין ה3שלי מפותחת מאוד,ולמעשה היא נפתחה מיום הלידה{וזה מסביר את זה שיכולתי לראות דמויות בגיל3-או לפחות אני זוכר שזה מגיל3} לאחר שהוא ציין את אותן דברים,הוא לימד אותי מגוון שיטות בהן אוכל לתקשר עם מדריכיי האישים ועם אותם חוצנים שההיתי רואה בתדירות גבוהה. ואז התחלתי לתרגל,ובסופו של דבר הגעתי להיום למצב שאני יכול תוך שניות לתקשר,ולראות למעשה כל דבר. אני אחסוך ממכם מידע שיש ברשותי על מדריכי האישים וכ'ו. ויותר קל לי לענות על שאלות. אם מישהו רוצה לדעת אם באמת יש חוצנים אז התשובה היא חד משמעית שכן... פשוט ישנם מינים רבים רבים של חוצנים,אלפי מינים לצורך הדיוק בין אותם מינים יש כאלה שהם טובים ויש כאלה שהם רשעים,מאוד אפילו. אבל אין להם יכולת להתקרב לכדוה"א משום שהוא בפיקוח של 24שעות ע"י חוצנים טובים,שמגינים עלינו. אותם חוצנים רשעים שנקראים "לטרוקרנים" מנסים להגיע לכדוה"א בכל מחיר,כי כדהו"א מלא באוצרות טבע חיוניים מאוד וחשובים,הבהרה בנוגע לגזע ה"לטרקורן" זהו לא גזע של חוצנים יחידים,אלה איגוד של מאות גזעים של חוצנים,שפשוט הכוונות שלו כלפי כדוה"א הם שונות מזה של איגוד תרבויות אחרות. בכל אופן הנושא הוא מגוון מאוד!! ואני יכול להמשיך לרשום פה במשך מאות שעות מידע רב,אני מעדיף לענות על שאלות ספציפיות ככה יהיה לי קל יותר,תשאלו שאלות ואני יענה!

Majestic12

New member
המונח "רפואה אלטרנטיבית"

איני מקבל את המונח "רפואה אלטרנטיבית" - או שיש רפואה או שאין רפואה. לא יתכן מצב של משהו אלטרנטיבי לרפואה, מאחר ואז היא אינה רפואה. אלטרנטיבי למה? אם זו רפואה, אז זו רפואה לכל דבר, ולמה לכנות אותה אלטרנטיבית? לדעתי, זו טעות קריטית שבה משתמשים כל מי שעוסקים ברפואות אלו, מאחר והם מגדירים עצמם כמשהו חילופי לרפואה הקונבנציונאלית. במקום לנסות ולהרחיב את משמעות הרפואה הקונבנציונאלית, כך שתכלול בתוכה את כל סוגי הטיפולים, הרי שהשתרש מונח בעייתי. מאד מזכיר לי את השימוש שעושים המתעניינים בעבמי"ם במונח "אמונה".

Gilliana

New member
אכן, המינוח "אלטרנטיבי" הוא בעייתי

עדיף להשתמש במונח "רפואה טבעית" או "הילינג". אין שום דבר "אלטרנטיבי" ברפואה זו והיא אינה באה להחליף את הרפואה ה-"קונבציונלית" אלא כאמור להרחיב אותה.

ronAdmin

New member
חמוד עם באמת הייתה רואה אותם

אתה יודע משהו לראות חוצנים זה לא פשוט, כל מי שראה חוצנים עד היום אחד משנים, או שהוא אינו שפוי נעשה מזה, או שהוא פשוט אינו קיים, אני יכול לומר לך שהם איף פעם אינם יוצרים מגע ישיר עם אנשים מקסימום אתה יכול להרגיש אותם או לשמוע אותם מדברים איתך ללא יכולת לראות אותם פנים מול פנים, אגב הם בעל ריח מאוד מסריח
. אז בבקשה ממך על תספר לי את הסיפורים האלה אני בין אנשים היחידים שבאמת בהוא איתם במגע .

B l u e H a w k

New member
כנראה הם השפיעו עליך מאוד...

אם עד עצם היום הזה אתה עדיין כותב עם שגיאות כתיב...............

למעלה