עבמ הרגע מעל דרום לבנון בטלוזיה

ronAdmin

New member
טוב, חקרתי קצת בנושא, ולפי דעתי

כמובן רק לפי דעתי, אינני מוצא באותו עצם בלתי מזוהה זה תכונה מיוחדת, כלומר תכונה פיסיקלית מיוחדת, לומר שזה עב"ם אינני יכול לומר על אותו גוף, לומר שזה צפלין אני ממש שולל, מה שכן אני חושב זה סוג של כלי טיס זעיר ללא טיס זה כן אפשר לומר. למרות שמנסיוני עם היה מדובר בצלחת מעופפת או בכלי טיס אחר קטן חוצני לצורך מעקב אותם המפעילים היו עושים הכול על מנת לא למשוך צומת לב רבה, וזה אני אומר מתוך מחשבה הגיונית וידע מסויים בתחום. ואם אתה באמת הייתה ביחידה כזאת "סודית" בצבא הייתה יודע, שלפעמים מרחוק רואים גוף גם בשחור, לא מחייב שהוא בלבן בגלל חזרה של האור. אבל לאור מה שאני ראיתי בסרטונים בזמני החופשי נראה משהו מוזר סביב אותו גוף, שנראה כמו שימוש בסוג מסויים של הנעה שמוכרת לי כבר לאור כל זה אינני גם שולל שמדובר בסוג של כלי טיס מסוג ביון שמקורו לא ממדינת ישראל, וגם סביר מאוד שאינו ארצי, זה כמובן רק דעתי בנושא, רק צה"ל "חיל אויר" יוכל לומר את האמת על אותו גוף, וכמובן זאת דעתי בנושא.

B l u e H a w k

New member
ואני מבין שאתה מומחה לכלי טייס...

צר לי כבודו שזילזלתי בך,אתה צודק!!! מדובר בעב"ם,אני ברוב טיםשותי לא ראיתי את זה..

ronAdmin

New member
אני...לא מומחה לשום דבר ../images/Emo13.gif

אני סתם פה על תקן - סתם במקרה פה
...איך אומרים החברה פה... משקיף מהצד.. מומחים לכלי טיס - יש רק בצבא ואני לא משרת כרגע בשום בצבא זה או אחר. ובקשר לידע שלי פחות תדע עלי כך יהיה יותר בריא בשבילך

scriewy

New member
פחחחחחחחחח שתי כרישים בזירה

ו bluehawk לא יפה להצביע על שגיאות כתיב.

ronAdmin

New member
כרישים זה רק בים עד כמה שזכור לי

ובבקשה לא לגרור אותי לשטויות האלה, כמו שציינתי כבר פחות לדעת יותר טוב ויותר בריא יהיה בשביל כולם פה.

Gilliana

New member
מומחים לכלי טיס יש רק בצבא?

מעניין מאד, באמת מעניין מאד מאד איך זה ש-"רק בצבא" יש מומחים לכלי טיס...

fighterpilot

New member
לא רק בצבא אבל!!!

רק בצבא יודעים איזה כלי טייס יש.. שלא כל "מומחה תעופה" יודע. להמחשה.... האם אתה כ"מומחה תעופה" מכיר את הציפור השחורה SR71 שהגיע לגובה אדיר ולמהירות אדירה של 3.5 מאך? סיפור קטן עליה.... ה"עצם הבילתי מזוהה הזה" שייט בעולם (בעיקר מעל ברה"מ) ואף אחד לא ידע מהו. הוא שייט מעל העולם 3 שנים ברציפות תואף אחד לא ידע מהו!!! עד שהאמריקאים הציגו אותו בפומבי. אז מאיפה אתה יודע את כל מה שיש לצה"ל???? אולי יש להם משהו מיסתורי???? שהם לא רוצים שאו אני או אתה נדע????? אז בקיצור.... לך תדע???!!!!

Majestic12

New member
אין ספק fighterpilot

לדעתי מטוסי האורורה שחגים כבר כ- 10 שנים מעל לשמי ישראל (וצולמו מספר לא קטן של פעמים), ומעל לשמי מדינות רבות בעולם, הם דוגמא מצויינת.לצערי הגדול, חלק לא קטן מחוקרי העבמי"ם, עדיין רואה באותם "עבמי"ם משולשים", כפי שהם מכונים, עבמי"ם. אני עדיין נתקל בעדויות רבות על מטוסים אלו, ועדיין רואה שלא כולם הפנימו את העובדה שזהו מטוס.לפחות לגילי ולי נראה שתוך מספר שנים תצא האמת לאור. המטוסים הללו צולמו כל כך הרבה פעמים, וכן השובל המיוחד שהם מותירים, כך שלא תהיה ברירה אלא לחשוף את העניין.

Gilliana

New member
ואו ואו, טיפסת על העץ הלא נכון!

קודם כל, שים לב - אני גברת ולא אדון. ושנית - אני כנראה אחד האנשים האחרונים במדינת ישראל שצריך ללמד אותו מה זה SR-71 או מה זאת אורורה, או X-34 ושאר כלי טייס "סודיים" אשר אני מכירה מקרוב. לא ידידי - לא רק אנשי צבא יודעים מה יש לצבא ואני יודעת גם יודעת בדיוק מה יש לצה"ל, למרות שאינני "אשת צבא" - מה לעשות, עובדה. מזמינה אותך לעיין בפורום ולקרוא את הודעותי העוסקות בנושא ואז אולי תבין דוע טיפסת על העץ הכי לא נכון שיכולת לטפס עליו.
ואגב, המהירות ה-"אדירה" של מאך 3.5 , כבר מזמן מזמן לא כ"כ אדירה - למען האמת, המטוסים בני ימינו מגיעים כבר למאך 9.

makakio

New member
שאלה לB l u e H a w k

יש לחלק מהקלים הסודיים יכול ליות בילתי ניראים? או מתושתשים?

Gilliana

New member
אם זו שאלה ל-Bluehawk

מדוע היא משורשרת אלי? ומכיוון שכבר שרשרת - אזי התשובה לשאלתך היא כן.

אונתן

New member
שאלה לגברת :)....

זה לא שבמאך 9 אתה כבר מאבד את ההכרה? בתודה אלפקה

Gilliana

New member
ממש לא

מעבורת החלל למשל טסה במהירות גבוהה בהרבה ממאך 9 ועדיין האסטרונאוטים בהכרה מלאה.
(רק כדי לסדר את האוזן: מהירות של למעלה מ-17,000 מייל בשעה, שהם כ- 27,000 ק"מ בשעה)

fighterpilot

New member
רואים שאת לא מעודכנת :p

דבר ראשון מטוס הוא כלי טיס העומד בכוחות שעל כדור הארץ (ואגב יש הרבה כאלו.....). החלליות משייטות בחלל ללא שום כוח הפועל עליהן ולכן אין מה להשוות. לגבי המטוס, המטוס הכי מהיר שהיה אי פעם הוא הציפור השחורה (המאויש) לעומת זאת, הכלי טיס הכי מהיר הוא X43A שהוא היגיע רק עד 7 מאך. ועוד דבר.... יש לא מטוסאבל טיל מאויש X15 שהיגיע עד 6 מאך אבל אי אפשר ליקרוא לו מטוס......

Gilliana

New member
להיפך ידידי...

... אתה הוא זה שמאד (אבל מאד מאד) לא מעודכן. בניסוי של מטוס ממשפחת מטוסי ה- "אורורה" שנערך לפני כ-6 חודשים באיזור קליפורניה - נשבר מחסום מאך 9, אבל את זה כמובן לא כותבים בעיתונים...

fighterpilot

New member
אין לזה שום בסיס

לכן..... אין לך לדעת, כמו שכתבתי קודם, ואם את היית יודעת אז העיתונות ממיזמן הייתה יודעת את זה. אני לא יודע מה המקורות שלך...... יכול להיות שאת צודקת..... אבל בכל אופן אני חושב שאם הדבר הזה היה באמת אמיתי ואם את יודעת ומפרסמת שליפני 6 חודשים הייתה כזו שבירת שיא (שהיא בעל היקף תיקשורתי ענק) היו מדווחים. ועוד דבר... אם לא דיווחו על זה עד עכשיו אז כניראה שאת גם יודעת שארצות הברית מחביאה חללית של חייזרים וגם את גופותיהם באיזור 51. ועוד דבר... אני סומך על ארצות הברית שאם באמת הם היו מגלים את זה למישהו הם לא היו מגלים לך את זה... שמפרסמת את הידיעות הסודיות שלהם בפורום כאן... שכל העולם יכול להיכנס. לתשומת ליבך

Gilliana

New member
יפה אמרת

אתה לא יודע מה המקורות שלי ולכן lets leave it at that
ולא - אני לא יודעת מה ארה"ב מחביאה באיזור 51 - וזו רמת מידור בטחוני שונה לגמרי. ודרך אגב, בעניין האורורה - זה גם כבר לא מי יודע מה סודי, כך שאין לך בכלל מה להתרגש מה-"פרסום הגרנדיוזי".

fighterpilot

New member
כל דבר סודי

ואפילו ה"פיפס" הכי קטן. אם הם היו מפרסמים את זה היה זה ה"פירסום הגרנדיוזי". כל עוד הם לא מפרסמים את זה זה סודי ויש עוד הרבה דברים שהם שטוטיים אולי בעינינו שהם "סודיים" כמו ההקשר של מיספרי הטייסות בחיל האויר לשמות שלהן שזה נקרא "סודי" (ברור שמדרגת סודיות מופחתת וכן הרבה אנשים יודעים זאת) אבל במקרה הזה של האורורה, אני לא חושב שאת משיגה את המידע הזה באופן חוקי, ואני לא יודע אם הוא נכון, בכל אופן אם הוא נכון...... תשאירי את הפירסום הזה לUSAF או לפנטגון (אני לא יודע מי ממונה על הפרוייקט הזה) ואל תפרסמי דברים כאלו בפורום הזה..... לכל דבר יש סיבה למה הוא סודי.

למעלה