עברי לא בטוח שרוצה גם את האחים וגם את האחיות

LiRs Lullaby

New member
מסכימה

מה שמפריע לי זה שהוא כאילו מנסה לשנות אותן בגלל שהוא התקבע על איזה תדמית של פופ מסחרי. אבל בחייאת, העברת אותן עד עכשיו יחד עם הקלידים, אז מה הבעיה שהן ימשיכו ככה? אני דווקא רואה את זה שהן יודעות לנגן על כלי פלוס מאוד רציני, כי זה מעיד על רצינות, השקעה, תרגול.... ועוד ששתיהן ישבו יחד זה אומר שהן מתכוננות מראש ולא מחפפות.

אורישקי

New member
הן ממש לא זמרות פופ מסחרי במהות שלהן.

גם טורי איימוס היא זמרת ענקית שנשארה נאמנה לעצמה ולפסנתר שלה. כל עוד הקטע שלהן עובד אין בעיה עם זה.

GM1988

Well-known member
גם אני לא הבנתי מה הבעיה שהן יעמדו מאחורי

פסנתר ויופיעו ככה. הרי ככה הן עברו את כל השלבים עד עכשיו, וזה ה"קטע" שלהן.
תכלס, אפשר לחשוב איזו קריירה מחכה להן בארץ, ולכל מתמודד או להקה של האקס פקטור IS.
זאפה, ברבי, אוויטה, ואולי איזה בית קפה בשיינקין (אם יש).

אציין שעד כה לא התרשמתי חיובי מעברי במהלך התכנית
אז בדרכ זה כבר לא הכי מעניין אותי מה הוא אומר.

danlevin1

New member
האחים נהדרים

ועברי פסל אותם לפני שהתחילו לשיר , חרא שופט

danlevin1

New member
נכון שהוא אנמי אבל הוא שר מעולה ! בין

הזמרים הכי טובים בתחרות ומשה שאני מתחיל מאוד להעריך אם יעזור
לו זה יראה טוב יותר בהמשך

זה לא רק אנמיות, אין בשירתו שום רגש

לא רק שהוא לא מתחבר למילים, הוא שר פלאט, בלי שום רגש.

xjoiq

New member
זה דברים שכנראה אי אפשר לאפס אותם

ולהזכירך לפני הטסט הוא העביר אותם תיאוריה(זכור לך שאיזה מנטור עשה את זה בעולם?)ולליאור בדיוק הוא אמר לו את זה והבחור מה לעשות לא הפנים בארד נשאר בארד.

danlevin1

New member
מה אני אגיד

זה פחדנות של משה , במקום ללכת עד הסוף עם מה שאתה חושב ולהילחם עליו , כי יש עם מה לעבוד
ומשה אמר שקשה לו לוותר על קול כזה אבל זה נראה לי מריח כמו הוראות מלמעלה להשאיר את הטווסי הזייפן הזה , לפחות על פני טווסי ליאור עדיף ברבה

xjoiq

New member
תראה יש לו 2 אסים/יהלומים +אחד עם פוטנציאל

הכוונה כמובן לבן גולן ואורי שכיב והשלישי ליאב עזרן.
עכשיו נשאר לו לנפות את טווסי ואת ליאור שמה לעשות הוא בארד והשירה שלו בארדאית לא מחוברת כאילו שהוא בא לדווח על מזג האויר בקוסטה ריקה.
עכשיו מה זה משנה אם הוא מנפה את ליאור ואח"כ את טווסי או להפך
ליאור הוא בארד אז הוא ייקח את זה בקול, טווסי הוא ילד ואפשר לדחות את הקץ עבורו בעוד לילה אחד ולא איכפת לי אם תגיד שזה בהתערבות ההפקה בשביל למתוח אותנו עוד קצת.

אם בשבת הבאה תראה שהוא מעדיף את טווסי על פני עזרן אתה יכול למחוק את כל מה שכתבתי

אני שמחה שיהב עבר

הוא ניסה לשיר פחות עם הידיים, והוא אחר והוא שונה, אבל מביא משהו טוב. אני מקווה שימשיך הלאה להופעות החיות, הוא מעניין

השועל מקווה שהוא לא יעבור לשלב הבא

הוא בלתי נסבל עם כל המניירות שלו והקול של אריק שרון.

למעלה