עברי לא בטוח שרוצה גם את האחים וגם את האחיות

LiRs Lullaby

New member
מה. ה. ק. ט. ע.

לעזאזל? חשבתי שזהו, מפה ממשיכים ישר לנבחרת. הופעות חיות כבר בשבת הבאה. עכשיו פתאום יש עוד ניפוי? למה לא ניפו כבר היום שניים מכל קבוצה? אתם רוצים לומר לי שהדבר הזה יימשך גם שבוע הבא? ואז גם הבנות/הבוגרים כפול שני פרקים?????????

לפי החישובים של השועל זה יסתיים בשבת הבאה

ברביעי יהיו בתי השופטים של שירי ופורטיס, ואז בשבת יהיו הניפויים האחרונים של כולם.

xjoiq

New member
לא נראה שיתחילו הופעות ברביעי יתחילו במוצש

בשביל להגיע לפיק ברייטינג.
מה שאומר שכנראה בית השופטים ימשך גם על רביעי הבא וההופעות החיות יתחילו במוצש בעוד שבועיים

juspan

New member
נו, את רואה שהם מורחים למוות?

מהלך כ"כ טפשי, באמריקאי אם זכור לי מגיעים 4 אקטים להופעות החיות (תקנו אותי אם אני טועה). למה לצמצם כ"כ, מה זה נותן? חוסך זמן בתכניות של ההופעות החיות? אבל הן הדבר האמיתי!
ואם החלטתם לצמצם, אז אכן עדיף היה לעשות את זה עכשיו בבת אחת. הרי ממילא האינטואיציה אומרת שמי שבסכנה זה המבצע שהתלבטו לגביו כבר בשלב הזה (כלומר יהב והאחים) למרות שאין לדעת כמובן.

xjoiq

New member
מה איכפת לך אחותי

סה"כ נזכה לעוד 16 ביצועים של מתמודדינו וגם נזכה להתרשם יותר ממי שכל אחד מתחבר אליו. עוד מלודיות עוד הרמוניות אחלא לא?

xjoiq

New member
ועוד משהו אני מאוד בעד שימרחו את התוכנית

להזכירך לפני 10 ימים אישפזו את בן גולן לניתוח דחוף עקב התפוצצות התוספתן. כמה שימרחו יותר ככה יתרבו הסיכויים שנזכה לראותו מככב בלייב.
ואני,כמורעל על הקול שלו, מאוד הייתי רוצה לראותו ולהתענג עליו בלייב.

xjoiq

New member
למרות שהן אחלא זה כל כך פשוט לא התרגשתי במיל

xjoiq

New member
אם את רוצה עוד צפירת הרגעה

תפתחי את התוכנית של אתמול תעבירי ל- 0:58:36 ותראי איך עברי מאמין שאלה הג'וקריות שלו לגמר.
בקיצור גם אם בחלק ב' של בתי השופטים הכרקוקליות יפדחו(חלילה) את ההופעה את יכולה להיות סמוכה ובטוחה שעברי ישמור אותן בכל מצב(גם אני במקומו הייתי שומר) אפילו בשיטת דה וויס הוא היה זורק את כל היתר ונצמד איתן עד הגמר.

מעניין כמה פרסומות יתקעו לנו עכשיו, רק בשביל

שאחרי זה יגידו לטווסי שהוא עובר להופעות החיות

LiRs Lullaby

New member
לע, אין מצב

והפרסומות האלה זה פשוט טרור אימה. כמה פעמים ישברו משקפיים של הלפרין ויצרחו לי ג'וי, ג'וי, ג'וי באוזן?!

למעלה