עברי לא בטוח שרוצה גם את האחים וגם את האחיות

גל לקח לי את התגובה

כולל

אהבתי את התיאור, וגם צחקתי ממנו.

לצערי, אני לא מסכימה. אני באמת חושבת שהוא יכול להביא הרבה כישרון לשירה. יש הרבה פוטינציאל והרבה עם מה לעבוד. השאלה אם האנשים בבית (חוץ ממני) יראו את הכישרון העצום שלו

GALxp

Well-known member
הוא מאוד קשה לעיכול

דיווה שחורה בגוף של נער בן 15, גם אם יש לו צבע קול יפה, המבטא הגרוע שלו מאפיל על כך.
בנוסף, אי אפשר להתעלם מההבעות המזעזעות שלו שנראות כמו פארודיה. בלתי נסבל בעליל.

לצערי אני רואה אותו מגיע להופעות החיות, כנראה על חשבונו של ליאב.

בעיניי הם באותה רמה

גם הפרצופים שליאב עשה באודישן שלו לא מלהיבים. לשניהם יש פוטנציאל והשאלה עם מי משה יעדיף לעבוד. אני נוטה לכיוון ליאב, כי גם למשה קשה להתחבר ליהב

GM1988

Well-known member
משה חייב לעבוד איתו על הנושא הזה.

זה נראה כמו הילדים הקטנים שעוד מחקים הזמרים שהם רואים בטלויזיה, אבל זה ילדים קטנים שעושים את זה בבית ולא על במה.

Jason2

New member
זה לא ממש הוגן

כאילו בתחרות כזאת אף אחד לא מחפש את ההגינות אבל כל להקה אמורה להיות בתחרות עם כל להקה אחרת ואילו כאן הם אומרים להם אתם לא מתמודדים מול כולם אלא אחד מול השני. גם אם שני ההרכבים יותר טובים מהשאר, לא נותנים להם סיכוי.

ואני לא מבין למה הטווסי הזה עוד שם.

LiRs Lullaby

New member
גם אני לא מבינה למה הוא חושב שהוא חייב להעיף

זוג אחים/אחיות. כאילו, ממתי קשר משפחתי הפך להיות ז'אנר מוזיקלי? למה הוא חושב שהם מתחרים על אותה המשבצת? הסגנון שלהם אפילו לא דומה...

danlevin1

New member
טווסי מזעזע וסקעת אפס

מתלהב מטווסי ויורד על המוכשרים : ליאור דרעי ויניב עזרן

Jason2

New member
זה ממש לא ברור

או שהם קיבלו הוראה מההפקה להעביר אותו ויהי מה (דבר מוזר כשלעצמו) או שאולי קורה שם משהו שלא עובר בטלויזיה.

הביצוע של קבוצת הבנים נשמע כל כך מבולגן

אין שום הרמוניה ביניהם. פשוט בלגן אחד שלם.

Jason2

New member
אבל זה היה הברור שהם יעברו

החלום הרטוב של ההפקה היא להוציא וואן דיירקשן ישראלית.

בן גולן מצויין

הבדל של שמים וארץ בינו לבין המתמודדים הקודמים, להותיא אורי שכיב, שגם הוא היה מעולה הערב.

LiRs Lullaby

New member
לא יודעת, הוא לא כזה מלהיב....

אני חושבת שפורטיס צדק, קבוצת הבנות היא הרבה יותר חזקה ואקס-פקטורית בעליל. אני מקבוצת הבנים לא התלהבתי מאף אחד יותר מדי.

xjoiq

New member

על בן גולן אני ממשיך להיות נעול ומורעל
ואילו על אורי שכיב שעד היום ראיתי שהוא שר יפה(אפילו יפה מאוד) על גבול המרגש היום הוא הצליח לחצות את קו הגבול הזה ונכנס לאיזור המרגש.

redsnowhite

New member
מה עם אורטל אלקיים? לא יצא לי להתקל בה

שוב בתכנית אחרי האודישן שביצעה שיר של אלישיה קיס ומאד אהבתי.

redsnowhite

New member
איך לעזאזל, היא הייתה מצויינת

באודישן הראשון לפחות. היחידה שממש התלהבתי ממנה.

למעלה