עברי לא בטוח שרוצה גם את האחים וגם את האחיות

LiRs Lullaby

New member
אני נוטה להסכים איתך לגבי קבוצת הבנות

הן אכן הכי חזקות פה. לבנים לא הצלחתי להתחבר לאף אחד. אבל ממש לאף אחד. לא יודעת, אני דווקא "גדלתי" על זמרים ולא זמרות, ואני חייבת שיהיה להם צבע קול מפיל (מיינרד ג'יימס קינן, אדי וודר, טרנט רזנור למי שמכיר, קורט קוביין). ואם זה לא זה, או אפילו לא ברמה של כריזמטיות, אני לא מצליחה להתחבר.
מבחינתי הם כולם יכולים ללכת הביתה ושישארו כל הבנות (התרגשתי מהביצוע של ענבל ביבי לשיר IMPOSSIBLE ברמה של עור ברווז.... דווקא שהיא תלך?). לדעתי כל אחת שם מביאה איתה משהו אחר. ענבל את הבגרות הרגשית לשיר, תמר את הפשטות והקול האדיר שיוצא בד"כ ללא מאמץ וללא מניירות, עדן את החינניות והקול הדיוואי, אמה את המאגניבות והמרדנות. כל אחת שם היא מאוד בולטת ושונה. אני לא מצליחה אפילו להבדיל בין הבנים. דווקא בגזרת הבוגרים והלהקות יש יותר גיוון. בעיני (ואוזניי) אני חושבת שהבנים הם החוליה החלשה של התכנית.

השועל דווקא חושב שקטגוריית הבנות הכי חזקה

אחריה הלהקות, אחר כך הבנים ובסוף הבוגרים, שהשועל לא מתפלא כלל ששירי לא היתה מרוצה לקבלם ועברי אף איים להתפטר אם יקבל אותם.

לפי איך שזה נראה עכשיו, עושה רושם שפורטיס המנטור הכי שמח מהחלוקה הזאת, והוא יודע טוב למה. כי רוב הסיכויים שהמנצחת של העונה נמצאת בקטגוריה הזאת.

דווקא בקטגוריית הלהקות יש בלאגן, לא בטוח שעברי ימשיך להופעות החיות עם האחים ופיוג'ן. אחת מההרכבים הללו יודח לפני ההופעות החיות, כי השועל לא רואה אותו מוותר על מיראז', שאותם הוא העביר ראשונים. יש יותר סיכוי שהוא יוותר על האחיות מאשר על מיראז', שנכון לכרגע לדעתו של השועל, הם הקלף הכי חזק של עברי, וגם הוא יודע את זה ולכן הוא העביר אותם ראשונים, עוד לפני האחיות. הבעיה עם מיראז' שעדיין לא שמענו אותם שרים בעברית, וכשהם יצטרכו לשר בעברית, לא בטוח שהם יוכלו לספק את הסחורה כפי שהם שרים באנגלית. ופיוג'ן, עברי עצמו אמר שאם הם ישירו כך בהופעות החיות הוא ייאלץ להסתתר מתחת לשולחן.

לעומת זאת, לפורטיס יש לפחות שתי שועלות חזקות שמסוגלות כפי שראינו ושמענו כולנו, לשיר ברמה גבוהה, גם בעברית וגם באנגלית. השועל רק מקווה שפורטיס לא יוותר על אחת מהן רק בגלל ששתיהן יושבות על אותה המשבצת מבחינתו.

xjoiq

New member
אין בקטגורית הבנות אף אחת שיכולה להתקרב/לסכן

במשהו את הכרקוקליות למשל.
עברי עשה את "התרגיל" שלו בעיקר כדי לזכות בכרקוקליות ולא משום שהבוגרים היא הקטגוריה החלשה.(אם אתה זוכר יהורם גאון עשה את התרגיל הזה כדי לזכות במישל כהן בבית ספר למוזיקה)
ובשביל לוותר על האחיות בשביל מיראז' --עם כל הסנטימנטים "ההסטוריים" של עברי למיראז'-צריך להיות תחת השפעת סמים(קשים).
אפילו אבישחר הוא לא פחות טוב מהמיראז'ים ומאוריציו הוא אחד שמסוגל להעיף פה אנשים לרבות אותי.
ותוסיף גם את הפיליפינית שקרוב לוודאי תגיע לאיזור הטופ5.

danlevin1

New member
עברי אמר את זה לאגמי

שאם הם יבצעו ככה הוא יסתתר מתחת לשולחן

juspan

New member
מי יושבות על אותה משבצת ולמה?

אתה מדבר גם על תמר ועדן?
כי חוץ מהגיל והמין (שזה מובנה בקטגוריה עצמה מן הסתם) לא רואה מה הקשר ביניהן. או שאתה מדבר על מישהי נוספת?

NP16

New member
מסכים לגמרי

די בטוח שבן שטרית תודח בפרק הקרוב, אולי אחרי זה פורטיס יעשה איזה קטע ויעיף את תמר נניח , וההפקה תחליט להחזיר אותה ושיהיה 4 בנות בהופעות חיות.
או שיעשו את הקטע הזה עם עברי לידר, כדי לשמר את האחים או את הלהקת בנים החדשה .
באמריקה, בכל 3 העונות היה החזרה לטופ 12 שהגדילו לטופ 13.
בעונה ה-1 החזירו את מלאני שזכתה בסוף העונה, בעונה ה2 את דיימונד שהגיעה מאוד רחוק, ובעונה הנוכחית פחות עבד להם אבל גם החזירו . סיכוי ענק שגם בישראל יחליטו שיהיה טופ 13.

NP16

New member
מקווה שההפקה אומרת לו להגיד את זה

הוא ייצא הכי הכי מפגר שיש אם הוא באמת מדיח אותם בלי כוונה שההפקה תחזיר אותם . האחיות יותר מוזיקליות ומקצועיות אבל עם האחים הוא באמת יכול לנצח .
הרבה יותר קל להתחבר אליהם. הוא יפסיד בגדול.ֿובאמת שמלבד היותם צמד אחים אין שום דמיון במוזיקליות ובהופעה שלהם בשביל שהם יתחרו על אותה משבצת. זה כל כך מרגיז לשמוע אותו ואותם מדברים על זה.

Nightingale5

New member
אני חושבת ששניהם יעברו וההפקה סתם עושה

כאילו הם בתחרות אחד מול השני בשביל ליצור מתח אצל הקהל

xjoiq

New member
מקצועית את צודקת הבעיה היא חשש מההפקה

שלא ירצו להודות בטעות שבהרכבת ההרכב הזה של פיוז'ן ויסחבו את הדבר הזה להופעות החיות.
הם היו צריכים להסתפק בהרכבת דואו נוסף של עידן טמלר ואדיר טוב וזהו.

Nightingale5

New member
הם היו צריכים לקחת את עידן בתור סוליסט במקום

יהב טווסי
וכן אני מבינה את הקטע שלו ולא אומרת שהוא כזה גרוע אבל לעומת אחרים בקטגוריה שלו הוא פחות טוב וזאת עובדה
עזוב שאני לא אוהבת אף אחד מהלהקות חוץ מהאחים והאחיות, מיראז' מגניבים אבל לא מספיק טובים בעייני, יש לי סטנדרטים גבוהים בלהקות בנים חחחחח
אם היה אפשר להשאיר רק את האחים והאחיות להכניס עוד זמר/זמרת סולו זה יכל להיות הרבה יותר טוב
הכי מעצבן זה כל החוקים האלה של הקבוצות שזה חייב להיות מס' מסוים
וגם מה קרה שהתקמצנו ומעבירים רק 12 ללייב? מה אין תקציב לעוד כמה תכניות
יש (להפתעתי הרבה) מספיק אנשים מוכשרים העונה בשביל למלא נבחרת חזקה של 16 מועמדים

xjoiq

New member
הם קיוו שעידן עם הנסיון שלו עם הלהקה הקודמת

שלו,יעזור להרים גם את הלהקה החדשה. אני מבין את המחשבה שעמדה מאחורי זה.
אם הם היו מוציאים את טווסי מה רצית לעשות איתו?שהוא יהיה הסולן של הלהקה החדשה???
עידן טמלר עם הכשרון הבסיסי שלו היה אמור להיות הקטר של הלהקה.

להגיד לך את האמת אני מסכים איתך שרק האחים והאחיות שווים
מיראז' כנראה הם אובררייטד(שמת לב שלא נתנו לנו להתרשם מהביצועים שלהם במחנה האימונים לא מחלק א' של המחנה ולא מחלק ב') ונראה לי שהם יעופו ראשונים בלייב12.

המספר הקבוע של הקבוצות הוא בגדר ברירת מחדל- תארי לך שלא היה שווה איזה מנטור היה מסכים לוותר על מתמודד לטובת המנטור השני שיהיה לו כפול ממנו.

ולגבי ה-12 ללייב נראה לי שזה לא בעיה של התקמצנות סה"כ הם יכולים להרויח עוד אס.אמ.אסים שיכסו את עלות התוכניות הנוספות רק נראה שאם יש יותר מדי מתמודדים הקליברים הגדולים עלולים לרדת לבוטום טו כי כל המסמסים יצביעו בעיקר לכמה מועמדים שהם רוצים להציל ולא למי שהם רוצים שיזכה שעדיין נראה להם שלב "מכינתי" לפני התחרות האמיתית.
וזה אגב לדעתי הבאג הגדול של הצבעות קהל בריאליטי.

xjoiq

New member
הם רצו להשתמש בנסיון של עידן עם הלהקה לשעבר

שעידן היה איתם מקודם.
הנסיון שלו היה אמור להרים את הלהקה החדשה. ולהגיד לך את האמת אני מבין את ההחלטה הזאת של הבחירה בו כעמוד התווך של הלהקה החדשה.

מצד שני בקבוצת הבנים היו תותחים כבדים ליאור דרעי(לפני שהתגלה החסרון שלו של הקרירות בשירה) וליאב עזרן לפני שנחלש קצת בבית השופטים בצירוף האסים בן גולן ואורי שכיב היו משאירים סיכויים לא גדולים לעידן טמלר להגיע להופעות החיות וגם היה עלול לבלבל את משה פרץ(או כל מנטור אחר) איך לעשות אנדנדינו של 3 מ-5.

בקיצור הדרך שעל פניה נראית הגיונית להציל את הקול של עידן טמלר אדיר טוב ועוד 2-3 קולות כשלכל קול היה מישהו מהשופטים שרצה להציל אותו היתה לחבר את כולם ביחד. רק התוספת של הקולות הפחות טובים ללהקה היתה מיותרת ובגדר של תפשת מרובה לא תפשת.

עכשיו מה רצית לעשות עם טווסי?להכניס אותו ללהקה?להעמיד עליו להקה???
פשוט הוא היה מועמד של ברירת מחדל בסוליסטים.

מסכים איתך שבקטגורית הלהקות רק האחים והאחיות שווים

מיראז' הם לדעתי אובררייטד(שמת לב שבמחנה האימונים לא נתנו לנו להתרשם מהביצועים שלהם לא בשידור ולא בהקלטות VOD באתר/בערוץ יוטיוב,לא מהביצוע של חלק א' של המחנה ולא של חלק ב')
כנראה שהם יעופו בשבוע הראשון של הלייב12.

אם הקבוצות לא היו שוות איזה מנטור לדעתך ישלים עם נבחרת של 2 אקטים ואילו לחברו יהיו כפול?פשוט זה מצב של ברירת מחדל.

הבעיה בלהתחיל עם 16 היא לא כספית-מן הסתם האס.אמ.אסים יכסו את העלויות הבעיה היא שמרוב ריבוי אקטים אנשים יעזבו את הקליברים הרציניים ויצביעו רק לאלה שהם רוצים להציל ולא לאסים הגדולים שעלולים בקלות להתדרדר לבוטום טו.ומה יעשו אם 2 אסים ישובצו באותו שבוע בבוטום טו תחשבי חס וחלילה מיליון פעם חס וחלילה אוי ואבוי על בוטום טו של הכרקוקליות ובן גולן...
לסיכום ב-12 יש פחות סיכויים לתוצאות ביזאריות למרות שגם דברים כאלו קורים (ע"ע x factor usa של השנה)
בקיצור יש באג רציני בהסתמכות רק על המסמסים.

xjoiq

New member
כתבתי לך את התגובה פעם שניה כי תפוז כתב לי

שהיתה תקלה במשלוח ובסוף יצא שתפוז עבד עלי וכן זה נשלח.

אני חושב שבפעם שניה יצא יותר מסודר ויותר מקיף את יכולה גם לעשות לי טסט אם אני כותב אותם רעיונות או שאני סובל מסכיזופרניה/פיצול אישיות

Nightingale5

New member
חחחחח הרגת אותי

בפעם השניה זה בהחלט מנוסח טוב יותר

אבל יפה שהייתה לך סבלנות לכתוב מחדש אני הייתי מתייאשת

לגבי יהבטווסי מבחינתי שבכלל לא היה עובר ל-40 אני בטוחה שהיו זמרים טובים יותר מבין כל אלה שעברו
בכלל כל מה שרשמתי לא היה על שלב מסוים אלה על כל מי שעברו את האודישן הראשון ולדעתי היה מגיע להם להגיע ללייב
ואני לא בהכרח מסכימה לגבי העניין ש-16 אקטים יכול סתם לפזר אסמסים, אנחנו לא בחו"ל
בכוכב נולד הסתדרו יופי אפילו עם 20+ בעונות הטובות וזה לא בהכרח הרס, אלה נתן ליותר מתמודדים צ'אנס להופיע בלייב ולהיות מושפעים מהתוצאות של הקהל ולא השופטים

xjoiq

New member
תגידי משהו

את אהבת את הביצוע של אורי שכיב בבית השופטים או שלא כל כך התחברת?(כי אני ממש התמוגגתי מהחיבור של השירה שלו לטקסט והייתי מגדיר אותו אפילו כהביצוע של הערב השורש "צמרר" הופיע רק בהקשר שלו כולל אצל שאר המתמודדים שחיכו לתורם להופיע ונדמה לי שגם ציבור הגולשים בערוץ יוטיוב של רשת די אהב את זה רק לאחים יש יחס איכותי כמוהו בוידאו ביחס בין צפיות/אוהב/לא אוהב. את יכולה להשוות לבד בפלייליסט שלהם). הוא ממש הצליח להרעיב ולהצמיא אותי לביצועים שלו בהמשך התוכנית ואם הוא ימשיך להביא דברים כאלה גם אחרי והרבה אחרי התוכנית.

Nightingale5

New member
טוב מוציאה קצת מירמור על כל המועמדות שאהבתי

ולא עברו אפילו את המיון הראשוני
מאי פינטו
מאי ספאדיה
אורטל אלקיים ? WTF??
רחלי צרפתי
ראודור וברנרד?????? WTF בעיקר ראודור כי הוא עוד צעיר יחסית ויש לו זמן לקריירה ארוכה ובטוח היה עדיף על נטע

אני חסרת מילים

כרגע ממי שממש אהבתי נשארו רק האחים והאחיות
כל הבנות שעברו בסדר אבל ממש לא וואו בעייני
אולי ענבל ביבי מרגשת וגם עדן כי היא גם חמודה
בן גולן
זהו
אני מאוכזבת

Bar Ben David

New member
הימור שלי

איכשהו רק קבוצת הבנים ברורה
אורי שכיב
ליאב עזרן
בן גולן

בבנות אני מתלבטת

עדן בן זקן 100%
ענבל ביבי 100%
והמקוםהשלישי הסיכוי מתחלק ל50/50 ענבל בן שטרית/תמר פרידמן
מאיה ממש לא טובה בעיניי ולא מגיע לה

בקבוצות
פיוז'ן 100% ההפקה בונה עליהם כי לא הייתה פה להקת בנים מאז היי פייב, ויסלחו לי מעריצי הגיים בויז
הקרקוקליות בטוחות כי הם משהו חדש ומרענן שיכול להצליח גם בארץ וגם בחול אם יהיה מצב שמישהו (סיימון) יחתים אותן
האגמים/מיראז' אני ממש לא יודעת במי לבחור כי שני ההרכבים האלה מעניינים ומביאים דבר חדש
למרות שלא אהבתי את אפוקליפסה יש להם מקום בשוק היום

מבוגרים
רוז בלי ספק מקומה בתכנית ואפילו בגמר
אבישחר ג'קסון לא ממש אהבתי אותו אבל יש פוטנציאל למשהו טוב
נטע רד/דניאל ביטון ממש קשה לי לבחור את מי מבניהן אני רוצה
מה שאומר שמאוריציו הולך לא הבנתי מלכת תחילה למה העבירו אותו ולא למשל את ברנרד או חן

NP16

New member
זה קטע שאתם כלכך בטוחים

שליאב בפנים ,אני דווקא חושב שיהב ייכנס .

למעלה